středa 18. srpna 2010

Od přištího úterý máme tréninky !

Pánové, nastal čas začít brát futsal v Carpe Diem Brno vážně.. No dobrá, ne až tak moc, ale trochu zodpovědnosti ke svým a týmovým výkonům by to chtělo. O čem že píšu? Od příštího úterka máme každý týden trénink!!!
Věřte, nebo ne, po dlouhodobé spolupráci s předesedou Antabusu, jsem zařídil naše společné tréninky, kdy proti sobě sehrajeme, dá li Bůh, nespočet vzájemných přátelských utkání a máme konečně možnost se více sehrát a něco nacvičit..
Co tomu předcházelo? Těžká, krvavá práce. Obepsal, či obtelefonoval jsem nespočet hřišť s dotazem na parvidelné tréninky během týdne s ohledem na Vaše ohlasy v diskuzi o trénincích. Dostalo se mi cca 6 odpovědí, z nichž jen tři měli kloudnou váhu.
Na Okruhu jsou volné termíny jen v pátek, na Purkyňově trávníku rovněž. To by se ale tuším nikomu nehodilo a tak byly zařazeny do pořadníku s nadějí na příchod lepší nabídky. Přišla! Blesk z čistého nebe uhodil předevčírem, kdy se mě ozval správce zbrusu nového pažitu v Řečkovicích, že se mu uvolnil v týdnu jeden z termínů. Po domluvě s Poldou (Antabus King) jsme si plácli a jsou tak tedy domluveny napevno tyto podmínky:
.
Trénink je každé úterý!
Čas tréninku je 19:30 - 20:30. V případě nutnosti není problém trénink prodloužit, protože jsme na hřišti poslední..
Hřiště v Řečkovicích. ( je to sice trochu z ruky, ale tento pažit byl mezi slepci jednookým, má nový povrch)
Sazba je 400korun za 1 hodinu. Cena se rozpočítá vždy mezi všechny zúčastněné obou týmů. Cena je standartní.
.
Chtěl bych už předem apelovat na všechny, aby se snažili o maximální účast. Pokuste se prosím všichni nějak skloubit své zájmy s tímto tréninkem a zkusit i něco objetovat. Nechci být za idiota, kterému na trénink budou chodit dva, nebo tři lidi. Jde o společný jediný trénink všech členů klubu a podle toho k tomu prosím také přistupujte. Váš kladný přístup bude odměnou pro mě a pro mé úsilí v této věci. Děkuji Vám.
.
Na diskuzi ohledně tréninků jste se vyjádřili takto:
V úterý by mohli.. Pája, Kuba, Dan, Michal N., nově i Michaldo.
Nevyjádřili se: Boris, Ríša. - doufám, že se vyjádří kladně.
Nemůže: Vláďa - nutno přehodnotit.
Zranění: Martin a Lob - po vyléčení účast možná.
.
Z důvodu zavedení tréninků bude aktivní odkaz v pravé postranní liště našich stránek " tréninky" kam prosím piště svoje omluvenky z tréninků, jestli vůbec nějaké budou.. :-) Omluvenky piště počínaje dnešním dnem (18.8.) už k příštímu úternímu tréninku (24.8.)..
Stejně jako při nedávném placení startovného Vám nabízím dvě možnosti omluvy z tréninku:
1. mě formou sms
2. na stránky do odkazu " tréninky"
Pokud se někdo neomluví je nezodpovědnej vůl, kterej jediný čeho docílí je, že mě nasere a nakonec já budu před správcem hřiště a Antabusákama za blba. Dejte si na to majzla. Není to přece tak těžké obětovat minutu času a z tréninku se omluvit... vezměte to za své... Kdo se neomluví, bude bráno za to, že normálně příjde.
.
Takže v úterý 24. srpna v 19:30 máme náš první trénink na hřišti s umělou trávou v Řečkovicích! Těším se!

Žádné komentáře: