čtvrtek 2. prosince 2010

Brno Open 2010, aneb zimní liga klepe na dveře

Od začátku ledna se rozjede další ročník prestižní brněnské futsalové soutěže Brno Open 2010. I letos, stejně jako předešlé dva ročníky, jsme se přihlásili i my - Carpe Diem.
Letošní ročník turnaje bude velice specifický a proto nároky na úspěch ze strany klubu budou dosti snížené.
Jsme přihlášeni do skupiny C, která se hraje vždy v neděli v rozmezí 8:00 - 13:00. Naše skupina není stále plně obsazena, tak Vám můžu sdělit jen neúplný seznam letošních soupeřů. Tím nejzajímavějším bude bezesporu boj na ostří nože s Antabusem, se kterým jsme vloni smolně remizovali 2:2. Dále se ve skupině C představí další naši staří známí z loňska, jmenovitě FFT Vinohrady, Anitals a třeba i Madrid. Posledními odtajněnými soupeři jsou GS Transport a König (E). Skupina bude doplněna o další dvě jména, které Vám sdělím hned jak budou známa.
.
Hrací termíny:
9.1.2010, 16.1.2010, 23.1.2010 a 30.1.2010. Každý víkend se sřetneme s dvojicí soupeřů.
.
Na začátku jsem napsal, že turnaj bude čímsi specifický. Ano, je tomu tak. Letos bych nechtěl brát turnaj jako hon za nedostižnou trofejí, ale jako takovou soukromou Talentmánii. Je dlouhodobým faktem, že potřebujeme posílit a zde je ke zkoušce nových lidí ten nejsprávnější okamžik. Proto Vás všechny prosím, kdo víte o někom schopným, kdo by chtěl hrát na náš klub, dotáhněte ho sem na Brno Open. Turnaj se nehraje na registračky, tak může hrát prakticky kdokoliv. Nekwish by měl mít kámoše, Michaldo se dlouhodobě angažuje ve shánění nových lidí, Ríša mě onehdá říkal, že má v práci borca, co by za nás mohl hrát, atd... Tak všechny nyní prosím, aby svoje talenty na Brno Open představili..
Už delší dobu se ví, že druhý a třetí turnaj nebudou moct nastoupit hned tři naši borci. Dan, Boris a Vláďa jsou 16. i 23. na horách. Proto se nebojte, že když někoho dovedete, že by si nezahrál. Především tyto uvedené termíny by mohla naše sestava nejvíce hořet, proto čím více lidí přivedete, tím lépe.
.
Zde jsou přesné propozice turnaje. Naleznete zde vše potřebné.. Doporučuji přečíst.
.
Startovné:
Startovné v Brno Open činí 4000 Kč a musí být odevzdáno do 17.12.2010. Ještě nevím, kdo od nás na turnji chce hrát a kdo ne. Předpokládám však, že z Carpe Diem snad všichni. Proto bych od všech vybral stejnou částku. Poté bude na domluvě mezi námi, komu se nějaké peníze vrátí (borci co nehráli polovinu kvůli horám) atd.. no prostě se to domluví až po turnaji, každopádně teď nechci počítat každém zvlášť jinou částku podle toho, jak bude moct.
Je nás v týmu momentálně aktivních 8 hráčů. To vychází přesně 500korun na osobu! Dále za nás budou průběžně hrát jistě nějaké nové tváře, který bych měl asi taky o něco málo skásnout... Tímto vznikne finanční rezerva na případné další zúčtování..
Proto opakuji, do 17.12. potřebuji od každého z týmu vybrat 500 korun, aby byl turnaj zalepen!

Žádné komentáře: