pondělí 16. června 2008

Odveta 15.6.

Včera, v neděli 15.6. sme si dali na Okruhu odvetu proti týmu Zbytku Světa.
Na zápas nedorazil zraněný Boris, a duo Tomáš s Erikem. Už to dávalo znát, že to bude velmi náročný zápas téměř bez střídání, což především u mě značí obrovskou překážku. Nastoupili sme v sestavě Martin H. v bráně, obrana Olin a Luboš, útok Michal a Pája. Na druhé straně proti nám stál soupeř ve složení -. Martin M., Lukáš Č., Vláďa M., Luboš B. Sen. a dva Lubošovi kámoši ( Jelos a tušim že Gamba).
Zápas začal a oproti minulému špílu se s brankami roztrhl pytlík. Za pár minut náš brankář lovil míč ze sítě čtyřikrát. Dvěma rychlými góly se nám sice podařilo snížit na 4:2, ale to bylo na dlouhý čas od nás všecko. Zápas se tentokrát ubíral jasným směrem, a to k debaklu. Konečný výsledek byl 18:5 pro tým Zbytku Světa.
Kde hledat chyby?
Tak za prvé chci říct, že nás bylo fakt dost málo, bez střídání se lidem, kteří nemají dlouhodobý trenink opravdu špatně hraje. S fyzičkou je to špatné u mě, Luboše a Michala. Všeci to přiznáváme a už je i domluvené, že začneme chodit běhat. Su zvědavej, jak dlouho nám ten elán vydrží..
Za druhé, musíme si uvědomit, že sme hráli s opravdu těžkým soupeřem. Myslím, že v soutěži na tak kvalitní celek jen těžko narazíme. Stačilo, když byli na hřišti trio Mamr, VlaMr a LuČe a bylo vymalováno. Minulý zápas bylo více hráčů soupeře a tak se i více točili, a to dávalo šanci i nám, chvíli si oddechnout.
Za třetí - náš HURÁ systém. Útočíme ve třech, pak někdo zkazí přihrávku a je z toho okamžitě brejk na druhou stranu. Co s tím? Neútočit ve třech? Nebo zlepšit přihrávky? Z mého pohledu.. když se ženu přes celé hřiště, za mnou tvořící se louže potu, pak to někdo zbytečně posere a je brejk, tak já opravdu nemám sílu se vrátit. A nejen já, tak tomu bylo i včera. Plno brane sme dostali po zbytečných nepřesnostech, nebo ztrátě míče uprostřed hřiště (i po mých kličkách)
Za čtvrté - vím, že se na to nelze vymlouvat donekonečna, ale stále přetrvává značná nesehranost. Co bysme taky chtěli po dvou (třech, čtyřech) společných fotbálcích.
A teď klady - sice jich moc není, ale aspoň sme od minula dokázali vstřelit nějakou tu branku. Myslím, že dobře zahrál Michal, i když bez gólového efektu, Luboš také odvedl svůj standard. Olin se to snaží dirigovat a snad se mu to i vede, ale veškerá taktika se podle mě odvíjí od běhání, tudíž fyzičky. A pokud není, nemůže po nás chtít zázraky po pár dnech. Jak sem již říkal, na fyzičce zapracujem. Se svojí osobou spokojen nejsem, čekal sem od sebe víc. Su pomalá trubka. Gološ tradičně dobrej.

Závěrem chci poděkovat fanynkám, které se sešly na naše utkání, bylo jich nepočítaně. A dále chci sdělit dotěrným novinářům, že v hledáčku CDB08 se objevilo nové jméno a to JELOS. Luboš, jakožto náš skaut začne brzy dojednávat podmínky kontraktu. Takže uvidíme.

Závěrem chci upozornit na blížící se turnaj REMOS CUP, který bude už tuto sobotu. Podrobnější info brzy zjistím a dám hráčům, kteří by se měli zúčastnit vědět.

Žádné komentáře: