pondělí 17. srpna 2009

Carpe Diem mohutně zbrojí před nadcházející sezonou..

Dnes je ten slavný den, kdy jsem se rozhodl zveřejnit tu velmi milou a vzrušující zprávu. Carpe Diem získalo pro nadcházející sezonu dva nové hráče do svých řad! Dlouho to vypadalo, že se letos potážeme s mizérií způsobenou nedostatkem hráčů, nyní je obrázek o mnoho barevnější.. Novými posilami jsou Vladimír Lužina a Jakub Cibira.

Po minulé sezoně řady Carpe Diem výrazně prořídly. Odchod Culiše s Davidem a dlouhodobé zranění Honzy, zanechalo v sestavě týmu velkou díru. Ještě před měsícem to vypadalo tak bídně, že v plném počtu (kterého jsme se minulou sezonu dočkali všehovšudy jednou), čítal náš tým celkem 8 hráčů – nejnižší povolený počet. Vezmeme li v úvahu docházku z minulého ročníku, tak mám za to, že bychom se měli občas i problém sejít tak, abychom důstojně odehráli zápasy. Prostě 2.třída už bude asi o něčem jiném než loňská třetí, proto je více než nutný širší kádr..

Bylo tedy nutné rozhodit sítě a do týmu přijmout perspektivní kvalitní hráče, kteří by prázdné místo nadobro zacelili.. Dnešním dnem si troufám říct, že se nám to povedlo.

Boris, náš obránce se čtyřmi plícemi, dokázal nemožné a sehnal hráče s futsalovými zkušenosti nasbíranými dlouholetým působením ve zlínských soutěžích.. Jeho jméno je Vláďa Lužina a je mu 30 let. Vláďa se poprvé v barvách Carpe Diem představí už zítra na tradičním tréninku na Okruhu. Takže se máme nač těšit..

Druhá neméně významná posila, ve kterou já osobně vkládám velkou naději, je dvacetileté tornádo z Tater – Jakub Cibira. I tato mladá krev v klubu má dlouholeté fotbalové a futsalové zkušenosti. V současnosti je ve své rodné slovenské vlasti, přesně v Liptovském Mikuláši, a proto jeho první start za klub se odhaduje až na konec srpna, nebo začátek září. Vše se bude odvíjet od tréninků se Slovanem. Pokud 1.září trénink bude, bude to i Kubova premiéra v klubu. V poslední řadě je nutno dodat, že tuto významnou posilu jsme získali prostřednictvím inzerátu uveřejněným na stránkách brněnské asociace futsalu. A nebyl to zdaleka jediný zájem touto formu o hraní v našem klubu..

Co říci závěrem, doufám, že posily, které jsme během zimní pauzy nabrali budou dlouhodobými platnými hráči týmu a nejen v nadcházející sezoně pomohou Carpe Diem k co nejlepším výsledkům..

Vítejte v klubu!
Král Pája za všechny :-)

Žádné komentáře: