pátek 19. srpna 2011

!! Tréninky !!

Je to tady! Počínaje příští středou máme tréninky! Konečně došlo k položení nové umělé trávy v areálu Boby a tak se můžeme směle pustit do futsálku.

Veškeré zařizování má na svědomí Polda z Antabusu, za což mu děkuji.

Místo tréninku: Jak už bylo zmíněno, tréninkové stanoviště je v areálu Boby Centra. Možná jste tam někdo hrál velký fotbal (já ano).. mělo by to být tam, kde byla původní tréninková vysoká umělá tráva. Ta byla nyní nahrazenou nízkou, futsalovou. Areál by měl být nový – nová tráva, nové sprchy, nové kabiny, takže paráda..

Čas: Tréninky budou každou středu od 19:00 do 20:00 hodin počínaje tou nadcházející 24.srpna! Takže oprašte kopačky, namastěte olejíčkem svalstvo a za pár dní jdeme na to.. Sraz bude vždy 10 minut před tréninkem (18:50), abychom přesně od 19 začali hrát a nezevlovali tam do čtvrt a z tréninku bylo hovno..

Cena: Příjemná se zdá i cena, když přihlédneme k tomu, že je vše nové. Komplet za hodinu by to mělo být 300 korun.(hřiště, kabiny, sprchy v ceně)

Takže se pánové těším a věřím, že budeme chodit v hojném počtu, vždy minimálně v 7-8 lidech.

Důležitou věcí spojenou s tréninky jsou omluvenky z nich. Aktualizoval jsem odkaz na „omluvenky tréninky“ a tak se do omluvenek prosím pište, pokud víte, že nedorazíte. Krajní termín omluvy, na který bude brán zřetel je předcházející den do večera, tj. do úterka. Kdo se omlouvat nebude a chodit taky ne, toho budu kázeňsky řešit, bez milosti.

* poslední věcí, co mám na srdci je aktualizace „omluvenek zápasů“. Konečně jsem se k tomu dostal a tak kdo ví, že na některý z víkendů sezony nebude moct dorazit, nechť se zapíše tam..

Žádné komentáře: