úterý 6. května 2008

TOP 5 dresů + sraz + trochu matematiky

Konečně jsme se k něčemu dopracovali. Po dlouhém a náročném porovnávání výsledků hlasování o dresech jsme konečně dospěli k nějakému výsledku... Z původních 51 návrhů dresů nám zbylo posledních pět. A to:
Pro dres č. 7 hlasovali 4 lidé.
Pro dres č. 8 hlasovalo 5 lidí.
Pro dres č. 14 hlasovalo 5 lidí.
Pro dres č. 33 hlasovali 4 lidé.
Pro dres č. 34 hlasovali 4 lidé.
Dalších pět dresů získalo po třech bodech...ale do užší TOP 5 se nedostali.
Co to znamená? že nyní už budeme vybírat jen z TOP 5 dresů, které můžete vidět výše.. Ták a jak teď dospět k rozhodnutí. Jak se ukázalo, je pro nás neuvěřitelným problémem se shodnout na jednom dresu, proto bych navrhoval, aby se konečný výber uskutečnil za osobní účasti všech členů a to 16. května 2008 v 16:00 v restauračním zařízení Varna (Solniční ul.) - kousek od Čáry. Já totiž jinou hospodu neznám a jak Boris říkal, je to aspoň ve městě. Co myslíte?
Pokud s tímto souhlasíte, můžeme s tím spojit i zaplacení za ty turnaje a nyní nově za dresy a ostatní serepetičky!
Vyúčtování dresů:
Jeden komplet dresu a trenek + číslo bude stát 540 korun.
Při zakoupení 10 dresů při současném počtu OSMI lídí do pole to vychází ... 540 x 10 je 5400, přičemž na jednoho hráče vychází suma 675 korun.
(nechu rejpat, ale Martin-gološ se sám nabídl, že i přes to, že není hráč do pole a bude mít svůj dres gološskej, že taky něco přispěje)
Dále jsem se díval na rozlišovací dresy, které jsou také potřeba, jeden stojí 90 korun a bylo by jich potřeba nejméně 5, jak nám sdělil předseda futsalu. 90x5 je 450kč. Na jednoho 56 korun.
Posledním atributem je míč, jak sme se na diskusi "shodli" nemá cenu kupovat lacinej šunt, proto bych cenu odhadl na kulatou částku 900korun, to znamená 100korun na hlavu.
No a abych nezapomněl, nevim jak je to tady s poštovným za dresy, to bude stát cca 100 celkem. Takže asi 15 na jednoho..
Konečné vyúčtování..
Takže na jednoho hráče to vychází: 675 dres + 56 rozlišovák + 100 míč + 15 poštovný za dresy, to celkem dává 846 korun,
zaokrouhleně 850 korun na hlavu se vším všudy !
Připravte si tuto částku přímo do hospody, je nutno ji vybrat, protože výroba dresů trvá dva až tři týdny, a první náš turnaj se blíží, aby se to všecko stihlo..
A pro ty, co neplatili ještě turnaje (zatim kromě Luboše a Michala všeci), si připravte navíc částku 212 korun!
Veškeré věci, co jsem tady napsal, řádně vyúčtuju a zdokumentuju, takže případné přeplatky samozřejmě vrátím...
Prosím Vás o vyjádření na DISKUZI ohledně srazu a vlastně všeho, co sem tady teď napsal..

Žádné komentáře: