úterý 30. září 2014

Mizérie na Svážné

V neděli jsme odehráli dva jistě nejhorší duely v letošní sezoně (Nasan C, Agromeli D). Především tedy ten druhý, ve kterém jsem to už nevydržel a nervově vytekl, což se mi stává maximálně jedenkrát za deset let.
Sestava: Nekwish – John, Lukáš, Pája – Vojta, Prochy, Mira, Laďa.

Hrát futsal je sice pěkná věc, ale běhat, nebo spíše stoupnout, si můžu jít za náš panelák. Více sterilní představení jsem asi ještě nezažil. Myslím, že naše ohrožení branky soupeře za celé dva zápasy by se dalo spočítat na prstech dvou rukou, pokud ta druhá má čtyři prsty ušvihlý od cirkulárky. Omlouvám se za svoje vybouchnutí, ale byl jsem naprosto frustrovanej. Kolikrát kdo vystřelil na bránu? Proč si nahráváme na 10 metrů lobem 3 metry vysokým místo soustředěné přihrávky po zemi? A když už to po zemi jde, tak dva metry mimo, než nahrávající chce. Pokládám si otázku, je to skutečně o trénování, nebo o tom, co ten člověk umí a jakej talent má? Přece kdo do míče umí kopnout a nějaký ten čas hraje, nemůže se vymlouvat na zkaženou přihrávku s tím, že nemá natrénováno. Trénink je o sehrávání a taktice (kterou rovněž nemáme), osobní dovednosti hráče buď člověk má, nebo ne. Už jsem to řekl po zápase pár lidem, co tam seděli.. Chci nechat úplně stranou drbání vlastního ega (z tohoto důvodu to ani v nejmenším nepíši), ale já osobně jsem se na hřišti tentokrát cítil ohromně sám. Prostě co si nevypracuješ, to nemáš.. Před bránu a do vyložené situace jsme se dostali pouze pokud jsem vzal míč o něco se pokusil.. a musím navíc přiznat, že jsem se v neděli necítil moc dobře už před zápasem a to jsem měl narozeniny. S alkoholem to nemělo nic společného. Ano, jsem právem drbanej za to, že si udělám kličku v nevhodnej okamžik, na druhou stranu si vemte, že pokud by se neděla alespoň nějaká vybočující aktivita z naší strany, snaha o cokoliv, ťukali bychom si míč na vlastní polovině, než by ho nějaký umělec kopl do autu. Aktivita ze strany útočníků stála nyní také za starou belu..  Stalo se pravidlem, kterého se drží 90 procent mančaftu, že kdo nic nedělá, nic nezkazí. Zkrátka.. pokud nemám míč, nic nezkazím a vina bude na ostatních. Raději rychle nahraju a budu z obliga, pokud se míč ztratí. Jsme ale úplně hrozní přizdisráči. Nikdo v týmu nemá koule něco sám vymyslet, nebo se pletu? Ano, přiznávám, že jsem v prvním utkání měl prsty tuším v obou brankách v naší síti, ale pojďme hrát jeden za druhého a ne po zápasech hledat vinu, kdo kde co posral. Pokud vidím chybu, snažit se ji napravit i za spoluhráče. Narážím tím na branku na 2:1 s Nasanem, kdy jsem hloupě přihrál, ale nikdo nám do obrany na pomoc nepřispěchal. Lehčí je po zápase říct, ten tam zjebal to a může za to tamten. Nebo vinu za prohranej zápas svalit jednoduše na moment, kdy jsem vybouchl a z placu odešel. Ano, nedělá se to, ale zlom v utkání, natož rozhodující moment  to rozhodně nebyl. Mohla za to naše nefotbalovost, nenebezpečnost, neochota se porvat, strach z prohry, která nakonec stejně přišla.

Zrušení tréninků je politováníhodná věc. Jsme za kokoty a to není dobrý. Už před sezonou jsem jasně řekl, že nebudu mít tolik času, jako celých 6 sezon předešlých, kdy jsem byl jednoznačně nejpilnějším chodičem jak na zápasy, tak tréninky. Ještě aby ne, když jsem klub založil a jsem majitelem této dnes již proslulé futsalové značky. Nejen z tohoto důvodu - že nebudu mít tolik času na futsal celkově - mě napadlo sloučení s RST s tím, že když bude v týmu dostatek lidí, bude jich dostatek chodit i na zápasy. Jak šeredně jsem se mýlil. Nikomu nechci křivdit, ale působí to na mě dojmem, že se z velkého počtu lidí v týmu stal handicap v tom smyslu, že si každej asi řekne, on tam přece někdo dojde, když je nás tolik. A výsledek je žalostnej! Trénovat je potřeba, na tréninku je nutné se sehrávat a kdo má potřebu, může si čutat o zeď, aby dokázal nahrát na 3 metry přesněji. Nemám stále energii a především čas vzít opět otěže klubu pevně do rukou, ale máme tu zdatné následovníky, kteří se o chod klubu můžou starat. Mám na mysli Vojtu a Nekwishe, který by měl klub vést v mých šlépějích. Zatím to je jen na Vojtovi, s Nekwishem se brzo domluvím, co a jak dál. Je mi Vojty líto, který vše zařizuje a ostatní se mu odvděčují tím, že na vše serou. Je to nevděčná, nikdy nedoceněná práce vedoucího, čehož jsem si užil do sytosti. Kdybych měl být hnusnej puntičkář, tak kdo Vojtovi poděkoval za realizaci nových dresů? On si to mnohdy člověk ani neuvědomí, že někdo jinej s tím má práci, když přijde k hotovýmu, nemám pravdu? No… tak co teď? Tréninky jsou zrušeny? Co dál? Máte někdo návrh, jak hrát lépe, když už není ani možnost si něco natrénovat?

Rád bych všechny závěrem ujistil, že nemám a nikdy jsem v úmyslu neměl v „přítomnosti“ lhát a jakožto majitel klubu bych šel sám proti sobě. Pokud ten den nemůžu, tak zkrátka nemůžu a tím to končí, nic s tím nenadělám, nyní je to povětšinou kvůli synovi. Pokud bych mohl, určitě bych došel, kdo mě zná, ten to jistě ví a moje slova chápe. Právě prodělávám nachlazení a nevím, jak se to vyvrbí do víkendu. Napíšu v pátek, nebo v sobotu.
Musíme se dát do něděle do kupy jako celek a soupeře zmáčknout! Pojďme zabojovat!

Carpe Diem vs. Nasan C 1:2 (1:1)
Pája (Nekwish)

Carpe Diem vs. Agromeli D 1:8 (1:2)
Prochy 

čtvrtek 25. září 2014

Preview: 5.a 6.kolo - Nasan C, Agromeli D

Opět na Svážné se v neděli odehrají další naše dva zápasy. Bude se jednat o špíly 5.a  6.kola se soupeři Nasan C a Agromeli D.

S oběma soupeři jsme se střetli už v minulé sezoně a ze 4 zápasů jsme uhráli hned tří remízy. Jedinou prohru jsme utržili na jaře loňské sezony s Nasanem C.

Sestava se opět vykrystalizuje až v sobotu, jak je obvyklé. V tuto chvíli je jasné  následující..
Jdou: Mira, Vojta, Prochy.
Měli by jít: Lukáš
Neví se: Pája, Nekwish, Kuba, John, Laďa.
Nejdou: Ríša, Honza, Milan, Sykec, Michal.

Možná se rýsuje jedno malé překvapení. Je možné, že na nedělní zápasy dojede Petr. Je zapsaný na soupisce i na tuto sezonu a tak není žádný problém. Vypadá to, při pohledu na omluvenky, že jeho služby s potěšením využijeme.

Lidi, co jsou v kolonce „neví se“ prosím, aby se co nejdříve napsali, ať se ví, kolik nás bude.  Vypadá to na slabší víkend, co se týče účasti.

V neděli je sraz v 11:50 na SVÁŽNÉ!

pátek 19. září 2014

Průběžné kanadské bodování hráčů

Zde se můžete podívat na průběžné kanadské bodování hráčů celku po 4 odehraných zápasech.

čtvrtek 18. září 2014

Obrali jsme Holásky a získali tak první tři body v sezoně

Dva rozdílné zápasy s prvním bodovým ziskem v sezoně. Tak se dá stručně charakterizovat naše nedělní představení. Nejprve jsme sehráli zajímavý duel se Saňaři B a dále následoval zápas s Holásky.

Sestava musela být lehce pozměněna, jelikož se Nekwish ze zápasu omluvil na poslední chvíli. Do brány se postavil Honza, obranu tvořil trojlístek Ríša, Milan, Pája a v útoku se představil Laďa, Vojta, a Mira. Byli jsme tedy dva na střídání.

Saňaři B, měl jsem zato, že jsme s tímto celkem ještě nehráli, ovšem byl to ten samý celek, jako loni pod jménem Sokolnice. Zaniklý klub Sokolnice se zřejmě schoval pod křídla Saňařů. No, se Sokolnicemi jsme v minulé sezoně odehráli dva naprosto rozdílné zápasy, kde jsme jednou dali na prdel my jim, podruhé nám to oplatili stejnou mincí. Brankové hody to byli i tentokrát. První poločas jsme promrhali především špatným obsazování soupeře v obraně a nezachycováním náběhů. Sokolničáků bylo jak máku a aktivní energická hra nám nesedla. První půli jsme prohráli 6:2. Střelcem obou našich branek byl Vojta. První branku dal z krásné střely z úhlu k protilehlé tyči, druhou si nepamatuji, ovšem muselo se jednat jistě o další skvost, kterých je Vojta továrnou. Výsledek po první půli byl sice nepříjemně vysoký, ovšem proč se nepokusit o zázrak. Změnili jsme přístup k hráčům z volnějšího na těsný, soupeř se lehčeji zbavoval míče a my z toho vytěžili dvě branky. Autorem byl Mira po akci s Pájou a na 4:6 snižoval po hokejové teči Pája, přízemní střelu ze střední vzdálenosti vyslal Ríša. Náhle bylo o co hrát, v této fázi zápasu jsme dokázali soupeře zmáčknout a vynutit si tlak. Naše snažení zhatila až Ríšova vzpomínka na počítačovou hru našich mladých let, Mortal Kombat. Ve snaze snížit na 5:6 Sub Zero Ríša nadvakrát, či natřikrát doklepával míč přes brankáře soupeře, který jej neměl plně pod kontrolou, až zasáhl nártem jeho hlavu. Začala mela a od té chvíle to byl zápas plný emocí. Golman si odnesl monokl pod okem a krev mu crčela z nosu. Bylo to ovšem nechtěné, to muselo být všem jasné, jen soupeř to nemohl polknout. Situace, kdy se asi 5 minut nehrálo oba týmy dostal psychicky někam jinak, naše optimistická pouť za vyrovnáním vzala za své, naopak na koni se ocitl opět soupeř, který bohužel gólově zase odskočil. Konečné skóre 9:6 je divoké, ale zřejmě i zasloužené. O naše poslední dvě branky se postaral Mira, který zužitkoval moje snažení dorážkou k tyčce (do akce mě krásně obloučkem vyslal Milan). Posledním střelcem byl Ríša, který naopak mohl poděkovat za nádhernou vybídku vzduchem Laďovi, Ríša fotbalově hlavou míč umístil k protilehlé tyčce. Moderna se vším všudy. Když se tak dívám na výsledek, tak zápas nám prohrála špatná první půle, druhou jsme dokonce vyhráli 4:3.
Carpe Diem vs. Saňaři 6:9 (2:6)
Vojta (Pája), Vojta (Ríša), Mira (Pája), Pája (Ríša), Mira (Pája), Ríša (Laďa).

Druhý zápas jsme sehráli s Holásky a celkem záhy jsme se dostali do vedení. Po pěkné akci Ládi s Pájou druhý jmenovaný zakončil střelou mezi nohy golmana. Poté, jako bychom se zasekli. Aktivita tam sice občas byla, ale nechali jsme převzít iniciativu soupeři, což se nám vymstilo. Do poločasu soupeř otočil skóre ve svůj prospěch. Na 2:2 v druhé půli vyrovnal Vojta, promiň - opět si nepamatuju jak..  jen vím, že asistentem byl Laďa. Holásky hráli tušku, my ale zřejmě ještě větší, jinak si nedovedu vysvětlit další ztrátu. Opět jsme po chvíli prohrávali 2:3. Už už to vypadalo na další neúspěch.. V tu chvíli jsem si říkal, že pokud neporazíme Holásky, tak koho už chceme porážet. Myslím, že tento celek byl zatím nejslabším ze čtveřice, které jsme v dosavadním ročníku potkali. Spasitelem Carpe Diem se stala dvojice Vojta a Ríša. Po rychlé akci po straně Ríša pohotově zakončil. No dobře.. bod dobrej. Co se ale nestalo.. Musím říct „konečně“ se na nás usmálo štěstí v tom smyslu, že jsme dali haluzáckou branku. Většinou jsme to my, kdo zpláče nad výdělkem po branky v naší síti po různých nesmyslných tečích,či jiných haluzích. Tentokrát se štěstí usmálo na nás, přesněji na mě. Aut metr od rohového praporku jsem polostřelou poslal před branku a obránci Holásek se míč snad od holeně odrazil pod nohy golmana a tím i do sítě. Rozhodující šťastná branka, která znamenala v konečném důsledku první tři body v sezoně. Sláva!
Carpe Diem vs. Holásky 4:3 (1:2)
Pája (Laďa), Vojta (Laďa), Ríša (Vojta), Pája.

Teď koukám, že i v druhém zápase jsme vyhráli druhý poločas a to 3:1. Musíme se zaměřit na úvod zápasu a soustředit se. Myslím, že výkon týmu nebyl špatný. Dokonce mě udivuje i střelecká potence našeho týmu, kdy jsme ve 4 utkáních nasázeli 16 branek, u nás nevídané. Naopak se můžeme „pyšnit“ jednou z nejhorších obran v soutěži. Je jasné, že možná větší díl viny v očích mnohých padá na obránce, ovšem futsal je sport, kde brání a útočí celá čtverka. Není tedy možné hledat vinu pouze u obránců. Je potřeba hlídat náběhy soupeřových obránců, což se nám v neděli zrovna moc nevedlo a docházelo tak k přečíslení 3 na 2, jen to luplo.

Tabulka je ještě celkem nezajímavá, jsou odehrané pouze 4 zápasy. Na čele je překvapivě celek Deportivo. My jsme v současné době na 12.místě. Nadcházející víkend máme volno.

pátek 12. září 2014

Preview: 3.a 4.kolo - Saňaři B a Holásky

V neděli se utkáme s celky Saňaři B Sokolnice a s tradičním soupeřem Holásky, se kterým jsme vloni dvakrát remizovali po divokých zápasech 4:4 a 6:6. Určitě mnozí cítíme, že minulý víkend jsme měli urvat nějaký ten bod, je proto nutné udělat maximum pro bodový zisk v nadcházejícím víkendu.

Sestava je zatím nejasná. V tuto chvíli je nahlášeno pět lidí – Vojta, Laďa, Mira, Honza a Pája. Nejdou – Sykec, Michal, Prochy a Kuba. Nevyjádřil se – John, Nekwish, Ríša, Milan a Lukáš. Uvidíme, kdo se ještě z klubu dosud nereagujících přidá.. Každopádně pár kousků by to ještě chtělo..

Hrajeme opět na Svážné, sraz na utkání je v 10:10 na místě! Vojto, vezmi prosím míč, ten náš fialovej mají Nasani a předají nám ho až po zápase (hrají po nás). 

pondělí 8. září 2014

První víkend body nepřinesl

Včera jsme vstoupili prvními zápasy nové sezony. Bohužel, už v úvodu musím použít slovo smůla, ta nás totiž provázela oběma zápasy, které jsme nakonec shodně prohrály 3:4. Velkou částí si za výsledky můžeme sami, ovšem osud nám skutečně nepřál jak na pažitu, tak se zřejmě špatně vyspali i ti v černých mundůrech, co chodili kolem lajn.

Starost se sestavou nakonec celkem vyšuměla tím, že ze zápasu se nakonec omluvil Sykec a nedorazil Lukáš. Sestava tedy zněla takto: Nekwish – Vojta, John, Kuba, Pája – Mira, Honza, Prochy, Laďa.

Jezdci máme dlouhodobě špatnou bilanci a nepodařilo se nám ji zvrátit ani tentokrát. Přesto jsme tomu byli velice blízko. Jezdce jsme drželi v poločase pod krkem, ovšem houževnatým a zkušeným veteránům se podařilo ze sevření uniknout. Notně jsme jim to však ulehčili. Do vedení nás poslal Mira, který ze strany krásně pronikl na střed a z blízkosti levou nohou míč zasunul do brány. (prosím asistenta, aby se přihlásil) Soupeře jsme povětšinou přehrávali, měli více ze hry, což se projevilo i na naší druhé brance. Po nahrávce Nekwishe na vlastní polovině si vzal míč Pája, středem prošel až do přijatelné vzdálenosti k bráně soupeře a nechytatelně levačkou míč vypálil k tyčce. Vedení 2:0 a všeobecná spokojenost. Ještě větší důvod ke spokojenosti přinesl třetí gól, který měl na svědomí John. Ten na vápně převzal míč od jednoho z našich, poté byl faulován, ovšem ještě po faulu dokázal z otočky vystřelit. Kdyby to nebyla branka, zřejmě by se kopala penalta. Branka to však byla a znamenala už dá se říci pohodlné vedení 3:0. (asistent branky se prosím přihlásí) V tu chvíli jsem si říkal, tak a je to tady, konečně Jezdce porazíme. Sluší se říci, že v první půli Nekwish bravurně chytil trestný kop za 6 faul. Poločas skončil tedy suprovým výsledkem 3:0. Do druhé půle jsme si řekli, že budeme hrát trochu na čas, vzadu si to dáme vícekrát, protože pokud máme míč my, soupeř branku přece nedá, navíc, když hrál bez střídání. Bylo to jako zlý sen. Z hřiště jsme se v ten okamžik vytratili a naše vedení se rázem začalo snižovat. Jezdci začali hrát s golmanem v poli, což nám dělalo potíže. Možná se ani o tok nechci rozepisovat, ale druhý poločas jsme prohráli 0:4 a bylo po zápase. Co naplat, že jsme orazítkovali tyčku a branky co jsme obdrželi, byly většinou smolné po ztečovaných střelách, nebo po selhání v obraně většinou jednotlivce. Na to se historie ptát nebude. Zápas tak skončil nejhůře, jak mohl. Parádní první půlka, otřesný taktický výkon v půli druhé. Výsledek? Nula bodů.  No nic, jdeme dál..
Carpe Diem vs. Jezdci 3:4 (3:0)
branky: Mira ( ? ), Pája (Nekwish), John ( ? ).

Druhý zápas jsme sehráli s celkem Excalibur. Do utkání již nezasáhl Kuba, který si v zápase s Jezdci poranil lýtko. Tentokrát se po celý zápas jednalo o zajímavý duel, kde jsme byli opět týmem s větším držením míče, ovšem s méně proměněnými brankovými příležitostmi. Vcelku brzy jsme inkasovali první branku, odpověď na ni našem opět Mira. Po opět průniku ze strany míč umístil k protilehlé tyči. (asistent nechť se přihlásí) Do poločasu jsme ještě jednou prohrávali, po mém špatném zpracování se k míči dostal soupeř a svrhl vedení opět na svoji stranu. Takto skončil i poločas. Bylo to jen 1:2, výsledek, který se dá otočit a nic nemusí znamenat. K obratu zavelel Prochy, který si po rozehrání autu se mnou vyměnil míč a levačkou k tyči ze středu hřiště vyrovnal. O chvíli později to byl opět Prochy, kdo úřadoval. Někdo z našeho týmu vystřelil přízemní střelu, golman reagoval pouze vyražením a Prochy míč zametl pod tělem bezmocného golmana tak, kam patří. (autora první střely a tím i asistence se přihlásí) V tu chvíli jsme vedli 3:2 a ani ve snu by mě nenapadlo, že  se bude historie hodinu stará opakovat. Vzápětí jsme dostali dva slepené hloupé góly a výsledek 3:4 vydržel i přes snahu a opětovné nastřelení tyče.
Carpe Diem vs. Excalibur 3:4 (1:2)
branky: Mira ( ? ), Prochy (Pája), Prochy ( ? )

Tabulka je velmi čerstvá a nic zajímavého zatím nenabízí. Spolu s námi prohráli své obě utkání i další tři mančafty a tak jsme prozatím na 13.pozici. Co k utkáním více říct? Nezvládli jsme v prvním utkání taktiku držení míče, asi jsme měli do soupeře bušit co se dá po celý zápas a zlomit ho v náš prospěch hned v úvodu druhého dějství. Neumíme hrát bohužel efektivněji na hru soupeře v pěti a samotná hra v pěti naše stojí také za starou belu. Vše ovšem nejde vidět pouze negativně. Bylo to naše první vystoupení, první půle s Jezdci byla znamenitá a v zápase s Excaliburem jsme hráli v jistých momentech velmi dobře. Chyběla trocha štěstí a vyvarování se zbytečných chyb. Mám za to, že je rozhodně na čem stavět a hned další neděli už budeme jistě bodovat. Čeká nás těžké utkání se Saňaři B a s Holásky.

Prosím asistenty branek, ať se přihlásí na diskuzi, nebo pokud někdo víte, kdo nahrával, tak to tam napište. Díky. 

Pište se do přítmonosti na zítřejší trénink!

sobota 6. září 2014

Pravidelné tréninky už od příštího týdne!

Vojta domluvil s týmem Restart pravidelné tréninky! Ty budou probíhat každé úterý od 18 hodin na hřišti Základní Školy Kneslova v Černovicích.

Zítra vyvěsím do přítomnosti nové odkazy, co se týče tréniků, tak se tam prosím všichni pište, jak jste vždy na tom.. opět nejpozději den předem! Díky.

Vojtovi patří poděkování.

pátek 5. září 2014

Preview: 1.a 2.kolo - Jezdci a Excalibur, systém střídání

Máme tu začátek nové sezony a s ním i první preview. V prvním a druhém kole se střetneme s celky Jezdci a Excalibur.
Jezdce jsme měli ve skupině už kdysi v minulosti a rovněž v minulé sezoně. Bohužel se nám ještě tento zkušený celek nepodařilo nikdy porazit. Nejblíže jsme k tomu byli v naší vůbec první sezony, kdy jsme s nimi uhráli remízu. Uvodíme, jak to bude nyní..
S Excaliburem jsme se rovněž v minulosti střetli. Měli jsme je ve skupině tuším v naší třetí sezoně. Tam se nám na ně poměrně dařilo a oba zápasy vyzněli výsledkově v náš prospěch. Oba týmy jistě prošly mnoha obměnami a tak se opakování historie určitě neočekává.. Alespoň herně, výsledkově by mě to samozřejmě potěšilo..

Vstup do sezony je důležitý, to jistě všichni dobře víme, musíme za to vzít, ať od úvodu sezony zaumjeme dobrou pozici v tabulce a dáme zapomenout na sezonu minulou. Pojďme do zápasů s optimismem a touhou vyhrát. Oba soupeři jsou k poražení..

Sestava je sama o sobě dosti zajímavá. Stalo se to, co se dalo očekávat. Na předezonní tréninky a turnaj dorazila hrstka statečných, na první zápasy sezony se hlásí nepoměrně věttší porce hráčů.. ;-). Klasika, kterou jsem očekával. Tuto věc se musíme pokusit nějak vyřešit k uspokojení všech. V tuto chvíli jsou nahlášeni na zápas:
Nekwish - brankář
Honza
Sykec
Prochy
Mira
Vojta
Laďa
Kuba
Pája
Lukáš

Nedali vědět:
Ríša
Milan
Johny
Michal - vyřazen do konce září ze zdravotních důvodů

Co s tím? My jsme to minulou sezonu řešili tak, že pokud se sešlo 8 hráčů, tak se udělali dvojice, které se po celý zápas střídali. Jen ti dva, ve dvojici. Zde máme nyní hráčů 9 a ještě je možné, že se objeví někdo další. Proto se nabízí řešení, že někteří budou střídat ve trojici. Jiné řešení tak, aby si zahráli všichni mě nenapadá. Předpokladem pro to, aby si všichni pořádně zahráli je to, že se bude střídat často - po 2 minutách a kdo bude na hřišti, bude lítat sem a tam jako bumerang. Nemá smysl si jít na plochu na dvě minuty stoupnou, tím si jít spíš na pažit odpočinout a poté hudrovat, že je na hřišti krátce a není unavenej. Musíme do toho dát více, než minulou sezonu a přehrát soupeře tím, že máme nevyčerpatelný fyzický fond při tolika lidech na střídání..

V neděli na zápas Vojta vezmě všem nové dresy. Sraz na první zápasy sezony je v 8:30 na místě, ještě jsme spolu vlastně pořádně nehráli, tak by bylo na místě se nějak rozdělit do obrany, útoku a říct si, kdo za kohu střídá atd. Každopádně počítám s tím, že budeme hrát totální fotbal. Abych nezapoměl, sraz je na SVÁŽNÉ!

středa 3. září 2014

Výsledky letošního turnaje Kampa Cup

Včera mě došel email s výsledky Kampa Cupu, které jsme byli součástí. Vítězem turnaje se stal celek Benfika Újezd (zelené dresy, co hráli před našim osmifinálem a vyhráli na penalty nad Atraps A), druhá skončila Bolest a třetí celek RIP.

Ve fotogalerii turnaje je pár moc vydařených fotek i z našich zápasů.. Tak koukněte..

Zde je zkopčený email od managera turnaje:

" Vážení futsaloví přátelé,
děkujeme všem za účast na letošním Kampa Capu. Především díky Vám, jednotlivým týmům se nám podařilo opět uspořádat kvalitní přípravný turnaj, možná zase o kousek lepší než loni. Byli jsme svědky zajímavých zápasů, soubojů, penaltových rozstřelů, z nichž mnohé snesly poměrně přísné kvalitativní měřítko a to již od zápasů v základních skupinách.

Zúčastnilo se tentokrát 20 týmů:
Nashville
FC Bolest Brno
Inter Líšeň
Madrid Brno FC
FC Lamy
Alcatraz
Řecká obec Brno
Kobas
FC Atraps "A"
FC Atraps "B"
Orel Obřany
Rangers Brno
R.I.P.
FC AB Střelice
Carpe Diem
Pablo Escobar
Fauna
Benfika Újezd
TJ Sokol Brno 1
Kalasar

1. místo - Benfika Újezd
2. místo - Bolest
3. místo - R.I.P.

nejlepší střelec: Radek Jakš (Kobas)
nejlepší brankář: Marcel (Benfika Újezd)

VŠEM GRATULUJEME!

Věříme, že se Vám turnaj i letos líbil a sejdeme se zase v příštím roce.
Termín pro Kampa Cup 2015 je plánován opět na poslední srpnovou sobotu, tedy na: 29.8.2015
Již nyní plánujeme další vylepšení a to jak pro hráče, tak i pro jejich doprovod.
V této souvislosti bychom Vás rádi poprosili o zpětnou vazbu, co se Vám líbilo nebo naopak, co bychom mohli do dalšího ročníku vylepšit.

Přejeme všem úspěšnou nadcházející sezonu!

Za kompletní realizační tým
Petr Gondek a Ondřej Kalivoda - FC Kampa

FC Kampa Brno "

úterý 2. září 2014

Přítomnost na zápasech

O víkendu jsem vypsal veškeré soutěžní víkendy do "přítomností". Rád bych zde připomenul pár věcí, které považuji za nutné..

Prosím všechny lidi v týmu, aby tento odkaz využívali a psali se tam. Jakoukoliv sezonu dříve jsme sestavu povětšinou lepili, nyní může vzniknou nový "problém" a to s příliš mnoho hráči na hrací víkend. Bylo by velice vhodné, aby byli všichni z týmu o aktuálním stavu lidí na zápas informováni! Prosím i ty, co na stránky nechodí přiliš často, aby si jednou týdně udělali čas a do odkazu se napsali, jestli dojou nebo ne, nebo se předepsali na měsíc dopředu, pokud si jsou svojí účastí / neúčastí jistí. Pokud se nenapíší na zápas a nakonec příjdou, může vzniknou nepříjemná situace.. Myslete prosím i na ostatní a pište se, když je nás nyní tolik.. V týmu nejste sami - je nás teď 14!! a z toho, že jste přišli na zápas bez ohlášení se může stát nyní pěkná patálie..

V odkazu jsou všechny zápasy do konce podzimní části, můžete se tedy psát už libovolně dopředu, pokud už víte, že v například v říjnu nebudete moct. 

Pište se prosím i ti, kteří jste například nyní dlouhodoběji nemocní. Prostě třeba u prvních tří víkendů si předepište - nejdu, ať je to všem jasné.

Nepište do odkazů zprávy typu - příjdu na 50 procent, nebo na 80 procent. To je úplně k hovnu a akorát to člověka nasere. Zkrátka napište to tam, až si budete jisti svojí účastí, nebo ne, ovšem s podmínkou napsanou o řádek níže.

Svoji účast / neúčast sdělete vždy NEJPOZDĚJI den před událostí. 

Doufám, že si rozumíme a nebudeme muset řešit na zápasech nežádoucí situace. Děkuji.

pondělí 1. září 2014

Carpe Diem představuje nové dresy pro ročník 2014 - 2015

S prvním zářiovým dnem dochází i k oficiálnímu odtajnění nové soupravy dresů Carpe Diem pro ročník 2014-2015. Carpe Dierm s novými dresy odehrálo už sobotní turnaj Kampa Cup, ovšem na žádost vedení klubu do médií neunikly žádné fotografie z turnaje tak, aby dnešním dnem mohly být oficiálně představeny hráčům klubu a široké veřejnosti.

Věřím, že nová kombinace bude pro mnohé šok, jak pro hráče, tak okolí, ovšem s novou svěží vlnou Carpe Diem, kterou nabírá po sloučení s RST musí zákonitě dojít i k výraznějším změnám i v jiných aspektech. Moderní dresy ponesou barvy zlaté, černé a rudé v kombinaci zlatý dres, černé trenky a rudé štulpny. Celý komplet je originál značka NIKE. Na zádech má každý své vybrané číslo natisknuté v netradičním tenkém fontu písma, který vystihuje vizi příštího ročníku. Být štikou soutěže.. ;-)

Z vlastní sobotní zkušenosti musím uznat, že to byla dobrá koupě, dres je příjemný na tělě, štulpny jsou parádní a kombinace barev se mě osobně velice líbí a motivuje k nadlidským výkonům.. ;-)

Doufám, že se s novými barvami brzo sžijete i vy ostatní a s dresem budete spokojeni stejně jako já. Dresy budou rozdány v neděli na prvním utkání sezony.

Poděkování ve věci nákupu dresů patří především Vojtovi, který celou záležitost realizoval. Takže díky!

DRES CARPE DIEM vz. 2014