sobota 29. března 2008

Podrobnosti před prvním duelem.

Rád bych vám nyní sdělil pár podrobností před zítřejším premiérovým zápasem...
Na zápas by od nás mělo přijít 7 hráčů - Olin, Michal, Boris, Luboš, Martin H., Martin M. a já. Svoji neúčast nepřímo přes Michala omluvil Tomáš, i když malá šance, že by dorazil zůstává. Lukáš se omluvil z důvodu účasti na svatbě v zahraničí ( Slovensko ) :-)
Při dohovoru zápasu dvou prezidentů - našim Olinem a Antabusáckým Poldou došlo k výměně názoru z důvodu rozdílnosti pohledu na vítěze zápasu. Antabus je přesvědčen, že nás porazí.. Jsem moc rád, že z tohoto tvrzení lze usuzovat, že zápas nevypustí a opravdu se nás budou snažit porazit. Jsem samozřejmě jiného názoru, myslím, že kvalita je na naší straně. Teď je otázka, jak ji dokážeme zůročit na hřišti. Nesehranost by jistě mohla hrát velkou roli.

Hrát se bude na hřišti s umělou trávou, proto jak správně spoluprezident Óčko podotkl, nepřichází v úvahu kopačky. Vemte si obuv na sálovou kopanou a nebo nějaké tenisky. Z vlastní zkušenosti nedoporučuji se sjetým vzorkem. Hřiště je kryté, takže dle Olina se o zmrznutí bát nemusíme. Navíc předpověď počasí nám je nakloněno a v neděli by mělo být venku až 16 stupňů.
Početně bychom na tom měli být dosti podobně, za Antabus by mělo přijít 6-7 hráčů.
Moje postřehy, kdy jsem měl možnost sledovat tým Antabus v akci jsou dosti smíšené, ale přece jenom převládá ta horší polovina... Většina borců od nich hrálo velkej fotbal a podle toho i vypadá jejich hra. Zdařilá kombinace je sice u nich pravděpodobná jako kdyby ste nalezli zapečenou krávu v chlebu, ale co nemají zde, nahrazují důslednou tvrdší obranou. Někteří z nich jsou dosti rychlí,ale o to méně nebezpeční. Hru většinou diriguje jejich kapitán Ondra. Občas nesmyslně.

Platit by na ně měla zcela jistě kombinační hra.

S Olinem se domníváme, že bychom měli hrát v takovémto rozestavení pozic..
Brankař: Martin H.
Obrana: Olin, Luboš, Boris
Útok: Martin, Michal, Pája

...přičemž trojice bude stále rotovat...

Myslím, že největším naším problémem bude fyzička. Mnozí z nás fotbal už dlouho nehráli, počínaje mnou a Lubošem konče. Proto bysme se měli točit v útoku a v obraně hodně rychle a často, ne jako třebo Slovan, kde hráč odehraje vklidu 15minut v kuse a pak na střídačce zdechá. No ale to se domluvíme až na místě...

Takže zítra ve 13:45 na hřišti !
Těším se !

Žádné komentáře: