pondělí 26. července 2010

Přehledné karty hráčů

Nedávno sem si opět našel čas, abych si konečně udělal pořádnej pořádek ve statistikách a jejich počítání už nebyl problém na půl dne. Vytvořil jsem si tzv. "karty hráčů", které jsou přehledné a v pěkné formě dokumentují hráčovu kariéru v Carpe Diem.
Mým úkolem tedy bylo stvořit hned 22 karet, přesně tolik do dnešní doby za Carpe Diem hrálo hráčů.
.
V jednotlivých kartách najdete přehledně svoje úspěchy sezonní, turnajové a také celkové. Největší důraz bych kladl na statistiky sezonní, které jsou dle mého hlediska nejdůležitější. Karty jsou zde na stránkách seřazeny podle příslušnosti ke klubu. Nejprve jsou aktivní hráči, poté můžete nahlédnou do statistik odchozích hráčů a následně do karet hostujících borců, kteří náš dres oblékly v jednom, či více turnajích. Kartu Honzy Fialy jsem netvořil, jelikož za nás neodehrál nic.
.
Na závěr se můžete pokochat rovněž celkovou statistikou Carpe Diem, kde v součtu turnajových a sezonních zápasů držíme nerozhodný stav proher a výher, skóre máme 47 / 47.
Ze zajímavostí bych uvedl, že Olda bronzovým triumfem v Oleksovicých oslavil současně stý zápas za Carpe Diem celkově. Gratuluji!
.
KARTY AKTIVNÍCH HRÁČů CARPE DIEM
.













.













.













.












.











.













.













.













.













.
KARTY ODCHOZÍCH HRÁČů CARPE DIEM
.












.












.












.












.













..
KARTY HOSTUJÍCÍCH HRÁČů NA TURNAJÍCH
.













.













.













.













.













.













.













.












.
STATISTIKY TÝMU CARPE DIEM
.















Žádné komentáře: