pátek 4. září 2009

Před prvním špílem.. Info!

Už za dva dny odstartuje prvními zápasy nový ročník futsalové sezóny. V 9:50 se na hřišti ZŠ Mutěnické střetneme s celkem Jezdci a poté s Kormidlem B.
.
Naše sestava by měla znít takto: Martin H., Ríša, Olin, Boris, Jakub, Vláďa, Martin M. a Pája, což je po mizérii v loňském roce výborná zpráva. Otazník zůstává nad Lubošem, který mě má dnes vědět, jestli dojde, nebo ne. Jistým neúčastníkem je Michal, který odjel na 14dní vyučovat parádičky do Itálie. Je ještě jeden malý zádrhel, nebo spíše poznámka.. Boris oznámil, že v sobotu jde na nějakou důležitou chlastací akci, proto budeme solidární a na jeho případný nedělní výpadek budeme brát ohled.
.
Druhou věcí kolem sestavy je sehranost, z čehož mám opravdu velkou obavu. V mezi sezonní přestávce jsme se nikdy všichni nesešly. Na trénink chodilo jen pár lidí a středeční tréninkové střetnutí s Antabusem toho bylo důkazem. Nemyslím, že bychom hráli nějak výrazně špatně, ale byla vidět nesehranost a především neorganizovanost ve hře dozadu.
.
Jak jsem již naznačil, naším prvním soupeřem nám bude celek JEZDCI. Bude se jednat zřejmě o jednoho z vůbec nejtěžších týmů, jaké se v 2.D třídě vyskytnou. Vloni jen o prsa sestoupili z 1.A třídy. Od záchrany je dělily pouhé 2 body. Nakonec se však staly posledními sestupujícími. Jezdci budou asi pěkní brousci, jelikož to byl v loňské sezoně druhý nejtrestanější celek, ve 30ti zápasech si odnesly hned dvě červené karty a k tomu dalších 22 žlutých. My však máme v týmu Ríšu a tak se ničeho nebojím..Ze střelců týmu se nikdo výrazněji neprosadil do pater nejvyšších, 17 branek dal Tesař a 14 Hrdlička T, přičemž král střelců 2.D třídy dosáhl 39 branek.
.
Uvidíme, jak se se soupeřem popereme, každopádně zaleknutí by rozhodně nebylo na místě. Musíme na ně vlítnout, jako by se jednalo o jakýkoliv celek v loňské sezoně. Do duelu vstupujeme jako outsideři (přece jen brali bychom v úvahu ročník 08/09, hrála by proti sobě 1.a 3. třída), a tak nemáme co ztratit, můžeme pouze překvapit.
.
Po zápase s Jezdci máme zápas volno. To vyplní střetnutí našeho dalšího soupeře Kormidla B s Deportivem. Můžeme proto našeho dalšího soka skouknout a zhodnotit naše šance ještě před nástupem do utkání.
.
KORMIDLO B - jen z těží Vám můžu něco sdělit o tomto soupeři. V loňské sezoně klub Kormidlo mělo pouze A tým, který hrál úspěšně Okresní přebor, o jejich "béčku" není v tabulkách ani vidu, ani slechu. Proto netuším, jestli třeba hráči z OP přelezli do "Béčka" a "Ačko" dostali mladí, jak se to často dělává.. Každopádně se jedná jen o spekulaci a my můžeme jen čekat, jak se věci vyvrbí a kdo se to proti nám vůbec postaví..
.
Hřiště - z mnohých stran se dozvídám, že hřiště Mutěnická je hrozné. Ani ne kvůli svému povrchu, ten je prý ukázkově připraven, ale především proto, že se jedná o hřiště bez sítí za bránou. To v globálu znamená, že prudká střela mimo bránu poletí kamsi do pr.... Jedná se o velký školní areál, proto bychom se ztráty míče bát asi nemuseli, ale přece jenom, chodit po každém "zakopnutí" sto metrů pro míč není zrovna příjemné.. Ale co se dá dělat, podmínky jsou pro všechny nastaveny stejně a tak i my musíme sklopit hlavu a vypořádat se s tím..
.
Doufejme, že nám bude přát počasí.. Předpověď hovoří o 12 - 16 stupni, což je pro futsal ideální. Horko by být nemělo..
.
NEZAPOMEŇTE!!! ...si s sebou vzít OBČANSKÝ PRÚKAZ a CHRÁNIČE! + všechno, co si berete vždycky..
Vláďovi a Kubovi donesu dres + trenky + štulpny..
.
Na neděli se velice těším, doufám, že to máte stejně. Celkem mě vyhovuje fakt, že v 2.třídě jsme nováčky a tak se od nás ani moc nečeká. Soupeři by nás mohly mnohdy podcenit, což by bylo jen a jen dobré..
Sraz: 9:20 (Mutěnická)!!

Žádné komentáře: