čtvrtek 13. května 2010

Malé preview před Flamengem a Faunou B

V neděli nás čekají veledůležité zápasy. Nebudu se zde jako vždy rozepisovat, jak je který soupeř silný a dobrý, ale chci zde dnes pronést pár vět, které bych byl rád, kdybychom si vzali k srdci..
Z pěti jarních zápasů jsme získali pouhý jeden bod, což jak se jistě všichni shodneme je katastrofa. Začíná na nás stále silněji dýchat zkažený dech sestupu, což si nikdo z nás nepřeje. Zkusme prosím konečně do boje zapojit srdce, místo ustrašených a alibistických manévrů a úskoků, které jsou na hřišti k vidění týden co týden. Zkusme se soustředit jen sami na sebe a zabojovat tak, jak nelépe to zvládneme. Pojďme bojovat jeden za druhého a na hřišti nechat všechno!
.
Často do soubojů nechodíme naplno a vypouštíme boje, který zdaleka nejsou prohrané. Začněme si všímat míčů, které letí metr od nás a udělat pár kroků navíc pro jeho získání.
Hecněme se!!
.
I když poslední týdny tomu nenasvědčují, věřím, že pokud každý ze sebe vydá maximum, máme reálnou šanci na úspěch! Když tomu budeme věřit všichni a dodáme si trochu sebevědomí, které týmu chybí, výsledek se jistě dostaví!!

V neděli sraz ve 11:50 na MUTĚNICKÉ!! Hrajeme ve 12:20 a ve 13:10!

Žádné komentáře: