pátek 21. května 2010

Preview před Excaliburem a Červeným drakem

V neděli nás čeká veledůležité vystoupení. Dva soupeři tabulkové mírně nad námi, se kterými je nutno bodovat.. Tým Excalibur a Červený Drak. Možná si ještě pamatujete na podzim, jak žhavý kotel nám Draci připravili.. Kolem hřiště se shromáždilo snad 1000 mužů šikmých očí, kteří neúnavně skandovali a povzbuzovali svůj milovaný klub, který také nakonec dovedli k vítězství. Je nad slunce jasné, že podobná atmosféra nás čeká i nyní.. Red Dragon je tu!
.
Nemusím snad stále opakovat, jak důležité jsou následující zápasy, každý to asi cítí sám, že je nutné udělat maximum pro úspěch. Spíše bych se pozastavil u toho, jak budeme hrát. Tím myslím v kolika lidech. Já jsem jednoznačně pro 6 lidí! Tři v útoku, tři v obraně.. Na nedělní špíl se nás s největší pravděpodobností sejde 7 do pole. Jediným kdo podal omluvenku byl Boris. Je na nás, jak se tedy domluvíme..
.
Buďto se na to vysereme a budeme hrát v 7 lidech, což je po dřívějších zkušenostech risk. Nebo budeme hrát v 6ti a jeden bude vždy poločas stát. Prostě a jasně čtyři lidé nebudou hrát 4 poločasy, ale jenom tři. Kdo by to byl je na domluvě.. každopádně nechci v žádném případě, aby se stalo to, že dojde někdo na špíly a nebude hrát vůbec.. To se nestane! Vyjádřete se prosím k tomuto tématu a návrhu na diskuzi..
.
V neděli je sraz ve 13:30, poprvé na NOVOLÍŠEŇSKÉ! Hrajeme v 14:00 a v 14:50.

Žádné komentáře: