pondělí 30. listopadu 2009

Brno Open 2010

Dnes jsem nás přihlásil do zimního turnaje - Brno Open 2010. Domluvili jsme se takto na akci "Varna" v pátek 20.11.2009.
Téměř ve všech skupinách zbývá už pouze pár posledních míst. Bylo na čase tedy vybrat některou ze skupin a přihlásit nás. Tentokrát jsem prezidentsky rozhodl, že budeme hrát nedělní dopolední skupinu "C", kde změnříme síly mimojiné například s naším velkým rivalem Antabusem.
.
Oproti loňskému rozlosování se letos můžeme těšit na relativně lehčí soupeře, i když dnes už ve futsale slabé mužstva nejsou, krom S.O.S a Luxury. Neměli bychom se střetnout se soupeřy z vyšší, než je 1.brněnská třída. Proto se dá už nyní mluvit o velké vyrovnanosti skupiny a o zajímavých vyrovnaných zápasech. Ve skupině C jsou rovnoměrně rozděleny celky z 1., 2., i 3. třídy. A kdo na koho si tedy můžeme brousit kopýtka?
.
FFT VINOHRADY - čtvrtý celek 1.B třídy. Zřejmě jeden z favoritů skupiny. Jen pro zajímavost, v podzimní části si bez větších problémů poradil se Slovanem C, který v soutěžním zápase pokořil 6:1.

TOMSON B
- třetí tým 1.A. třídy. Bezesporu leader skupiny, už z toho důvodu, že jejich "A" tým hraje 2.futsalovou ligu. Teď jde o to, kdo tedy za ně bude hrát, jestli opravdu Béčko, nebo zda budou posily z Ačka a to by bylo teprve tóčo..

MADRID - tento celek se snaží o udržení se v 1.A třídě, kde mu prozatím náleží sestupové 14.místo. Jedná li se o Á celek. Béčko Madridu hraje 2.C třídu, kde brázdí bahno posledního fleku.

KAMPA - 10.místo v 2.B třídě. Kampa nám měla být soupeřem i v minulém ročníku, nestalo se tak, jelikož se na utkání nedostavilo a my tak vyhráli kontumačně 5:0.

CARPE DIEM - 11.místo v 2.D. třídě. Ambiciózní celek plný svělých individualit. Proslavilo se svojí urputnou řeckou defenzívou. V loňském ročníku BO šokovalo Carpe širokou veřejnost svým postupem ze "skupiny smrti" a to na úkor o mnoho soutěží výše hrajícího SOŠ OOM, které mimochodem v tvrdé bitvě ve skupině zaslouženě porazilo.

ANTABUS - náš starý známý zpřátelený celek. Ve 3.C třídě náležé Antabusu pěkné 4. místo. Nevím, zda včak v jejich očích nejde o zklamání, jelikož do poloviny podzimu to vypadalo na postup, nyní na přední celky třídy už dosti ztrácí a postup se vzdaluje. Každopádně tým celkem dobře známe ze společných tréniků a tak se v tomto případě můžeme těšit na střetnutí, kde nebude milimetr hřiště zadarmo.

ANITALS - 6.místo v 3.F třídě. O tomto celku nevím, co bych napsal. Nikdy jsem ho hrát neviděl.

HOLÁSKY - nenechte se zmást názvem. Tým Holásky je tým, se kterým jsme měli čest se střetnout v loňské soutěži a to pod názvem Dynamit. Letos se týmu příliš nedaří, v 3.A třídě se po podzimu usadil na 9. pozici. Snad je to i tím, že s týmem rozvázal po sporu s vedením smlouvu jejich klíčový hráč Jay Jay Lach.
.
Tak soupeře známe..
Teď nám zbývá vyřešit další důležité skutečnosti..

1. Sestava.. Na akci ve Varně se zhruba řeklo, kdo by chtěl hrát.. Pořádně si tio nepamatuju a proto Vás všechny žádám, abyste se napsali na DISKUZI, i ty, co teď napíšu, že mě účast přislíbili!!!! Myslím, že chtěl hrát Kuba, Ríša, Boris, Vláďa a já. Otazník visí nad Olinem, kterého žádám, aby se ce nejrychleji na diskuzi vyjádřil a rozhodl se. Dalšími, o kterých není jasno je Martin M. a Michal. I tyto prosím o napsání svého stavu a postoje k Brno Open 2010. Posledním adeptem, kterého jsem oslovil je Lukáš, který mě má dát také brzo vědět, jak na tom je.. Rád bych naši sestavu naplnil na přibližně 8 lidí, maximálně 9. Pokud by všichni zde zmínění svoji účast potvrdili, dosáhneme přesně tohoto numera.

2. Brankář.. Do brány by se měl dle posledních odhadů a předpokladů postavit Ríša, nebo Boris. Nebo je to na domluvě a můžou se jakkoliv prostřídat.

3. Startovné.. Částka 4000 korun má být zaplacena do 21.12.2009. Abych neměl honitbu, prosím Vás o zaplacení částky do 15. prosince. Uvidíme, jak to bude nyní s tréninkama, pokud by do té doby žídný nebyl, nebo jsme se neviděli, tak svolám kolem 15.tého nějakej sraz třeba opět na Okruhu, jako před sezonou, kde peníze vyberu. Vybíraná částka samozřejmě závisí na počtu přihlášených lidí..
.
Právě nyní na DISKUZI vytvářím nový ODKAZ, kde napiště, zda na BO jdete, nebo jedete.. Vyjádřete se prosím do neděle 6.12., máte na to týden.. Ať s tím pak zas nemám problémy a běhání..Vyjděte mě vstříc.. Po neděli, dle počtu přihlášených spočítám částku na hlavu a zveřejním ji zde.

.
Info a hrací termíny základní skupiny:
Skupina C ( nafukovačka Okruh, nedělní dopolední skupina : 8 - 13h )

neděle 10. ledna
neděle 17. ledna
neděle 24. ledna
neděle 7. února.
.
Po základní skupině, následují play off boje, případně boj o umístění.

Žádné komentáře: