sobota 26. února 2011

Boj o umístění bez překvapení

Boj o umístění se nesl v duchu, jakým jsme propluli celý letošní turnaj. Nadále pokračujeme v nevýrazných až podprůměrných výkonech korunovaných zápornými výsledky. Neděle nebyla vyjímkou, ale fotbalovou jímkou, kterou se prezentujeme už delší čas.
.
Sestava: Nekwish - Ríša, Dan, Boris - Pája, Vláďa, Petr, Lukáš.
Nechci tentokrát chodit kolem horká kaše, kdo byl na hřišti viděl, že jsme na soupeře ve většině neměli. Jediným světlým bodem víkendu bylo účinkování Lukáše Čejky, který se velkou měrou podílel na výsledcích jaké byli, a to v tom smyslu, že bez něj bychom odešli zřejmě s šunkovým nářezem v tašce. Jeho přínos mužstvu byl nesporný a já mu za vynaložené úsilí děkuji.
.
Carpe Diem vs. Attack 1:3 (0:1)
branka: Vláďa
.
Carpe Diem vs. Odpadlíci 6:7 (3:3)
branky: Lukáš 3, Dan 2, Vláďa
.
Carpe Diem vs. FPO Blansko 1:1 (1:0)
branka: Pája
.
V turnaji jsme tedy obsadili celkové 20. místo. Turnaje se zúčastnilo 36 celků. Z celkem 11ti utkání se nám podařilo vstřelit 19 branek. To znamená, že jsme zůstali u starého zavedeného systému nevstřelit více než 2 branky na zápas, v průměru. Kolik jsme obdrželi branek jsem ani nepočítal.
.
Tabulka střelců týmu letošního BO:
4 -Pája
3 - Vláďa, Lukáš
2 - Dan, Ríša, Michaldo
1 - Alex, Jakub, Petr
.
Jak jsem měl z tohoto turnaje celkem dobrý pocit během jeho průběhu, nyní jsem na rozpacích, jak turnaj hodnotit. Závěrem jsme ho dokázali celkem pokazit a tak moje stanovisko bude spíše negativní. Máme na víc, ale jsme vocaci, pánové. Je nutno si tento fakt přiznat a smířit se s ním.
Na závěr uvádím tabulku o umístění:
.
17. FPO Blansko.......... 7:1........ 7 bodů
18. Attack..................... 9:7....... 6 bodů
19. Odpadlíci.............. 10:15..... 3 body
20. Carpe Diem........... 8:11...... 1 bod

Žádné komentáře: