pondělí 30. března 2015

Nabídka tréninků - vyjádřete se

Vaša přišel s nabídkou trénování. Jedalo by se o tréninky každou neděli od 17 hodin v tělocvičně na Vinohradech.

První trénink by se mohl uskutečnit za 14 dní. 

Soupeřem by nebylo oficiální družstvo z brněnských soutěží, ale poskládaný tým z různých hráčů soutěží..

Je to bohužel ve stejný den, kdy jsou naše sezonní zápasy, to znamená, že po špílech by ještě následoval trénink. Z mého pohledu by to bylo asi dost obtížné časově, o fyzicče nemluvě.. ale jak jsem koupil, tak prodávám a Vás prosím...vyjádřete se na diskuzi, kdo o tréninky má zájem a kdo naopak nemá.. Děkuji.

pátek 27. března 2015

Přátelák

Včera jsem se domluvil s kámošem z klubu Antabus, že si s nimi střihneme přátelák s možností domluvy na dlouhodobější spolupráci..

Přátelák ještě nemá pevně stanovené datum, ale s největší pravděpodobností bude ve středu, nebo čtvrtek 8.,nebo 9.dubna. Příští týden budu volat na hřiště a podle toho se uvidí.

Dlouhodobější spolupráce má pár háčků. Antabus má podobný problém s docházkou, jako my a je pravděpodobné, že ne vždy se slezou.. Antabus má nyní 9 lidí v kádru, z nichž hned 3 mají práci na dlouhý a krátký týden.. Co to znamená? Že pokud bychom se na pravidelných tréninkách domluvili, byly by zřejmě jen jednou za 14 dní.. Je to na zvážení.. Možná je to ale lepší, než drátem do oka..

Každopdáně počítejte s tím přátelákem - se středou, nebo čtvrtkem výše uvedených dat. Příští týden ho už nadobro upřesním.

V přítomnosti prosím napište, zda na trénink - přátelák dojdete.. Díky.

pondělí 23. března 2015

CD unikl postup jen o fous

Včera Carpe Diem odehrálo základní skupinu Turnaje nadějí. Bohužel se mu nepodařilo o chlup postoupit ze skupiny. O tomto osudu rozhodl až poslední zápas skupiny, který Carpe Diem prohrálo s dosud nebodujícím Interem.

Průběh znám pouze zprostředně, jelikož jsem na turnaji nehrál.. Vojta mi na konci poslal SMS a dále jsem mohl těžit z výsledků na stránkách BAF. T těch jasně vyplívá, že se nadále potýkáme s naším největším "neduhem" a to střeleckou potencí. Za 5 zápasů jsme vsítili pouze 4 branky, naopak jsme jich pouze 5 inkasovali, což je skutečně dobrá vizitka naší obranné hry a především Ladi, který prý zachytal fantasticky.

Po celý turnaj byla dobrá nálada, což je dobře. Věřím, že tato turnajové zkušenost nám dá alespoň něco do začátku jarní části, která startuje plus mínus za 3 týdny.

O branky našeho celku se postaral Prochy, Vojta a dvakrát síť rozvlnil Mira.

Sestava: Laďa - Ríša, Prochy, Milan, Vojta, Mira, Vaša, Vojtův kámoš. Na turnaj nadorazil Petr, který dostal horečku.

Děkuji všem za reprezentaci klubu.

Výsledky naší skupiny D.:

středa 18. března 2015

Info před turnajem

V neděli Carpe Diem vstoupí do sezony přípravným turnajem zvaným Turnaj nadějí. Představí se v následující konenčé sestavě:
Laďa - Prochy, Ríša, Milan, Vojta - Mira, Vaša, Petr, kámoš Vojty.

Dnes jsem se dozvěděl, že dle původního plánu se odhlásil Lukáš Zemánek, já potvrzuji svoji dříve avízovanou neúčast také. Myslím, že je Vás dost a turnaj v osmi lidech hravě zvládnete.

Dres pro Petra jsem poslal po Vojtovi. Tímto Vojtovi předávám otěže klubu pro nedělní klání.

Sraz je ve 14:30 na místě.

středa 11. března 2015

Rozpis zápasů Turnaje nadějí

Na stránkách BAF se objevil rozpis našich zápasů na Turnaji nadějí. Zde je:

Rozlosování skupiny D - neděle 22.3.:

14:30  Bolest - Inter
14:55  Kampa - Carpe Diem
15:20  Dudes City - Antabus
15:45  Bolest - Carpe Diem
16:10  Inter - Dudes City
16:35  Kampa - Antabus
17:00  Bolest - Dudes City
17:25  Inter - Kampa
17:50  Carpe Diem - Antabus
18:15  Bolest - Kampa
18:40  Inter - Antabus
19:05  Dudes City - Carpe Diem
19:30  Bolest - Antabus
19:55  Kampa - Dudes City
20:20  Inter - Carpe Diem

Sraz pro všechny je 25 minut před prvním špílem, tzn. ve 14:30!

pondělí 9. března 2015

Situace kolem tréniků, golmana, Turnaje nadějí

Minulý týden jsem se sešel s Vojtou a řešili jsme tréninky. Dohodli jsme se, že pokud by se našel nějaký soupeř na jednorázový přátelák, že bychom do toho šli. Alespoň by se zjistilo, kdo by došel a kdo ne..

Nekwish je kdoví kde.. Nekwishe jsem se nejednou pokusil kontaktovat - bez reakce. Po dohodě Vojty a Ladi, Turnaj nadějí, který je za dvěřmi, odchytá druhý jmenovaný. Laďa má bohaté zkušenosti z předchozích sezon, kdy odchytal kvalitně nejeden zápas v dresu RST. Tím vzniká i situace s řešením golamana na sezonu, který začíná za měsíc. Je jisté, že se nový golman schánět nebude, domluvíme se na TN, zda v sezoně tři tyče bude strážit Laďa, nebo Vojta, který se nabídl. Mimojiné Vojta je také bývalý golman, takže komu se právě zježili vlasy na hlavě, může se opět učesat. Tuto věc bych nechal ještě chvíli otevřenou, třeba se nějak vyvrbí..

Aktuální sestava na Turnaj nadějí: Laďa - Lukáš Ze., Milan, Prochy, Ríša - Vojta, Mira, Petr, Vaša. 
Rozpis zápasů by měl být znám začátkem příštího týdne, dám vědět hned jak bude zveřejněn.