úterý 27. ledna 2009

Tělocvična možná !!!

S některými jsme na toto téma mluvil už tuto neděli, na některé jsme zapoměl.. A proto tak činím nyní..
Za dobu mého prezidentování v klubu jsem si dokázal vydobýt nespočet důležitých kontaktů na vlivné lidi, kteří se tak či onak motají kolem světového futsalu. Kromě chorvatského kouče jménem Zimaja Kopica, o kterém jsem se zmínil v jednom z minulých článků, se můžu pochlubit i jinými mocnými jmény ve světě futsalu.
Jen tak pro příklad, se mým dobrým přítelem stal arabský šejk Her Naabar, který investuje nemalé částky do veškerých sportovních klání v oblasti Persie. Dále například masér slovinských futsalistek Bran Kostroj, se kterým jsem se seznámil minulé léto v sauně. V neposlední řadě musí být zmíněn pro mne velice ceněný kontakt na neúplatného italského sudího Syse LaNorci, žádný zápas není prohraný předem.. :-) Nesmím zapomenout na můj poslední úlovek, a tím se stal maďarský scout Tom Faboli. Scout s nejširším spektrem působnosti (maďarsko, rumunsko, moldávie, slovinsko, slovensko, bulharsko) a s největším přehledem o hráčích všech kvalitativních skupin.
Nechal jsem se trochu unést, ale abychom se dostali k jádru pudla, proč píši tento článek...
Můj dobrý známý naturalizovaný srb Jarne Bopur (specialista přes výpočetní techniku a vážený tělocvikář) mě nedávno nabídl, že je možnost navštěvovat každý víkend tělocvičnu na středím odborném učilišti Charbulova (Černovice).
Podmínky, které si stanovil Jarne Bopur:
  1. 300 korun za hodinu (velice příznivé)
  2. možnost návštěvy tělocvičny - sobota, nebo neděle
  3. nutná předešlá telefonická domluva s Ja.Bo. (čti DžaBo)
  4. my si můžem namyslet nějakej čas, ale nakonec stejně JaBo koukne do lejster, jestli je tam volno

Moje podmínky:

  1. Dostačující účast, nemá cenu tam chodit ve 4 lidech, aby každej vyplázl 75 korun, čím víc nás bude, tím méně bude každej platiti a tím víc si zahrajeme
  2. chcu Vaši účast vědět dopředu ! (z důvodu uvedeném v bodě 4. podmínek JaBo)

Takže..

Jelikož tuto neděli nehrajeme, tak je možnost prvního tělocvičného klání.. Proto se ptám, kdo by šel? Závazně!!! Nepotřebuju slyšet - já Ti to řeknu v sobotu, nebo já teď nevím. Potřebuju závaznej počet, abych to mohl nahlásit..

Zatím se vyjádřil jen Olda, že by šel a já. Takže Vás prosím o Vaše co nejrychlejší vyjádření na diskuzi, nebo přímo mě formou sms.. Děkuji.

Žádné komentáře: