čtvrtek 4. února 2010

Dámy a pánové, Honza Rosák!

Před touto sezonou jsem, jak všichni dobře víte, na stránkách BAF vyvěsil inzerát, ve kterém jsme hledali posily pro náš tým. Výsledek je takový, jaký sami můžete vidět – velmi dobrý! Tímto krokem do neznáma jsme získali Kubu s Vláďou, dva hodnotné články řetězce. Proč Vám ale toto všechno píšu? Minulý rok před sezonou jsem obdržel ještě jeden email s dotazem na účinkování v našem týmu.. Byl to samotný Honza Rosák!
Tuším, že jsem se o tom snad ani nezmiňoval. Mělo to svůj důvod. S Honzou Rosákem jsme byli domluveni, že podzim odehraje v jednom nejmenovaném klubu třetí třídy a na jaře že se ozve, co a jak.. No a je to tady.
Honza se ozval s dotazem na hraní v Carpe Diem. Tento článek píši, abychom společně rozhodli, jestli připrat dalšího člena týmu nebo ne..
Byl bych rád, aby se každý z členů týmu, kdo bude číst tyto řádky, vyjádřil na diskuzi k tomuto tématu.

Okolnosti:
Náš tým dnešním dnem čítá 10 jmen. Jména roztřídil na „stabilní články“ a „nestabilní články“.
.
Borci, se kterými se dá počítat na toto jaro 09/10: Boris, Vláďa, Michal, Martin M., Kuba, Ríša a Pája, Olin, Martin H.. To jest 9 lidí.
Borci nejistí: Lob.

Borci, se kterými se dá počítat i do příští sezony 10/11: Boris, Vláďa, Michal, Martin M., Kuba, Ríša a Pája. To jest pouze 7 lidí.
Borci nejistí: Lob a Olda.
Borec končící: Martin H.
.
Tak teď vidíte, jak na tom jsme. Dle mého názoru Lob asi už příští sezonu hrát nebude, zeptám se ho zítra. Pokud by to tak opravdu bylo, měli bychom už dva ze hry. Dále velmi záleží, jak se k týmu postaví Olda. Byl bych rád, aby i on se už rozhodl a nehrál mrtvého brouka. V tomto už musí být jasno! Pokud by nebyl ani Olin, bylo by na místě hledat náhradu, protože 7 lidí do pole je opravdu málo, při naší marodce a časté absenci.
.
Dostupné info k Honzovi:
Příchod do Brna z důvodu studia.
Zřejmě hrál podzim v 3.D třídě.
Hrál futsal v Šumperku.
Měl by to být obránce.
.
Otázky, na které chci odpovědi:
1. Měl by se vzít Honza R.do týmu už nyní na jaro? (samozřejmě po nějakým tréninku, ať neberem druhého…hmmmm přemýšlím koho by to tak mohlo nejmíň urazit J ) Po sezoně, pokud odejde Lob a Olda zase někoho shánět, když teď můžeme popelavou holubičku chytit jednoduše? (navíc budu asi mít dost problémů se sháněním brankáře..)
Po sezoně už taky H.R. k nám jít nemusí chtít, může hrát stabilně jinde..
.
2. Bude hrát Lob a Olin i příští sezonu? Zásadní otázka…
.
Tak co?
Očekávám Vaše názory a odpovědi, jak naložit s možnou posilou.. Počkat, nebo vzít? Vyjádřete se prosím. Díky

Žádné komentáře: