pátek 4. července 2008

SRAZ

Informoval jsem se dnes ráno na čas, kdy bysme měli dojet na turnaj. Zajímalo mě, jestli musíme být účastni již na prezentaci týmů v 8:00, nebo zda stačí dojet až na náš první špíl v 9:45.
Mám dobrou zprávu pro spáče.. můžeme tedy dojet až na špíl, tedy přesněji máme být na místě 30minut před ním, aby jsme se stačili nahlásit u pořadatele.
Co to znamená?
Že pokud tam máme být v 9:15, vjíždět se bude z Kamínek v rozmezí 8:15 až 8:45, v závislosti na tom, s kým pojedete a to vám dám vědět veřer. Jinak info pro Michala.. každý tým by měl mít svoji šatnu a po turnji je možné se osprchovat, sprchy tam sou!

Teď k záporné stránce věci.. S blížícím se turnajem se stále více lidí omouvají z účasti. To je celkem na hovno! Vím, že za to nemůžou, ale mám z toho trochu těžkou hlavu. Na turnaji s velmi vysokou pravděpodobností nenastoupí Boris (výletu se však zůčastní), který má nateklej kotník, dnes se mi omluvil také David, který bude bohužel pracovné v Praze a v dobrém stavu se nenachází ani Luboš, který ještě včera měl nateklej kotník obdobně jako Boris. Každý den ho leduje a dává obklady, tak doufám, že do zítřka se dá do kupy.
To znamená, že ze sestavy nám zbylo torzo a to:
Martin H., Olin, Lukáš Č., Pája, Michal, doufejme že Luboš, a doufejme že i Jelos (dnes zjistím). To je celkem na hovno, co? Chtělo by to aspoň ještě jeden kousek.

Žádné komentáře: