úterý 13. května 2008

Sahulovi zahrály na pohřbu Tři sestry

Skupina Tři sestry s frontmanem Lou Fanánkem Hagenem zahrála 13. května v pražském krematoriu Strašnice na pohřbu hudebníka Františka Sahuly.
Přetisknuto z www.novinky.cz
Rodina, muzikanti i veřejnost se v úterý odpoledne rozloučili ve smuteční síni v pražských Strašnicích s Františkem Sahulou. Pětačtyřicetiletého hudebníka a zpěváka podle policie v noci na 2. května v osadě Skuheř zavraždili dva mladíci.
13. 5. 2008 15:24
Krátkou smuteční řeč pronesl zpěvák skupiny Tři sestry Lou Fanánek Hagen. Jeho kapela pak zahrála dvě Sahulovy skladby - Sovy v mazutu a Život je takovej. Poté zazněly síní písně, které Sahula natočil na svých albech. Mezi smutečními hosty byli vedle Sahulovy maminky, bratrů a skupiny Tři sestry také David Koller, právník a zpěvák Petr Pečený, kapela Divokej Bill a řada dalších hudebníků, kteří se zesnulému přišli naposledy poklonit a zatleskat.
Z vraždy jsou obviněni dva mladíci. Pětačtyřicetiletého kytaristu podle policie zavraždila v noci z 1. na 2. května dvojice mladíků, když se vracel z hospody do chatové oblasti Skuheř u Kamenice na Praze-západ. Z vraždy Františka Sahuly jsou obviněni dva mladíci - osmnáctiletý a dvacetiletý. Podle mluvčí středočeské policie Soni Budské jim hrozí trest ve výši dvanácti až patnáct let, popřípadě trest výjimečný. Mladíci jsou nyní ve vazbě.
Mladíci Sahulu podle policie ubili k smrti a pak okradli.Sahulův obličej byl podle Budské ranami tak znetvořen, že policie měla problémy s jeho identifikací.

Žádné komentáře: