středa 29. září 2010

Preview před 7. a 8.kolem - Líšen C a Poclain B

Po jednovíkendové přestávce se tuto neděli opět představíme na krátce střiženém trávníku. Budou to zápasy náročné, ve kterých se zřejmě rozhodne, kterým směrem se klub letos v tabulce vydá. V současném rozmístění týmů v tabulce představujeme pomyslnou půlící osu. Osu, která rozděluje týmy mezi ty šťastnější v horní polovině a naopak týmů v polovině dolní. Přesto, že oba naši nedělní soupeři jsou v té spodní polovině, bude se jednat dle mého názoru o zatím nejobtížnější dvojici zápasů v tomto ročníku. Jak obstojíme v těžké zkoušce? Podaří se nám opět zalít pomalu uvadající květinu, nebo dočista uschne. Pevně věřím v první variantu. Aby se tak stalo, bude nutný stoprocentní výkon všech zúčastněných!

Sestava je v tuto chvíli následující: Michal – Boris, Dan – Michaldo, Pája a Vláďa. Do druhého zápasu bude moci nastoupit Ríša, který si v našem prvním představení dne nuceně odpočine za svůj karetní mariáš v dohrávce s Deportivem. Martin je dosud nejistý a zda na zápas přijde je velká neznámá. Vždy je ovšem lepší počítat, že nedojde a pak být mile překvapen. Kuba se ze zápasu omluvil dlouhou dobu dopředu tak, jak to má být. Ano, pokud budeme hrát v 5ti lidech, bude to masakr, ovšem historie ukázala, že i zápasy v 5ti lidech se dají uhrát v obstojný výsledek. Navíc v druhém utkání nás snad doplní Ríša, což bude jistě úleva.

Začínáme v 14:00 zápasem s Líšní C. I přes to, že se jedná o velmi silné mužstvo, které v loňském ročníku obsadilo krásné 3.místo, máme s ním kladnou bilanci. S Líšní nás zdobí výhra a remíza. V obou utkáních slavila výhru naše tuhá defenziva, když jsme byli zakopaní jako krtci a jen čekali na brejk. Každopádně se to vyplatilo. Nevím, jak moc lze brát v úvahu současné umístění Líšně v tabulce. Dvanácté místo by mohlo svádět k podcenění, ovšem v tomto případě by to byla skutečně sebevražda ještě před utkáním.

Hned po střetnutí s Líšní si změříme síly s Poclainem B. S tímto týmem máme naopak jednu s nejhorších bilancí, co se týče loňských soupeřů. V obou zápasech jsme dostali na prdýlku a šli domů jako spráskaní psi. V loňském ročníku patřili k tomu lepšímu, co 2.D třída nabídla, letos je to středotabulkový tým, stejně jako my. V současnosti je hned za námi, na 9.místě. Stručně a jasně, nesmíme stáhnout kalhoty, když brod je ještě daleko. Zápas začíná bez branek a bude záležet, kdo se s úvodem zápasu lépe popere. Pokud vstřelíme první branku, je zápas otevřený všemi směry. Pokud ji inkasujeme…však to znáte..

Ještě něco málo k sestavě.. Oba naši Michalové mě v úterý hlásili mírné nachlazení. Jejich účast je v neděli přímo existenční, proto ležte, inhalujte, poťte se, nelítejte po venku, teplý ponožky a superpyrin!

Počasí bohužel nevěstí nic dobrého. Má být nadále uplakané počasí, zamračeno.. no prostě jako je teď a asi už týden v kuse.

Tak pánové, doufám, že po delší době v neděli na hřišti necháme duši a konečně i srdce! Musíme chtít bojovat! Pomáhat si, koordinovat se! Moc se zase těším a doufám, že i vy!

Sraz je v 13:30 tentokrát poprvé v sezoně na Novolíšeňské !!!

Žádné komentáře: