středa 29. dubna 2009

Soutěž HRÁČ SEZONY po 7.hracím víkendu

Dnes Vám přináším novou aktualizovanou tabulku soutěže "hráč sezony" po sedmém hracím víkendu. Došlo v ní k zajímavým posunům směrem vzhůru, ale samozřejmě i opačně.. Jsem potěšen, že se do soutěže zapojili téměř všichni, vyjímkou byl jen Boris a Luboš.

V tabulce je stále zanesen Lukáš, který však tuto soutěž už nemůže vyhrát. Nedosáhne totiž nutnosti odehrát minimálně 6 hracích víkendů. Každopádně tabulka se dosti zdramatizovala a vyrovnala bodovými zisky nováčků soutěže Ríši a Martina, který si svým učitelským bezstarostným výkonem dokonce vysloužil vedení v soutěži. Ale jak jsem již naznačil, stačí malé zaváhání a stupnice soutěže se může otřást v základech.. Mírný posun vzhůru tabulkou si dozajista zasloužil vynikající Michal, pokud se jeho forma ustálí na nynější úrovni, brzy bude okupovat přední místa soutěže. A to je pro klub jen dobře. Dále celkem vysoko vylétl druhý nováček soutěže Ríša, 5ti body si v současnosti zaslouží páté místo. Dosavadní lídr soutěže Olda si udržel vysoký standard a nadále se drží na špici.. Pája, Boris a Martin H. přebývají v klidném středu tabulky jako doposud. Na saméch ocásku seznamu můžeme vidět Davida s Lubošem, Luboš však svým výkonem v posledním zápase ani v nejmenším nezklamal a svým vyrovnaným dobrým výkonem dal příslib pro zisk bodů v dalších kolech. David nehrál, bodový zisk proto nijak neprohloubil. Do bojů zatím nezasáhlo duo Culiš a Honzin, kteří se tímto sami vyřadili nadobro ze soutěže o nejlepšího hráče sezony.


Mám tušení, že příští víkend bude hitparáda dobrých výkonů a proto si myslím, že se jména v tabulce ještě řádně zamotají.. Poslední víkend (se Storks) podali všichni hráči týmu dobrý výkon a věřím že pro všechny bylo těžké vybrat jen tři nejlepší.. Povedlo se a výsledek můžeme vidět v tabulce.

Každopádně mám za to, že soutěž je a bude vždy příjemným zpestřením toho dlouhého čekání na další hrací víkend.. a jsem moc rád, že většina se této přestřelky výkonů účastní..

Žádné komentáře: