středa 20. května 2009

Výměna gološů? Uvidíme..

Na sobotním koštu slivovice se upekla ořechová bábovka, se kterou bych Vás chtěl nyní všechny obeznámit. Jistě si všichni dobře pamatujeme na Borisovy památné zákroky v bráně při posledním našem důležitém zápase proti Bosonohám. Jeno hbité postřehy a neopakovatelná mrštnost nás s Olinem dovedly k myšlence, že bychom mohli zabít dvě mouchy jednou ranou.
Jak to myslím? Hned Vám to objasním..

Už od začátku se potajmu špitá, že náš origoš gološ Martin by rád zkusil i jiný chleba, než li jen ten golmanský.. Má totiž nepřeberné schopnosti i v poli.. Už chápete?

S Olinem jsme se rozhodli, že pokud oba svolí, tak by došlo k takovému malému trejdu uvnitř mužstva. Boris by šel na zbytek sezony do brány a Martin by zkusil štěstí v poli.
K uskutečnění je potřeba jedna jediná podmínka - a to zajištěný postup. Ihned poté se můžou pozice měnit.

Vyjádření Borise : Rád si stoupnu do brány a budu lapat jak Chilavert. Ano, souhlasím s trejdem.

Vyjádření Martina : Martin se zatím před senzacechtivým mikrofony reportérů skrývá neznámo kde, poslední stopa vede do jihoafrické republiky na golfové hřiště podnikatele Krejčíře.. Takže se nechme překvapit.. a vyčkejme Martinova rozhodnutí.. Na diskuzi bude vytvořen speciální odstavec pro Martinovo vyjádření.. Ihned, jak tak učiní, bude vylepeno i zde, na hlavní straně jako zpráva dne..
.
Ještě trochu podrobněji k oné podmínce výše zmíněné..
Do konce sezony zbývají tří hrací ´víkendy.
Pro ten příští by samozřejmě ještě trejd nebyl aktuální, ale pokud by jsme ale oba zápasy vyhráli a následně by Storks porazil Techniku, mohl by si Boris stoupnout do brány už na zbytek sezony - tj. 4 zápasy - zbývající 2 víkendy.

V případě neúspěchu v následujícím víkendu, Martin zůstává v bráně až do jistého postupu. Pokud by se postoupilo až v dalším předposledním víkendu, Boris by oblékl svoji golmanskou semišovou mikinu z 60tých let v úplně posledním víkendu sezony.
.
Slovo závěrem: Aby nedošlo k mejlce.. Martin je nadále naší neotřesitelnou jedničkou v brance, tato transakce by se uskutečnila pouze, pokud by o to oba zúčastnění stály a to jen do konce sezony, kdy by už nebylo co posrat..
Takže Martine, vyjádři se..

Žádné komentáře: