středa 16. června 2010

Odchod legend + posezonní schůze DULEŽITÉ!

Nevím, zda je na to ta pravé chvíle, ale považuji za nutné sdělit zbytku týmu informaci, která prosákla během minulé neděle a všechny mírně řečeno zaskočila.
Pro příští sezonu ve svých řadách nemůžeme počítat se službami dvou prvotřídních tvořivých hráčů týmu - Olina a bohužel dokonce i Martina M..
Ano, je tomu tak..
.
Olda se během posledních 14ti dní na zdlouhavých jednání s managerem Slovanu Jarou dohodl, že v příští sezoně bude účinkovat ve vyšší soutěži v dresu Slovanu Brno. Tato věc je dosti nemilá a jistě to tak všichni cítíme. Už delší čas bylo známo, že se Olda rozhodoval, komu dá v příští sezoně přednost, nakonec vyhrála touha po uplatnění a uznání ve vyšší soutěži..
.
Druhou neméně špatnou zprávou je to, že ani Martin neuvažuje o prodloužení smlouvy s Carpe Diem. Jako důvod uvedl fakt, že ho poslední dobou přestává futsal bavit obecně. Faktorů proč je tomu tak může být mnoho. Horší výsledky týmu, než se očekávalo, napětí v týmu během téměř každého zápasu.. o tom všem se však můžeme pouze dohadovat, pokud Martin neučiní sám tiskové prohlášení. Martin nepotvrdil, zda bude v příští sezoně pokračovat za jiný klub.
.
Jsou to velké ztráty, které budou muset být nějak řešeny. Blíží se poslední hrací víkend sezony a po ní následuje celkem dlouhá letní pauza. Než se všichni rozjedou do různých koutů země na dovolenou, rád bych udělal posezonní schůzi, kde bych chtěl pohovořit o situaci, která nastala a domluvit se na účinkování týmu v příští sezoně. Nabízí se více variant, co bychom mohli hrát, které bych rád s Vámi prohovořil. Během letních měsíců se zcela jistě všichni nesejdeme a v září už začíná nová sezona, proto Vás prosím o kompletní účast na schůzi.
Myslíte, že byste mohli ve všední den? Na víkend 26.-27. už mám omluvenku od Michala, proto se ptám, zda by to nevadilo..
Navrhuju tři datumy, u kterých prosím napište co nejdříve ANO/NE, zda který termín můžete. Následně bude udělána rezervace stolu..
Středa 23.6. – Varna, večer
Čtvrtek 24.6. – Varna, večer
Pondělí 28.6. – Varna, večer

.
Pokud budou moct nějakej termín všichni, termín vyhrál. Schůze se týká i Olina a Martina, tak prosím o vyjádření i je.

Žádné komentáře: