úterý 7. prosince 2010

Rebels Cup v Okříškách

Nepřízeň počasí si vybrala svoji krutou daň. Ráno v 9 hodin jsme se celá šestka sešli na Hlavním nádraží v Brně. To jsme ještě nevěděli, že se do Okříšek, kde se futsalový turnaj Rebels Cup konal, vůbec nepodíváme. Nebo vlastně podíváme, ale trochu jinak..
Vlak měl z nástupiště 5 odjíždět v 9:20. Dle své zkušenosti vím, že pokud padá bílej sajrajt z nebe, vlaky nabírají spoždění i několik desetiminutovek. Nejinak tomu bylo i nyní. Promrzlí na kost jsme na nástaupišti čekali až do 9:50, kdy se vlak konečně ráčil dostavit. Už v tu chvíli nám bylo jasné, že turnaj ve vísce za Třebíčí se zdá být ztracen. No, nasedli jsme a "ubytovali se" na jediném volném osmimístném sedadlí. Olda vyzbrojen plácačkou slivovice načal railwaypárty, která se lehce zvrhla. Po plácačce jsme dojeli čtvrtku vodky, dvě půllitrovky zelené a nakonec nařadu přišel košt neuvěřitelně hnusné borovičky. Posilněni alkoholem jsme přestali vnímat čas a ani to, že vlak několikrát nuceně zastavil, aby odmotal srnky z kol lokomotivy. Prudká chumelenice a nenadálé zastavování měli za následek, že jsme do Okříšek dorazili se zpožděním hodinu a půl..
Turnaj jsme nestihli, bohužel. Naše truchlení bylo o to silnější, že jsme se na turnaj všichni moc těšili a plánovali vyzvednout trofej nad hlavu jako ve slavné Lize Mistrů. Letos to bohužel nebude, místo toho jsme zůstali na nádraží v tamní hospodě, která byla součástí hotelu Hilton..
A tak skončila pohádka, které napsal osud trochu jiný scénář, než na jaký jsme očekávali..
Tak snad příští rok..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.......... Carpe Diem vs. Rebels Okříšky 0:10, Carpe Diem vs. Pic Ho Tam Kuželna 1:9 (Michaldo), Carpe Diem vs. FC Náměšť nad Oslavou 3:5 (Pája 2, Boris), Carpe Diem vs. Phiasco Třebíč 1:9 (Olin)

Žádné komentáře: