pondělí 29. srpna 2011

První víkend TIPOVÁNÍ

Tipovací soutěž tedy začíná. Pravidla se od minulého ročníku nezměnily, za což jste určitě rádi. Hodně inovací mnohdy nedopadne na úrodnou půdu a ze zlepšováku se stává paskvil, proto sázím na zavedený způsob z minulého roku.

Ještě předtím si dovolím něco málo z pravidel.. Zápasy k tipování se budu snažit zapsat do odkazu „TIPNI SI“ vždy nejpozději ve středu. Pokud se tak nestane, su v nemocnici, nebo pod drnem. Vaším úkolem je své tipy zapsat k příslušnému odkazu a to nejpozději do pátku 24:00 hodin. Kdo napíše své tipy později, bude bez milosti zbaven mužnosti a jeho tipy se pro onen víkend nezapočítávají.

Tipuje se opět formou 1- výhra domácích, 0 – remíza, 2 – výhra hostů.

Tipovat může každý, bez rozdílu věku, pohlaví a všech jiných rozdílů. Jen černochy bych nesnesl (samozřejmě ve smyslu černých pasažérů, tzn.podvodníků, kteří by vystupovali pod dvěmi jmény, např. Olbramovič / Bývalá Královna) Tímto chci vyzvat i bývalé tipující, jako byl Kuba, že se klidně může zapojit také. Do soutěže se může zapojit tedy každý a to kdykoliv..

Podzimní část tipování začíná prvním víkendem, kdy hraje své zápasy Carpe Diem (3.9.) do posledního podzimního špílu CD (13.11.) Podzimní tipování bude tedy trvat něco málo přes dva měsíce. To samé se bude dít i na jaře. Zjistíme tedy podzimního krále, toho jarního, ale hlavně celkového, který za své vítězství získá sadu tatranek. Na předsezónní schůzi se teprve dohodne, zda to budou tatranky ve formě oplatků, nebo tatranek za krk.

A teď to nejdůležitější..

Veškeré změny pravidel si vyhrazuji. Může k nim dojít kdykoliv a jakkoliv. Nebudu tolerovat žádné remcání. Každé takové počínání bude „odměněno“ odpočtem bodů dle závažnosti provinění. K odpočtu může dojít kdykoliv a to i opakovaně. :-)))

Není možné, aby Král klubu byl na chvostu tabulky, proto jsem vymyslel důležité pravidlo, které přijměte za své.. Pokud neposbírám tolik bodů jako vy, budu vždy a za všech okolností v celkové tabulce jeden bod nad posledním tipujícím..:-)))

Tak, toliko z pravidel..

A nyní už k prvním tipům. Dovoluji si hned na první víkend udělat důležitou jednorázovou změnu. Jelikož se v Evropě nehrají soutěže a je kvalifikační přestávka nároďáků, termín zapsání posledních tipů stanovuji nyní na pátek 20:00. První zápasy, které jsou v nabídce se totiž hrají už v pátek! Jasné, pánové??

2.9. - pátek
Bulharsko vs. Anglie

Anglie vévodí skupině a v dosavadním průběhu kvalifikace. Do těchto chvil neokusily hořkost porážky. Dokáže Bulharsko v čele s Berbatovem Anglii zkomplikovat cestu na ME?

2.9. - pátek
Irsko vs. Slovensko

Brutální tlačenice, taškařice a nebál bych se říci i třenice nastala v nejvyrovnanější kvalifikační skupině B. S třinácti body jsou na čele Irové, rovněž s třinácti na druhém místě Rusové a aby toho nebylo málo 13 bodů mají i třetí Slováci. Slovenská reprezentace se vydala do Irska urvat důležité body, Irové však nedají kůžičku lacino.

3.9. - sobota
Skotsko vs. Česká Republika

Očekávaná zápas podzimu. Naše reprezentace se potácí ve srabu a Skotský soupeř bude dle mého názoru nad naše síly. Mizérie předvedená v Norsku nechť toho důkazem. Naše banda kopáčů na Skoty zkrátka mít zřejmě nebude, i když bych se rád mýlil.

3.9. - sobota
Sezimovo Ústí vs. Zbrojovka Brno

Trapas a zklamání, jen těmito slovy se dá popsat vstup brněnského týmu do druhé ligy. Ze čtyř zápasů jsou na kontě Brňáků dvě remízy a stejný počet proher. Potácí se na sestupovém 15.místě. I přesto, že Brno posílilo o veterána Vaška Kolouška, ani to nepomohlo v posledním kole se Střížkovem k prvnímu plnému bodovému zisku. Podaří se konečně naplno bodovat s devátým Ústím? Tipněte si..

4.9. - neděle
Carpe Diem vs. All In

V našem druhém zápase prvního víkendu se střetneme s týmem All In. Dokážeme bodovat? Troufnu si říci, že bychom mohli být mírní favorité, ovšem na druhou stranu budeme mít už v nohách těžký zápas s Blue Flames B. Netroufnu si tedy odhadnout, jak to celé skončí.. První zápasy sezony jsou vždy ošemetné..

4.9. - neděle
Počet branek

Na paškál jsem si vzal i náš první zápas dne. Tentokrát ovšem bez tipu na vítěze, ale chtěl bych po vás tip, kolik padne v zápase Carpe Diem vs. Blue Flames B branek. Dokážeme se hned v prvním utkání probrat z brankové impotence loňska? Bude první zápas podzimu přestřelka, nebo nezajímavé nudné vyčkávání.. Kolik padne v tomto zápase branek celkem?

1: padne 0-5 branek

2: padne 6 a více branek

Přeji šťastnou ruku při psaní tipů a jak už jsem poznamenal, tentokrát vyjímečně tipy už do pátku 20:00. Čágo!

Žádné komentáře: