pátek 31. října 2014

Preview: 13. a 14.kolo - Schalke B, Red Devils

Poslední dobou nás postihla silná marodka v týmu. Doufám, že v neděli dáme do kupy mančaft aspoň o šesti lidech, čekají nás zápasy se Schalke a s Red Devils.

Prozatím přihlášení: Mira, Vojta, Prochy, Pája.
Neví se: Nekwish, Laďa, Lukáš.
Nemocní, zranění: Johny, Jakub, Ríša, Michal
Nejdou: Milan, Sykec.

Když na to tak koukám, tak by bylo třeba, aby se všichni z oddělení „neví se“ dostavili, jinak jsem v prdýlce. Už minule jsme tahali nohy z medu v posledních 10ti minutách druhého zápasu.

Ve 12:20 začínáme s celkem Schalke B, které je momentálně na 2.pozici v tabulce. Po zápase volna nás čeká jedenáctý celek Red Devils.

Sraz je v 11:50 na SVÁŽNÉ!

čtvrtek 30. října 2014

Statečně hrající Carpe Diem nakonec padlo

Zřejmě dva herně nejpovedenější zápasy jsme odehráli minulou neděli s favorizovanými celky z čela tabulky. I přes snahu se nám však nepodařilo vybojovat ani jediný bod. Jediné, co nám tedy zbylo a z čeho můžeme nadále těžit a na co navázat je dobrý pocit. Doufám, že to není málo a bude to stačit k opakování srdnatého výkonu z před čtyř dní.

Sestava: Nekwish – Prochy, Pája, Milan – Laďa, Mira, Vojta.

Deportivo bylo před zápasem na třetím místě. My na třetím od konce. Favorit zápasu tak byl dán předem. Naplňovat tento předpoklad se však soupeři dařilo pouze prvních 5 minut, od té chvíle jsme byli na hřišti troufnu si říct lepším mužstvem. Ohrožovali jsme bránu, kombinace nevázla, jako jindy a dokonce nám nechyběl ani vždy tolik chybějící pohyb. Byl to zajímavý zápas, kde se bojovalo do poslední kapky krve a akce soupeře střídala akci naše. Zápas rozhodly situace, které nás limitují od začátku sezony. Po vlastních mnohdy hloupých chybách jsme inkasovali třikrát, my se trefili do sítě soupeře jen jednou. Snajpr Milan číhající za keříkem před bránou zužitkoval Laďovu nahrávku od rohového praporku. Rozdíl mezi celky nebyl herní, jak by se dalo podle postavení v tabulce očekávat, ale v produktivitě a v tvorbě chyb. My byli v těchto aspektech zápasu horšími a tak body ani tentokrát nezazvonili, ač nebyli nedosažitelnými.
Carpe Diem vs. Deportivo 1:3 (0:1)
branka: Milan (Laďa)

Do druhého utkání jsme vstupovali už tuplem v roli outsidera. Čekal nás leader tabulky, celek U Boba. I druhý zápas jsme nečekaně dobře zvládli, i když konečný výsledek by mohl vypovídat o něčem jiném. Dlouho jsme odolávali náporu favorita a až nečekaně často jsme se mu dokonce dokázali vyrovnat. V počtu šancí, střel na bránu, nebezpečnosti. Už už to vypadalo, že v poločase bude na světelné tabuli svítit nerozhodný výsledek, když střelecky trápící se celek U Boba jsme vysvobodili sami. Vlastní ukázkovou brankou hlavou do šibenice. Ta padla cca 3 minuty do konce první půle. Za dvě minutky však přišlo zasloužené vyrovnání. Po rozehrání standarty jsme krásně vyrovnali. „Nacvičený“ signál (více slovy, než prakticky) zužitkoval Prochy, asistenci si připsal Pája. Nerozhodným výsledkem skončil i poločas. Druhá půle byla vesměs podobná té první, soupeř měl sice více ze hry, my však odolávali, bránili a snažili se o překvapení. Talku soupeře jsme bohužel dokázali vzdorovat zhruba do poloviny druhé půle, kdy dvěma brankami odskočil. O kontaktní branku se postaral Prochy, který střelou z dálky ještě vykřesal naději. Nahrával mu Mirek. Stav 2:3 v náš neprospěch by se dal brát jako více než solidní výsledek s leaderem tabulky, mnozí dostávají příděly i dvojciferné, to se však dnes nestalo. Bohužel i naše únava o sobě nakonec dala vědět a to v samotném závěru zápasu. Snad v posledních třech minutách jsme inkasovali třikrát a tak konečný výsledek nakonec byla v náš neprospěch a to 2:6. I v tomto utkání si naši hráči zaslouží pochvalu, byl to pěkný zápas.
Carpe Diem vs. U Boba 2:6 (1:1)
Branky: Prochy (Pája), Prochy (Mira)

V tabulce vznikla nepříjemná propast nad posledními třemi celky tabulky, kterých jsme členem. Musíme ještě do konce sezony získat ještě nějaké body, ať nepřezimujeme na nepěkném posledním, či předposledním místě. Nechci být přehnaný optimista, ale věřím, že v posledním třech kolech podzimu získáme 4 body. To je krátkodobý cíl, který bychom si měli stanovit. Souhlasíte?

pátek 24. října 2014

Preview: 11. a 12.kolo - Deportivo, U Boba

Přetěžcí soupeři nás čekají už tuto neděli. Nejprve změříme síly s třetím týmem tabulky – Deportivem, následně s prvním celkem tabulky - U Boba.

Sestava je zatím neúplná. Do brány se postaví Nekwish a dále účast potvrdilo kvarteto hráčů. Vojta, Milan, Pája a Petr, který se po dovolené vrací do sestavy.
Sykec bude vědět svoji účast až o víkendu. Ostatní jsou zatím mrtvými brouky.

Celek Deportiva je zatím největším překvapením sezony. Vloni dost dlouho balancoval nad sestupovými vodami, z nichž se vyškrábal až famózním tažením v druhé polovině sezony. V nastoleném trendu pokračuje i letos a jak je vidno, stačí to na čelo tabulky.

V druhém špíle nás čeká tým U Boba, celek s průměrem přes 7 nastřílených branek na zápas. Už minulou sezonu se vyznačoval ofenzivní aktivní hrou, která nám nesedí. Neustálé rotování hráčů bude dělat problémy i nyní, proto je nutné se zaměřit především na obranu. Celá čtverka musí mít stále svého hráče pobraného na půl metru, jiná cesta jak hrát s tímto soupeřem není. Naše loňské vzájemné zápasy skončili mnohagólovým přídělem v naší síti.

Sraz je ve 13:35 na Kamínkách! Pozor - ze soboty na neděli se mění čas!

čtvrtek 23. října 2014

Vojtovo sdělení týmu, Pájův dovětek

Vojta by Vám rád řekl pár slov..

Zdar chlapci, po posledním tréninku jsem nesmírně rozčarován a došla mi trpělivost. Příjde mi to, že nejsme dospělí lidi, ale malí kluci, kteří nemají žádnou zodpovědnost a zábrany. Dám názorný příklad z praxe:

Sejdeme se na zápase, kde mi snad všichni odsouhlasí středu pozdě večer a já v domění, že se na vás můžu spolehnout ve svěm (už tak mizerném) volném čase zajišťuji soupeře a tréninky. Povede se mi hala s dobrým soupeřem (co víc, dokonce haly dvě a soupeř taktéž!), až na malé vyjímky skoro všichni souhlasí. Realita? Na první trenál (opět, poněkolikáté) se sejdeme z týmu 4!! O týden později? Opět 4!!

Takže pánové, možná si to někdo neuvědomuje, ale futsal je kolektivní týmová hra, kdy se jeden na druhého může spolehnout a tým si důvěřuje. To my rozhodně nejsme! Já měl za to, že každý platí takový love za to, aby se pořádně hrálo a člověk se bavil hrou, po pracovním týdnu se odreagoval a měl na co vzpomínat. Popravdě, já mám plno starostí, v práci jsem dovečera a starám se o psa. Jen díky tomu, že chci, aby to bylo lepší, já byl lepší a celý tým něco hrál, odskočím si z práce, aby pes vydržel dlouho do večera a já mohl hned po práci jít na trenál. Ano, obětuju se, obětuju čas, který můžu věnovat sobě, hafanovi nebo něčemu, co má smysl. Kdo tohle dělá? Kdo obětuje 2 hodiny času, aby byl lepší? Aby pomohl týmu a zlepšil hru, kdo? 

Odpovím si sám: pravidelně chodím já, Milan a Sykec s Pájou (když práce a malý prcek dovolí). Johnny a Kuba, když dovolí zdraví a chodil i Honza, který se asi díky neschopnosti v týmu a tím, že je bez motivace vzdal pozice hráče a s prominutím se na nás vysral. 

A ptám se, proč Mira nedojde na trenál? Sedačka se může složit potom nebo před, to mě akorát nasere, neberu jako omluvu. Co Ríša? schválně je pozdější hodina, aby mohl chodit i on (vůbec nedal vědět). A tak můžu pokračovat. Jediná omluva je práce, nemoc, rodina, ůmrtí a možná tak svatba.

Narovinu říkám, pokud se na zápas a příští trénink neslezeme v dobrým počtu (čti minimálně 6 hráčů a golman) a nebude tam u každého alespoň snaha něco ukázat i nasazení, končím po půlce sezony a přestupuju jinam tzn že tréninky, vyřizování a vše kolem opouštím a přenechám. 

Asi to je většině jedno. Už nebudu marnit čas s někým, kdo o to nestojí. Já si svých 6 let užil až až, pořád dokola každého vodit za ručičku a těch pár malých úspěchů za to opravdu nestojí. 

Představoval jsem si to úplně jinak, že je každý z vás charakter. Místo srandiček se raději vzchopte a začněme bojovat jako tým a běhat! Možná si to ani nedočteš. Pokud ano, zkus se zamyslet. 

Nakonec chci pochválit pár hráčů. Milana za jeho charakter, pokud může, došel by snad i kdyby mrzlo (stejný jako já). Pája i když má potomka, chodí co to jde, lituju ho, že musí snášet tohle. Sykec bojovník a dříč, škoda, že mu práce kolikrát nedovolí víc času. Laďa i když může jde pokaždé, to stejný třeba Johnny. 

Na závěr jen to, že blbá smska a info dostatečně dopředu snad není problém. Víc k tomu nemám co říct. Snad jen to, že v neděli máme nejtěžší kola a dnešní generálka připomínala spíš popravu než hezkou hru.


Vojta

...a ještě pár slov od mě, Páji.

Pod 90 procent slov Vojty se můžu podepsat. Také jsem si to představoval jinak. Nejprve však zmíním fakt, který je provřený historií klubu. Klubu se v sezoně nedaří a vše se odráží na docházce kamkoliv. Tak to je, ať někdo chce, nebo ne. Když jsme před dvěma lety stále vyhrávali, na tréninky se chodilo jakš takš, na zápasy jsme mnohdy byli kompletní. V sezonách, kdy jsme balancovali nad sestupem byla samozřejmě vše opačně. Tréninky ze 70 procent zrušené, na zápas sestava s odřenýma ušima. Nikoho nebaví stále prohrávat, to chápu, v žádném případě to však neomlouvám. Tady se totiž odkryje pravý charakter mužstva, charakter lidí. Jestli chtějí něco změnit, nebo se dál pouze vézt na voze, který pomalu chátrá. Jsme v situaci, kdy člověk raději montuje pohovku, než by došel na trénink a to je špatně. 

Vojtovi se nedivím, nikdo zodpovědný nechce hrát v týmu, kde na to lidi kašlou a maří jejich úsilí. Já si skutečně myslel, že pokud je nás v týmu čtrnáct, že docházka na tréninky bude bezproblémová. Opak je pravdou a nasere to určitě ještě více, než kdyby nás bylo v týmu celkově třeba 8. 

Často vzpomínám na srdcaře Petra a na to, jak nám chybí. Spolu s Milanem a mojí maličkostí tvořili loni úderné trio pilných chodičů, na které bylo spoleh.

Nevím, co dál. Už dvě sezony si pohrávám s myšlenkou ukončení klubu, jasně jsem to sdělil i před touto sezonou. Pak přišel nápad se spojit s RST a situace nyní? Jsme tam, kde jsme byli.. Od spojení jsem očekával novou vlnu, nový náboj. Bohužel náboj přišel pouze od energického Vojty, kterého by chtěl mít v týmu asi každý a pak občasné náznaky ostatních. A to nestačí..

Ohledně tréninků.. už mě nebaví hrát si na schovávanou.. Ríša nechodil nikdy a zlepšení nečekám - má rodinu, Nekwish odkejve, že o trénincích ví, že se bude psát, na tréninku jsem ho letos ještě neviděl. Sykec chodí když může - snahu cením, Prochy se omluvil že středy nemůže - to beru, Mira je Prochyho vocásek, ketrý jde pouze, když jde Prochy a jelikož Prochy nechodí, tak nechodí ani Mira - tak to na mě působí. Milan je super, pro mě nejváženější člen týmu a pak jsem tu já, poslední z poloviny CD. Všem jsem před sezonou řekl, že nebudu mít tolik času, proto se slučujeme, aby moje absence mohla být nahrazena. Docházka v předešlých sezonách jsem měl takřka stoprocentní. Nebudu to stále omílat dokola.. 
Ze strany RST.. Vojta - super, dříč, chodič, zařizovatel. Honza - skončil, zřejmě kvůli zranění a rodině, Michal - dlouhodobé zranění, Kuba - zranění, hraje navíc malou kopanou, Johny - nyní zranění, hraje navíc malou kopanou, Laďa - srdcař, chodí, Lukáš - tréninky nula, byl na jednom soutěžním víkendu.

Položmě si otázku, co s tímto materiálem? Myslím, že v polovině sezony je čas se zamyslet.. Nad sestavou, nad sebou, nad budoucností klubu a kam směřuje. Zhodnotit jednotlivě, kdo týmu co dává, co přináší a co naopak týmu bere. Myslím, že není třeba se bát radikálních řezů, horší to s charakterem a silou týmu být může jen těžko. Nikomu nebud bránit v opuštění týmu, pokud to tak cítí.. A naopak ocením upřímnou snahu se porvat s nepřízní osudu a snahu se tomu vzepřít. 

Hrozně rád bych věděl názory ostatních, jestli jsou v klubu spokojeni.. A pokud ne, proč tomu tak je.. Abych řekl pravdu, současná situace mě také nebaví a od spokojenosti mám hodně daleko. Nevidím snahu od 80 procent lidí v týmu jakkoliv týmu prospět, když jetak trochu ve sračkách..  Tým jsem slepoval 6 sezon a tuto sedmou jsem chtěl, aby se o to pokusil někdo jiný. Vidím, že se skutečně jedná o nedlidský úkol. Práce s lidmi je to nejtěžší, co může být. 

* Nechci navodit chmurnou atmosféru v týmu, která sama o sobě není nejlepší. V neděli nás čeká důležitý težký dvojzápas, do kterého musíme jít se vzpřímenými hlavami. Vojtova slova si prosím vemte k srdci, pokuste se v sobě najít sílu, klubu něco přinést, ne ho vysávat. Díky.

úterý 21. října 2014

Průběžný stav kanadského bodování

Dnes přináším průběžný stav kanadského bodování týmu po 10.kole soutěže. Prochy, tu asistenci o které byla řeč na diskuzi, jsem tedy připsal Tobě.

čtvrtek 16. října 2014

Víkendová divočina

Máme za sebou další dva zápasy podzimní části soutěže. Po delší době se nám podařilo vybojovat výhru, stálo to však víc, než bychom si přáli. Ze zápasů jsme si odnesli červenou kartu, těžká zranění a rozhodčí si na nás smlsli dvěma odpískanými penaltami.

Sestava nakonec lehce prořídla oproti předpokladu. Ríša se mě omluvil smskou dopoledne před zápasem a Laďa nakonec nedošel. Hráli jsme tedy takto: Nekwish – Johny, Milan, Vojta, Pája, Prochy, Mira a posledním nečekaným přírůstkem byl snad už doléčený Michal, který sestavu doplnil na poslední chvíli.

Cíl byl jasný, konečně bodovat a odpoutat se jak výsledkově, tak herně od debaklů z předchozích kol. Zápas s Poclainem byl co se týče průběhu zápasu pěkná divočina. Po pěkně umístěné , přízemní střele Vojty ze střední vzdálenosti jsme se dostali do vedení. Vojtovi nahrával Mira. Snad nebudu daleko od pravdy, že po celý zápas jsme byli o chlup lepším týmem, i když nezaujatý divák to mohl vidět fifty fifty. Jednalo se spíše o zarputilý boj, než o krásný futsal. Bohužel, do poločasu se soupeři podařilo vývoj zápasu otočit a převážit misku vah na svoji stranu (1:2). Nevzpomínám si, při jakém to bylo skóre, ale v zápase nám pomohla skutečnost, že Nekwish brilantně zneškodnil penaltu, která po domnělé ruce Miry byla odpískána. Ten na brankové čáře míč vyrazil kolenem, ovšem nezkušený rozhodčí, který tápal pohledem po všech čertech, aby se ujistil o správnosti svého rozhodnutí, nakonec ze svého omylu neslevil a pencle se kopala. Jak už jsem zmínil, Nekwsih chytl. O mnoho nepříjemnější bylo to, že Mira zápas po červené kartě nedohrál a dostal tak automatický stop i na další utkání. Druhý poločas jsem začali velmi dobře. Po zahrání malé domů soupeře jsme kopali nepřímí kop, Vojta po přiťuknutí Prochyho neomylně propálil zeď pod víko branky. Po chvíli se skóre opět přelilo na naši stranu. Po povedeném brejku a přečíslení zakončoval Milan do prázdné brány, nahrával jsem mu já. Zajímavý a vyrovnaný zápas skončil výsledkem 3:2 v náš prospěch a my si připsali druhou výhru letošní sezony.
Carpe Diem vs. Poclain 3:2 (1:2)
branky: Vojta (Mira), Vojta (Prochy), Milan (Pája).

Druhý zápas byl dosti podobný tomu prvnímu, jen soupeř byl o chlup kvalitnější, než Poclain. Ve druhém zápase jsme měli Kampu, do tohoto špílu jsme nastoupili už jen v šesti v poli, bez vykartovaného Mirka. V tomto zápase jsme naopak prohrávali. V závěru poločasu se nám povedla vyrovnat po krásné individuální akci Milana, který se protáhl jako úhoř kolem lajny a soupeřů, přihrál mě do středu pole a já jsem levačkou umístil míč pod břevno. Druhý poločas poznamenaly dvě důležité události, bohužel obě nepříjemné pro náš celek. Nejprve byla odpískána penalta po faulu nefaulu Nekwishe ve vápně, když ležíc na zádech za sebe máchl rukou a útočník se teatrálně skácel k zemi. Tentokrát se podařilo soupeři přísně nařízený pokutový kop proměnit. Druhá událost se stala za nedlouho, když soupeř při tvrdé hře u lajny naremploval Johnyho do tyčky držící síť kolem hřiště. Johny se tímto odrovnal zřejmě do konce sezony. Odnesla to hlava, která málem přepůlila tyčku a dále koleno, na které Johny dopadl. Na jednu stranu musím uznat, že to byl souboj o míč, ovšem na tu druhou se takto záludně u lajny, kde je možnost těžkého zranění a tyčky jsou zatraceně blízko, nehraje. Žádný míč nestojí za to, aby se riskovalo zdraví hráče. Nu což, stalo se.. Místo toho, aby soupeř stáhl ocas mezi nohy a staral se o zdraví hráče, vykřikoval a hádal se s rozhodčím, že to faul nebyl.. Nechci Kampě křivdit, hulákal jen někdo, ne celý tým.. Celá nepříjemnost měla za následek vyloučení faulujícího Kampaře, což se nám povedlo nečekaně dobře využít. Při hře 4 na 3 jsme předvedli nevídanou hru, sérii rychlých přihrávek, načež na konci byl střelec Vojta. Po mé křižné přihrávce opět ze střední vzdálenosti zavěsil míč střelou vzduchem do sítě. Parádní vyrovnání. Konečnou branku na 2:3 v náš neprospěch lze snad už jen přičíst naší únavě a tím i nekoncentrovanosti. Přišli jsme během 2 zápasů o dva hráče a dohrávali tedy s jedním na střídání. Nepodařilo se nám tak sportovně „pomstít“ vraždu Johnyho a prohráli tak 2:3.
Carpe Diem vs. Kampa 2:3 (1:1)
branky: Pája (Milan), Vojta (Pája).

V tabulce se začíná tvořit blok čtyř týmů na konci tabulky, jehož jsme členy. Nebylo by dobré si nechat zbytek pole utéct, uvidíme, třeba se nám podaří favority potrápit už za 14 dní. Tento víkend je totiž volno.

A závěrem lékařská zpráva Johyho:  Zranění bez  zlomenin, Johny byl na rentgenu páteře, obou kolen, pánve, obličeje. Pohmožděný nos, naražená kyčelní kost, šlacha pod kolenem s lehkým otokem, bolestivá. Tři týdny v klidu.

sobota 11. října 2014

Další zajímavá nabídka tréninků

Vojta se nadál angažuje v zařizování tréninků a domluvil trénink na příští středu a to s celkem Soccer. I zde je možnost dlouhodobější spolupráce. Velkou výhodou oproti Střelicícm je, že hala je v Brně a tréninky by byly ve středu.

Takže následující středu je trénink v hale na ul.Staňkova (konírna). Začátek je v 19:30. 
Zítra se na zápasech domluvíme, co komu víc sedí a zda tréninky v pátek nahradit trnéninky středečními.

UPOZORNĚNÍ: Do haly jsou potřeba sálovky, v ničem jiném se tam hrát nesmí!

pátek 10. října 2014

Preview: 9.a 10.kola - Zástava se nesmí dotknout země!

Musíme zabrat, hoši! Nesmíme dopustit, aby se náš klubový prapor dotknul země, dna tabulky naší skupiny!

V neděli nás čeká klíčový dvojzápas podzimu, pokud ani v tomto víkendu nezabodujeme, čeká nás jistojistě boj o holé přežití a to po celý zbytek sezony. Hrajeme s Poclainem a Kampou.

Poslední naše výsledky mluví za vše. Děravá obrana, neproduktivní útok. Tím chci říct děravá obrana celé čtverky a naopak neproduktivita celého kvarteta. Asi všichni víme, že se musí něco změnit. Krom tréninků, které jsou nově domluveny musí dojít ke změně už mnohem dříve a to tuto neděli.

V neděli zahrajeme trochu jiný systém, který zde nechci zveřejnit, protože oko soupeře je všudypřítomné. Proto všechny přítomné žádám, aby se na zápas dostavili skutečně půl hodiny před zápasem, aby bylo možné taktiku probrat a pochopit.

Druhou, asi méně podstatnou změnou bude, že se posunu z obrany do útoku. Nic převratného od toho neočekávejte, jen to, že musí dojít k nějaké změně a tohle je jeden z prostředků změn. Sice už nějaký pátek hraju v obraně, ale první sezony klubu jsem útok odehrál.  Sestavu – útok a obranu – jmenovitě poskládáme až na místě podle toho, kolik nás dojde a kdo dojde.. Jen chci, aby s tím bylo počítáno.

V neděli bych rád viděl během zápasu naše povzbuzování, nikoliv kárání a hlavně
boj srdcem. Pokud to někdo zdrbe, nekoukám a snažím se to za něj napravit.. Pojďme do toho s vědomím, že si jdeme pro body, ne uhrát solidní výsledek!

Kdo jde v neděli?
Jdou: Vojta, Prochy, Pája, Mira, Laďa, Johny, Ríša, Milan.
Neví se: zbytek.
  
Sraz je v 11:50 na KAMÍNKÁCH!

Tréninky domluveny

Vojta domluvil teréninky, o kterých se diskutovalo na diskuzi. Tyto tréninky budou probíhat každý pátek od 17:30 do 19:00 v hale ve Střelicích s tamním celkem.

První trénink je domnluven na 24.10.,to znamená, že dnes trénink není. 

úterý 7. října 2014

Zétřejší trénink zrušen, nabídka dlouhodobější spolupráce

Zítřejší trénink je zrušen. Vojtovi se bohužel nepodařilo sehnat soupeře a v 6ti lidech, kteří se přihlásili se šaškovat na hřišti za 600Kč nebude a nedá. 

Vojta obdržel nabídku na společné trénování s týmem ze Střelic. Nabídka má plusy i mínusy, proto prosím všechny, aby se k nabídce vyjádřili. Ovšem vyjádřili znamená to, že buď projevím zájem a tím sděluji, že budu chodit a může se se mnou počítat, nebo rovnou říct, že chodit nebudu, že se mi nabídka nelíbí. Nemá cenu něco domlouvat, pokud bychom chodili ve třech, nebo čtyřech lidech. Pořádně o nabídce pouvažujte a pokud do toho nechcete jít, tak to jasně napište, žádný skrávačky. Díky.

Takže.. 
Trénovalo by se každý pátek a to od 17:30 do 19:00 v hale ve Střelicích. Pokud bychom ovšem sehnali hřiště / halu v Brně, je možnost, že by soupeř dojížděl do Brna. Dále je celkem podstatná cena.. Na to, že se jedná o pěknou halu, je to za pusu - 20Kč na osobu za trénink. Tréninky jsou zřejmě možné i přes zimu, protože jde o halu.. 

Děkuji za pozornost a předávám Vám na diskuzi slovo..

Společné foto z úvodu sezony

Konečně jsem se dostal ke shlédnutí a zpracování fotografií z úvodu sezony. Uveřejňuji zde alespoň naši společnou, ostaní stojí za houby.. Musím konečně fofotgalerii předat někomu, komu by se chtěla spravovat.. 

Nabídka turnaje

Vojta mě dnes poslal email s tím, že mám vyvěsit pozvánku na futsalový turnaj. Turnaj se koná v pauze mezi našimi soutěžními víkendy, tedy 19.10.. Místo konání - Svážná.

Promyslete si to a svůj zájem. nebo nezájem prosím napiště tentokrát na diskuzi, do "přítomnosti" odkaz dávat zatím nebudu.

Děkuji.

pondělí 6. října 2014

Zlý sen pokračuje..

Na nedělních zápasech jsem nebyl. Podle zprostředkovaných informací to však byla křeč volně navazující na neděli zpřed 14ti dní. Zápasy prý byla velká komedie a oba jsme absolutně nezvládli, o čemž jasně svědčí výsledkové debakly, které jsme obdrželi. Takhle to přeci nejde dál.. Takové blamáž není možná, neumím si představit, co se na hřišti dělo, ale vykašlat se na to za jakéhokoliv stavu je nepřípustné!

Za poslední 4 utkání máme alarmující skóre 3:26!! Nepředstavitelné! Od příštího týdne začneme úplně jinak. S jinou taktikou, která se bude striktně dodržovat. Dosud jsme hráli volně, lehkovážně, neukázněně. Od příště si každý bude plnit to, co si před zápasem řekneme. Měl jsem za to, že všichni tak nějak hrát futsal umíme a každý ví, že si hráče musí obsazovat a hlídat, je zřejmé, že to tak není..

Sestava v neděli byla následující:
Nekwish – Ríša, Milan, Sykec, Vojta, Laďa, Honza, Mira.

Carpe Diem vs. Stones B 1:7 (1:3)
Vojta (Laďa)

Carpe Diem vs. Attack 0:9 (0:4)

pátek 3. října 2014

Preview: 7. a 8.kolo - Stones B, Attack

Poprvé na Kamínkách se Carpe Diem představí v nedělním 7. a 8.kole 2D brněnské třídy. Hrát se bude z rána, první zápas se Stones B začíná v 9:50, druhý, po zápse pauzy v 11:30, druhým soupeřem nám bude celek Attack.

Sestava se rýsuje následovně:
Jdou: Laďa, Sykec, Kuba, Mira, Vojta.
Neví se: Honza, Nekwish, Ríša, Milan, Lukáš, John. 
Nejdou: Prochy, Michal, Pája.

Věřím, že pár kousků z řádku "neví se" dorazí, každopádně by o tom bylo dobré dát vědět v přítomnosti.

Organizační věc. Jelikož jsem nemocný, je potřeba, aby někdo převzal kapitánování. Nechám to na Vás, ale malý zádrhel je v tom, že jsem asi před 3mi týdny pásku ztratil a poslední špíly jsem to doslova lepil izolepou.. Vše by ovšem nahrávalo tomu, že mi byla odcizena, jelikož se jedná o velice vzácný, nevyčíslitelný arktikl do sbírky fans klubu, jejíž základna se den ode dne rozrůstá. Druhou věcí je, že mám u sebe soupisku klubu, tu budu muset ještě do neděle předat někomu, kdo jde,,
Prosím Vojtu, aby si zapsal všechny střelce a asistenty u našich branek pro statistiky, které vedu. Díky. 

Sraz je v neděli v 9:20 na místě, tedy na Kamínkách. Přeji hodně štěstí a hlavně dovezte body, hoši! ;-)