pondělí 9. června 2008

Miniaturní zhodnocení pěkného fotbalového pozdního odpoledne..

V neděli večer jsem si šli kopnout na umělou trávu v Novém Lískovci - na Okruh. Soupeřem nám byl silný celek " Zbytku Světa ".
Dle původních propočtů sme se měli konečně sejít všeci, celej tým Carpe Diem. Opět se tak nestalo. Z jakého důvodu? Hodinu před výkopem mě Michal dal vědět, že naši členové Tomáš a Erik nedorazí. Důvody si přečtěte v "novinkách na webu". Byla to velká škoda, jelikož jsme byli již před zápasem mírně oslabeni. Olin měl v nohách náročný nedělní fotbal za Slovan Brno, Luboše zlobilo koleno a tak bych mohl pokračovat ještě dlouho.. Chyběli hráči na prostřídání. Proto jsme angažovali jednoho z příchozích soupeřů (Lubošova kamaráda), jelikož jich bylo dost.
Soupeř se představil ve složení Lukáš Čejka, Martin Mrázek, Vláďa Mrázek, Luboš Bohm Sen., + 3 Lubošovi kámoši.
Na úvod tohoto malého shrnutí musím zdůraznit, že jsme poprvé ukázali veřejnosti a médiím naše nové krásné rozlišováky. Všem se moc zamlouvali..
Ale nyní už ke shrnutí špílu..
Již předem byli celkem jasně rozdané karty. My, jakožto CDB08 jsme se teprve poprvé setkali pořádně na hřišti ve složení, v jakém by sme měli nastupovat po celou sezonou. A bylo to znát. Soupeř nastoupil s dobře známou a sehranou kostrou týmu VlaMr Mamr LuČe ( Vláďa, Martin, Lukáš), a tak se očekávalo, že nám dají nášup. Konečný výsledek by mohl něco takového jako "nášup" zlehka připomínat, ale hra byla vyrovnaná. Ale od začátku. Začalo se ve svižném tempu a dlouhou dobu byl výsledek vyrovnaný 0:0. Tento stav trval alespoň 20 minut. Dvacet minut, co jsme dokázali běhat a zodpovědě se vracet. Bránili jsme od půlky hřiště a jen těžce se soupeři dostávalo přes naši vskutku pevnou obranu ve složení Boris, Luboš, Olin. Pokud se soupeř dostal před bránu, obranu zastoupil dnes vynikající gološ Martin. Myslím, že v něm máme opravdovou oporu. Po oněch dvaceti minutách na naší straně ubylo sil a hráči tipu Lukáše, se čtyřmi plícemi, toho začali využívat. Soupeř se stále častěji dostával do přečíslení a my jsme mu přestali stačit. To znamená, že jsme opět doplatili na naši největší slabost, fyzičku. Stav se pomalu začal vyvíjet ve prospěch soupeře a ke konci zápasu se mohl zdát výsledek 0:5 až moc krutý. Naše předvedená hra výsledku myslím neodpovídala. Náš útok ve složení Michal, Pája a kámoš Loba, podporovaný druhou vlnou obránců, několikrát nepříjemně ohrozil branku soupeře, bohužel bez úspěchu. Podařilo se nám nastřelit několikrát tyč, měli jsme smůlu.
Co říci závěrem k hodnocení celého zápasu.. Myslím, že na to, že jsme hráli spolu opravdu poprvé ve složení v jakém jsme hráli, to nebylo vůbec špatné. Dá se na tom stavět.. Shodli jsme se na tom se spoluprezidentem Oldou a dokonce i se s hráči soupeře.. Byli jsem týmu "Zbytku Světa "dobrým protihráčem.
Už padl návrh, že tuto neděli by sme mohli špíl zopakovat, tentokrát však s opačným výsledkem.. :-) Co vy na to? Vyjádřete se na diskuzi, jestli byste mohli opět v neděli někdy k pozdnímu odpoledni.. ( v 20:45 hraje ČR : Portugalsko), tak by sme čas uzpůsobyli tak, aby
nebyl problém se sledováním fotbalu v TV.

Žádné komentáře: