středa 20. dubna 2011

Ohlédnutí se za včerejším tréninkem

No vždyť já vím, že sem psal, že už nebudu o tréninkách psát.. I dnešek bude výjimkou.. Jen ve zkratce..

Na úvod tréninku se stala nemilá věc, nešly nahodit světla.. Tato patálie se táhla snad celých 20 minut. Netrpělivým hochům z Anatbusu už kapala pěna od pusy když najednou.. cvak, nad San Sweet Stadium se rozežhnuly žárovičky. Rozdíl to sice moc nebyl od stavu před rozsvícením, ale budiž. Hrát se tedy začalo až v půl 9.

Na trénink dosrazil kvintet našich borců.. Petr, Sykec, Kuba, Dan a Pája. Jako výpomoc do brány se postavil zraněný matador Olin. Na drhé straně bylo hráčů 7, což mělo zaručit kvalitní futsálek.
A bylo tomu tak, Antabus se sice rychle dostal do vedení, to když Olinovy rukavice ještě nebyly dostatečně zahřáté.. V průběhu hry jsme pomalu začali iniciativu přebírat my a v závěru jsme Antabus proměnili na Antabusek. No možná ne tak úplně, ale troufnu si říct, že i přes úbytek sil jsme ke konci měli míč více pod kontrolou my a hráli lepší hru.

Na tréninku se neobjevil dlouhodobě nemocný Michaldo, který psal, že se zde ukáže. Přišla mě od něj smska s omluvou. Je to jeho jediné štěstí, protože Antabusáci si po vyslechnutí, že se zde má objevit, chystali arsenál šišek.. (to byl vtip, Michale.. Doufám, že si to nevezmeš osobně a neuzavřeš se do sebe, jak to umíš..) :-))

Hra z mého pohledu nebyla špatná. Dařili se kombinace, často jsme zakončovali tak, jak jsme si řekli.. Na druhou stranu se dařily i ztráty míče na postu posledního.. Prostě klasika.. Celkově bych však trénink hodnotil kladně. Děkuji přítomným za účast, i Olinovi.

Žádné komentáře: