středa 10. srpna 2011

Předběžný rozpis zápasů

Konečně Vám mohu představit předběžný rozpis zápasů letošního podzimu. Říkám předběžný, to znamená, že ho berte mírně s rezervou...může se cokoliv ještě změnit. Předpokládám, že změny by se ale týkaly spíše obsazení skupiny, než dat zápasů.. Pokud by se měnilo i datum, budete obeznámeni včas. 
Sezona nám tedy začíná co nevidět.. už 4.září, což je něco málo přes tři týdny.. Zápasy by pak měly být pravidelně každých 14dní, bez vyjímky.
V naší skupině stále není potvrzen poslední účastník. V propozicích není zvýrazněn tučně, což znamená, že neodevzdal zatím přihlášku. Znepokojující je, že ten co zatím neodevzdal přihlášku a je připsán k nám do skupiny je tým Bastr. Nevím jakto, ale tým Bastr hrál vloni OKRESNÍ PŘEBOR! a letos je zapsán do třetí třídy! Netuším, co se v týmu mohlo stát, proč se rozhodli hrát nejnižší soutěž, každopádně to pro nás znamená, že pokud nakonec přihlášku dají, čeká nás soupeř asi hodně, hodně silný. V kombinaci s Žabinskými Vlky C a Blue Flames B (oba vítězové loňského ročníku, odmítly postoupit) to vypadá na hodně nabitou skupinu, ve které se šance na výraznější úspěch smršťuje o pěkných pár procent níže. Nemalujme však čerta na zeď, sezona ještě nezačala, Bastr zatím přihlášku neodeslal.. uvidíme, jak se situace vyvrbí.. Každopádně jak už kdysi řekl moudrý Antonius Maximus Decimus, každý zápas začíná od nuly a šance jsou tedy vyrovnané..
Perličkou je (kterou by si určitě každý nechal rád ujít), že celou soutěž zahajujeme úplně prvním zápasem.. Sezonu zahajuje s Blue Flames B, tedy těžký soupeř na úvod.. Naopak sezonu uzavíráme 11.listopadu zápasem s Vlky ze Žabovřesk. Veškeré zápasy budeme hrát na nově zbudovaném hřišti ZŠ Kamínky 5 v Novém Lískovci. Na tomto hřišti, ještě než byla položena umělá tráva, jsem strávil své dětství a odehrálo se zde plno památných bitev kamarádů z Kamínek, což jsou Martin a Vláďa Mrázkovi, Lukáš a Jirka Čejkovi, Olin, Ríša a já, Pája (všichni zde chodili i na základu). Do lískovecké party sice tehdy nepatřili Nekwish a Sykec, ale i tito zde tuto školu navštěvovali, protože byli mými třídními spolužáky. Mnoho z ná se tedy vrací na místo činu a sezona tak pro některé bude mít i mírně nostalgický nádech. Pro mě jistě.

4.září
9:00 Blue Flames B
9:45 All In

18.září
13:00 Donkeys

2.října
13:00 Predators
14:45 Kohouti

16.října
14:45 Bastr

30.října
12:15 Ethanol
13:00 Wine Life

13.listopadu
10:30 Madrid B
11:30 Žabinští Vlci C

Opakuji, že se jedná o předběžný rozpis, o veškerých změnách Vás budu informovat.. V brzké době opět aktivuji "omluvemkový list pro sezonu" s aktuálními termíny, takže pokud už nyní někdo ví, že v nějaký termín bude mimoň, nechť to tam zaznačí..

Žádné komentáře: