sobota 26. února 2011

Rozhodli jste

V předešlých dnech Vám, všem zainteresovaným, dorazili smsky od Krále klubu, nechť se vyjádříte, jaký postoj zaujímáte k jednotlivým posilám klubu. Na Bo se představila hned čtveřice a tak jsem se ptal na Váš názor, zda je chcete do týmu a dokázete si představit sdílet s nimi lože téměř společné..
.Vaše vyjádření proběhlo formou tajného hlasování a výsledky Vám nyní můžu s hrdostí představit. V případě Petra jsem smsmku poslal všem, kteří s ním v BO přišli v kontakt. U Sykeca byla situace obtížnější a smsku stem tedy poslal logicky jen těm, kteří ho viděli hrát. (hrál pouze jednou)
.
PETR
počet obesemeskovaných - 8
ANO - 5
NE - 3
.
SYKEC
počet obesemeskovaných - 6
ANO - 4
NE - 2
.
Hlasování rozhodlo, že většina týmu v obou případech hráče chce a vidí v nich budoucnost. V případě, že jste napsali kokotiny a nedrželi se instrukcí, vypisovali jste romány, že nevíte, nebo že by do týmu "pouze" herně zapadli, ale posilou by nebyli, jsem bral automaticky za NE! I přesto výsledky dopadli tak, jak dopadli a oba hráči budou v nejbližších hodinách osloveni.

Náš klub tím vyjádří zájem. Zájem však musí být samozřejmě oboustranný a tak budu čekat na odpověď. Se vstupem do klubu je totiž spojeno samozřejmě několik povinností a to i finančních.

Ruka v rukávě je tedy zatím jen napolo. Až dostanu vyjádření od obou hráčů, ihned Vám je sdělím.
.
Kapitolou samou o sobě je Alex. Alexe jsem hlasovat nedával, protože při jeho angažování do klubu by byla neoddiskutovatelná posila. Jeho přijetí bych si případně zodpovídal sám. Oslovil jsem Alexe prostřednictvím sms zprávy ve čtvrtek, do teď se mi nedostalo odpovědi, ani nijaké reakce. V tuto chvíli jsme tedy ve fázi vyčkáváná na jedné straně, ve fázi mrtvého brouka na druhé. Uvidíme, jak se situace vyvrbí. Nechci být skeptik, ale znáte to, když někdo dělá mrtvýho brouka. Už se málokdy brouk probere a otočí se zpět z krunýře na nožičky.
.
Abych zmínil i poslední dvě posily, tak Jakub byl z naše týmu odvolán už dříve z důvodu, jaký si přečtěte v dřívějších článcích. Roman nebyl angažován za svoji neviditelnost na hřišti i mimo něj.

Žádné komentáře: