čtvrtek 21. dubna 2011

Preview před 17.a 18.kolem - BB Press B a Deportivo

V neděli nás čeká velmi těžký dvojzápas. Při doufejme slunném počasí se střetneme s BB Pressem B a ambiciózním Deportivem.
Sestava pro neděli je v tuto chvíli taktová: Nekwish – Dan, Kuba, Sykec – Petr, Pája, Vláďa. Ještě stoprocentně nepotvrzení: Martin a Boris (doléčení zranění), přičemž Martin vypadá slibně, o Borisovi nemám zprávy. Určitě nejdou: Michaldo, Ríša – oba omluveni.
Vypadá to tedy, že se sejdeme určitě ve větším počtu, než minule..

V úvodním kole jara na sebe narazili právě naši dva nedělní soupeři. Jejich vzájemné poměřování sil skončilo vítězstvím Deportiva 4:2. Stejným poměrem skončilo i utkání na podzim.
BB Press B – nachází se na bezproblémovém 6.místě tabulky, kde na „pohárové“ příčky ztrácí jen pár bodů. Na podzim jsme si připsali 3 body za kontumaci z důvodu nedostavení se soupeře na zápas. BB Press B chtěl zápas opakovat, protože došlo k jakýmsi nedorozuměním. Náš klub odhlasoval, že se utkání opakovat nebude.. S BB Pressem B se tedy letos potkáváme vlastně poprvé. Věřím, že se nám podaří kvalitní tým podpořený hráči A týmu potrápit.

Zápas s Deportivem bude velmi náročný. Už jen z toho důvodu, že to bude až náš druhý špíl a sil už možná nebude tolik, jako na začátku. V tomto utkání můžeme jen překvapit. Na podzim se hrálo utkání na obřím hřišti v Řečkovicích v náhradním termínu. Hřiště nám odpradávna nevyhovuje, protože naše taktika huštění vápna na tom megaletišti přišla vniveč. Dostali jsme zaslouženě 0:4. Utkání na jaře může být úplně jiné a jistě i bude. Musíme se hecnout a my to umíme. Párkrát už jsme to dokázali! Jsem přesvědčen, že k tomuto utkání nastoupíme pod myšlenkovým vlivem výsledku utkání s BB Pressem B, proto bych rád uspěl především v prvním utkání neděle, následující úspěchy s Deportivem by byli jen třeššššššínkou na dortu.

Pojďme se borci hecnout!!! Vybojovat body do tabulky!
Sraz v neděli v 9:20 na Mutěnické!! Mezi zápasy bude volno, které vyplní špíl Torcidy s Deportivem. (zápas, na který bylo možné tipovat)

Žádné komentáře: