pondělí 23. listopadu 2009

Rozloučili jsme se s letoškem se ctí..

V pátek proběhlo v restauračním zařízení Varna oficiální rozloučení s podzimní sezonou 2009/2010. Následně se pokračovalo do dalších klubů, čemuž jsem však už povětšinou nebyl svědkem.
Páteční párty, nebo lépe řečeno - její sraz, rezervovanou na 20:00, vzala většina týmu stejně jako příchody na zápasy.. až na pár vyjímek došli téměř všichni pozdě. Jediný Kuba byl ve Varně opravdu na osmou, já došel v 8:10 a Ríša v 8:20. Ve třičtvrtě na 9 si naše trio myslelo, že už asi ani nikdo nepříjde. Nakonec se před 9 uráčil objevit Olin a hluboko po 9 Boris, Vláďa L., Lukáš a nakonec i Vláďa M. Takže tímto byla naše slavící sqadra ten večer v plné síle.
.
Naše účinkování v podzimní části soutěže jsme řádně prohovořili, druhým neméně významným bodem na připraveném schématu večera byly naše plánované aktivity během zimy, při nichž byla nadnesena myšlenka, že bychom se opět mohli přihlásit do Brno Open - zimní ligy. Důležitým tématem se stal brankář pro příští sezonu. Jsou zde tři alternativy - sehnat nového, nebo nasadit houževnatého Ríšu, a nebo Borise a jeho magickou mikinu, který by si na tomto postu jistě nějaký ten bodík do "Hráče Sezony" připsal.. Alternativ je dost, v BO pokud se do něj opravdu přihlásíme, je jisté, že posledně dvě zmíněné možnosti alespoň vyzkoušíme.. Opravdovou tečku za soutěží udělal až můj závěrečný proslov, který se dočkal nevídaných ovací celé Varny.
.
Dále se už jen chlastalo, radovalo se ze života a rozplývalo se nad jarními ambicemi klubu..
Jaké máte zážitky ze závěrečné párty vy? Můžete své pocity napsat na diskuzi..

Žádné komentáře: