pátek 19. února 2010

Statistika BO po základní skupině

Připravil jsem si pro Vás malou statistickou analýzu našeho týmu po základní skupině Brno Open. Ještě sice odehrajeme další tři zápsy a to 28.února od 13hodin, ale i tak Vám nabízím alespoň průběžné výsledky.
.
Střelci:
3 - Kuba, Lukáš, Ríša, Martin M.
2 - Boris,Pája
Jediný, kdo si na BO prozatím nedal branku je Olin, příležitost to napravit bude mít hned onoho 28.2.
.
Počet vstřelených branek:
16 - vstřelili jsem celkem šestnáct branek v osmi utkáních. To potvrzuje naši nepříliš se vychylující lajnu ze sezóny, kdy nám také dělalo velký problém vstřelit více branek. To znamená, jak už jste si jistě spočítali, že máme průměr dvě vstřelené branky na zápas. Lepší byl i za námi v tabulce stojící Gascar s 22 brankami. Tento výsledek nás řadí na třetí místo od konce v naší tabulce.
.
Počet obdržených branek:
15 - číslo patnáct je velmi slušné číslo. Slova velmi slušné je skutečně na místě, protože ze statistik jasně vyplývá, že jsmě měli druhou nejlepší obranu z naší skupiny C!! Bezkonkurenčně si počínal Tomson, který dostal jen 6 branek. Za sebou jsem nechali esa, jako Oknoservis, či FFT Vinohrady. Krásný počin!
.
Z těchto výsledků lze jasně usuzovat, kde je zakopaný pes. Ve střelbě! Samozřejmně jsme to věděli už dříve, protože tolik promarněným příležitostí, jako na letošním BO jsme neměli snad za celou podzimní část soutěže.. Šancí s Antabusem a Gascarem bylo požehnaně, a ne jen s nimi..
.
A nakonec moje oblíbená statistika poločasů: Opět se potvrdilo to, s čím se potýkáme v soutěži. Kvalitní první poločas a horší ten druhý. Z patnáci obdržených branek při osmi utkáních jsme v prvním dějství dostali pouhých 5 branek (4x první poločas s nulou), ve druhém jsme obdrželi branek 10.
.
A to je vše, přátelé... táááádydááááádydáááááááá....

Žádné komentáře: