čtvrtek 2. září 2010

Den Dé nadešel, preview před BB Pressem

Den Dé téměř nadešel. V neděli poprvé tým Carpe Diem okusí chuť trávníku letošní sezony. Soupeř nebude jednoduchý, přesto věřím v dobrý výsledek.
.
Z důvodu odložení zápasu s Deportivem, který měl naši pouť soutěží letos zahajovat, se této pocty dostalo klubu BB Press B. S tímto týmem máme celek zajímavé zkušenosti. V dosavadní historii jsme se BéBéčkem změřili síly hned třikrát. Jednou výhrou 6:2 na turnaji Foremo Cup 08/09, podruhé prohrou 0:3 na turnaji Brno Open 2009 a dále na Turnaji Nadějí 2009, kde jsme plichtili 1:1. Zde se však v obou případech hrálo s A týmem. Je ale nad slunce jasné, že v béčku se může objevit a jistě objeví až 4 hráči Á týmu. Varuji tedy před podceněním tohoto silného týmu, jehož potenciál je umě skryt pod nálepkou nováčka z třetí třídy.
Zahájení utkání je v 10:40 na hřišti Mutěnická.
.
Strategii hry Carpe Diem nemusím snad nadále omýlat. Je jasná. Pro připomenutí dávám za příklad poslední dva zápasy loňské sezony..
.
V neděli nám bude chybět ze základní sestavy Bebé Michaldo, Dan a zřejmě i Lob.
Sestava by tedy měla být následující: Michal – Kuba, Boris, Ríša – Pája, Vláďa, Martin. Věřím, že se všichni na zahájení nové sezony těšíte, já tedy moc! Budu se na Vás těšit v neděli!
Sraz v 10:10 na Mutěnické!!!!

Žádné komentáře: