pondělí 22. února 2010

3 v 1 !!! Útok na Váš žaludek!

Sobota 20.březen 2010 - datum, které se zapíše do historie! Tento den jsou naplánované hned tři akce skloubené v jednu megamonstrózní! Co že se tedy bude dít?
.
Oslava narozenin Carpe Diem + oslava Lukášových narozenin -> košt slivovice 2010!!!!
.
Ano ano, tyto tři akce se sejdou v jeden jediný večer..
.
20.března je na novolískoveckém Okruhu tradiční, již 14.ročník Koštu Slivovice. Na tuto bohulibou každorační akcičku se nezávazně napojuje 2. narozeniny Carpe Diem Brno 08 (založení klubu 16.března 2008) a v neposlední řadě narozeniny naší hvězdy futsalových kolbišť, Lukáše! Ten své jubileum 29 let sice dovrší už 7.března, ale oslava je plánovaná na dvacátého..
.
Doufám, že se tento den sejdeme v co největším počtu, abychom společně oslavili naše životy! Nebudu se nikoho ptát na účast, kdo má prostě chuť si jít zakalit a oslavit narozky kámoše a klubu, dojde sám..
.
Nepříjemnou stránkou věci je, že hned druhý den od 13ti bychom měli hrát turnaj Nadějí. Je na zvážení, jestli nás nemám ještě narychlo přehodit na skupinu C nebo D hranou o týden později. Já bych byl pro!! Košt se totiž posunout nedá a nás zatím přesunout jde, každopádně by to musela být blesková akce dokud nejsou skupiny naplněné, takže pokud někdo nebude vyloženě proti, tak zítra, nebo nejpozději pozítří nás přehodím do jiné skupiny na datum toho dalšího týdne, ok?
.
p.s.: košt začíná už v 16:00 :-)) viz. plakát, to zas bude v alejích nablito.. viz. horní obrázek..

Žádné komentáře: