pátek 27. června 2014

Kanadské bodování sezony 2013/2014

Zde jsou výsledky klubového kanadského bodování za právě skončenou sezonu. Na prvním místě je Pája, druhý Mira a třetí Prochy. V těsném závěsu poté Petr.. 

Střeleckou tabulku vyhrál Pája s 20ti brankami, druhý Mira jich nasbíral 15 a třetí Prochy o jednu méně.

středa 25. června 2014

V klubu končí trojka Petr, Michaldo a Tomáš.

V tuto chvíli jsou známy tři jména, která klub po sezoně opustí. Je to Petr, Michaldo a Tomáš.

U Petra je odchod jasný. Odstěhoval se do svého bydliště v Hladkých Životicích. Michaldo odchází do futsalového důchodu jednak kvůli zdravotnímu stavu a také z důvodu ztráty motivace. Tomáš se chce futsalu věnovat už jen rekreačně.

Vůli pokračovat vyjádřil prozatím Nekwish, Sykec, Ríša a Milan. Mirka s Prochym jsem se zatím neptal a já se stále rozhoduji.

Hráčský stav klubu uveřejňuji proto, aby střípky, které jsou důležité pro případnou příští sezonu byli oznámeny ještě před posezonní schůzkou. Aby bylo všem jasné, v jaké situaci se ve skutečnosti nacházíme, z čeho se musí vycházet a také aby jste sami zvážili veškeré nové okolnosti.

úterý 24. června 2014

Carpe Diem prohrálo i poslední dva zápasy sezony

Ani v posledním víkendu sezony se nám nepodařilo bodovat. Tento výsledek mohl znamenat jedinou jistotu, jistotu sestupu z druhé třídy, což se i stalo.

Před nedělními zápasy jsme byli v obou špílech jasnými outsidery. Náš první soupeř byl druhý celek tabulky Across a hned v zápatí jsme se pokusili marně vzdorovat týmu Schlake, který byl v tu dobu čtvrtý.
Sestava se nakonec scvrkla na pět jmen do pole + Nekwish do brány. Nekwsih – Sykec, Milan, Pája, Petr, Tomáš. Tomáš na poslední dva zápasy převzal kapitánskou pásku a jak bylo vidno, tento tah se ukázal být dobrým, oba zápasy byl tahounem mužstva.

Do utkání s Acrossem jsme vstoupili houževnatou obranou s hraním na brejky. Necchi se v žádném případě vymlouvat, ale opět u nás nestálo v úvodu štěstí. Po krásných brejcích jsme dvakrát po sobě nastřelili tyčku. Byl to ale opět soupeř, kdo poslal míč za záda našeho brankaře jako první. Na vlastně i jako druhý a třetí. Poločas totiž skončil 0:3 v náš neprospěch, ale i přes to mě provázel pocit z dobře odvedené práce celého týmu. Co si budeme namlouvat, soupeř byl lepší a jakýkoliv vzdor a odolávání tlaku soupeře se dal brát jako úspěch. Povedl se nám úvod i druhého poločasu, tentokrát jsme se již však dokázali vyjádřit i gólově. Tomáš nahrává do brejku Pájovi a ten umístěnou ránou obstřelem vymetá pavučinu ze šibenice brány Acrossu. Prakticky v zápětí si role oba hráči vymění, Pája nahrává Tomášovi a ten z prudšího úhlu střílí k protilehlé tyčce. Náhle je oč hrát. Vstřelili jsme kontaktní branku. Naše snaha nakonec přišla vniveč, Across si nakonec pojistil výhru čtvrtou brankou do naší sítě a utkání tak skončilo výsledkem 2:4 pro soupeře.
Carpe Diem vs. Across 2:4 (0:3)
branky: Pája (Tomáš), Tomáš (Pája).

Druhé utkání se Schalke bylo už jen labutí písní. Zápas jsme nezvládli, jak bychom si přáli. U mě to byla především fyzická vyčerpanost, co mě brzdilo nejvíce. V jednoznačném utkání jsme obdrželi 7 branek, vsítili jsme tři. Dvakrát se trefil Tomáš. Poprvé po individuální akci ve středu hřiště, podruhé po odražené střele. Náš střelec třetí branky byl Milan. Ve všech třech případech byl asistentem Petr. Schalke bylo lepším týmem a výsledek zhruba odpovídá předvedené herní kvalitě obou mužstev.
Carpe Diem vs. Schalke 3:7 (0:4)
branky: Tomáš (Petr), Tomáš (Petr), Milan (Petr).

I kdybychom oba zápasy nějak zázračně vyhráli, v konečném důsledku by to z hlediska tabulky nic neznamenalo. Tým Attack totiž v souběžně hraných utkání obě svá utkání zvládl a tak bychom stejně zůstali na sestupových pozicích. Sezonu jsme si prohráli už mnohem dříve, v nezvládnutých klíčových zápasech nejen jara, ale i podzimu. Holásky si rovněž dokázali poradit s Kobasem, což nás odsunulo na konečnou 15.tou pozici. Za námi skončilo jen už mnohem dříve utopené RST.     

pondělí 23. června 2014

Přesunutí data konání posezonní akce

Posezonní schůzka klubu se přesouvá o týden dopředu, tedy na sobotu 12.července. Napište se tedy prosím nově, kdo může a kdo nemůže. Děkuji.
Bylo by dobré, abchom se sešli v co největším počtu. V minulém termínu byly už dvě omluvenky hned z kraje..

středa 18. června 2014

Preview: 29. a 30.kolo, Across a Schalke

V neděli se uzavře posledními zápasy letošní futsalový ročník 2013/2014. Pro nás se tak stane na Svážné a to zápasy s Acrossem a Schalke.

Na podzim jsme s oběma soupeři prohráli vysokými výsledky 4:8 a 2:7. Svoji letošní dobrou formu potvrzují celou sezonu a tak našim nedělním soupeřům patří po zásluze  pozice na čele tabulky. Across zaujímá 2.pozici, Schalke je na místě 4.

Ač se zdá náš úkol na neděli nepřekonatelný, není možné složit zbraně už nyní. Myslím, že solidní zápas jsme zahráli i proti prvním Žabinským Vlkům, kteří jsou suverenním vítězem soutěže. Ze sestupové polízanice nás můžou vytáhnout jen a pouze dvě výhry a ani to by nemuselo stačit, pokud Attack své dvě utkání zvládnou.
V sestavě budou chybět Prochy s Mirou a dlouhodobě zraněný Michaldo. Se zbytkem hráčů počítám. 

Předpokládaná sestava je tedy tato: Nekwish – Ríša, Milan, Sykec – Petr, Tomáš, Pája.

Přeji nám hodně štěstí a sil do posledních bojů. To štěstí nám v mnoha situacích letos kamsi uletělo..

Sraz je v 10:10 na Svážné.

pátek 13. června 2014

Posezonní posezení bude 19.července

Prosím všechny, aby si do notesů zapsali datum 19.ČERVENCE. Onu sobotu se uskuteční POSEZONNÍ SCHŮZKA KLUBU, kde se budou řešit otázky budoucnosti a rovněž uděláme stručné review uplynulé sezony 2013 / 2014. Věřím v hojnou účast.

Čas začátku a místo konání akce bude doplněno. Už nyní se můžete psát do "přítomnosti", kdo se akce zúčastní a s kým počítat nemůžeme. Děkuji za spolupráci.

středa 11. června 2014

Sestupová matematika

Sestupová matematika, to je to, čím bych se chtěl v dnešním článku zabývat. Pečlivě jsem prozkoumal šance všech tří celků namočených v sestupových vodách a porovnal jejich šance na záchranu. Na konci soutěže se bude radovat pouze jeden.

Prvním jasným sestupujícím je RST, dále se již o něm zmiňovat není potřeba. Další dvě sestupová místa hrozí v současné době 15. Holáskům a 14. Carpe Diem, nad hladinou se v současnosti drží 13. Attack.

Tabulka po 28.kole: 
13. ATTACK                        24 bodů               88:133
14. CARPE DIEM                23 bodů               83:131
15. HOLÁSKY                     22 bodů               70:121
16. RST                              11 bodů               49:132

Nejprve by se slušelo uvést, co rozhoduje v případě shody bodů na konci sezony:
Počet bodů
Vzájemný zápas, skóre ve vzájemných zápasech
Rozdíl v celkovém skóre
Vyšší počet nastřílených branek

Los posledních 2 kol:
Attack vs. Sokolnice (3.místo)
Attack vs. Holásky
Holásky vs. Kobas (8.místo)
Holásky vs. Attack
Carpe Diem vs. Across (2.místo)
Carpe Diem vs. Schalke (4.místo)

Vezmeme-li v úvahu výše uvedené skutečnosti, jasně z toho vyplívá, že Attack má svoji záchranu ve svých rukách. Pokud se jim podaří uhrát dvě výhry, jsou z boje o záchranu venku a můžou začít slavit. Navíc mají v tabulce o bod více, než CD a o dva body více, než Holásky. Jsou na tom tedy nejlépe a jejich šance na záchranu jsou o to vyšší. Svůj druhý zápas hrají s Holásky. První hrají se Sokolnicemi.

Holásky mají ve svém prvním zápase Kobas, osmý tým tabulky. Ve druhém změří síly s Attackem, což znamená, že jeden z našich soupeřů v boji o nesetup zcela jistě získá body, což nám může zlomit vaz nadobro.

Říkám to nerad, ale nejsložitější pozici pro poslední kola máme my - CD a to zde dvou zcela zištných důvodů. Jak bylo napsáno výše, Attack, nebo Holásky získají body ve vzájemném utkání a za druhé, hrajeme s celky na 2. a 4.místě, které byly herně na podzim skutečně o trochu jinde, nežli my. Svoji záchranu navíc nemáme ve své moci a ani potencionální zisk 6ti bodů k záchraně stačit nemusí.

Přesto, že jde o smutný fakt, nemůžeme stahovat kalhoty, když je brod ještě „daleko“, nebo lépe řečeno, když jsme do něj ještě nevstoupili. Musíme se pokusit o nemožné. O bodový zisk v posledních dvou kolech a současně věřit, že nám bude nakloněn osud v souběžně hraných utkáních na Kamínkách.

V posledních kolech nemůžeme počítat s Mirou a Prochym, Ti o dva dny dříve odjíždí na dovolenou.

pondělí 9. června 2014

Carpe Diem prohrálo oba zápasy

Zápasy, které mnoho napověděly v sestupové matematice jsem nezvládly. Nedá se říci, že jsme herně propadly, ale zkrátka jsme v jednom případě byly horším celkem a v druhém jsme nastříleli méně branek. V kombinaci s často banálními chybami je z toho pochopitelný výsledek, dvě prohry.

Obě utkání se hrály v nedělním popoledni, tudíž v tom největším parnu. Oba týmy na tom však byly stejně a tak hledat nějakou vinu v horku je blbost. I přes nulový bodový zisk musím tým pochválit, protože byla vidět často mnohem větší snaha, než jaká je naším standardem.

V sestavě se tentokrát neobjevil Michal, Petr a Ríša. Ve všech případech se jednalo o zdravotní problémy. Sestava se tedy vykrystalizovala do této podoby: Nekwish – Milan, Sykec, Pája – Prochy, Mira, Tomáš.

Do utkání s klubem U Boba jsme vstoupili střelecky lépe my. Tomáš převzal od Miry míč v hloubi vlastní poloviny a tak dlouho s míčem štrykoval, až jeho střela zaplula k tyčce nevěřícího golmana. Tlak aktivně hrajícího mladého kolektivu soupeře přinesl vyrovnávací branku. Často se nám stalo, že se nám nedařilo pokrýt hráče nabíhající ze stran za obranu, což se střelecky naladěném soupeři podařilo přetavit v další dvě branky do poločasu. Prohra 1:3 v poločasu ještě dávala jakousi šanci na zvrat, ovšem museli bychom skutečně zahrát na hranici svých možností. Ochlazení našich nadějí přinesl úvod druhého dějství, kdy jsme celkem rychle inkasovali.  Malou zápletku se ještě pokusil uplést Prochy, kdy po Pájově pasu přes celé hřiště bravurně zpracoval míč před golmanem soupeře a nedal mu šanci. To ovšem bylo z naší strany vše. Druhý poločas se nám nepodařilo vzdorovat soupeři tak, jako se nám to dařilo v půli první a po neustálém tlaku soupeře se Nekwishovi za záda valila jedna střela za druhou. Je pravda, že na konci jsme se tak trochu položili, poslední dvě branky byly do nevrácení se do obrany, tak jak by se slušelo, výsledek by vypadal o trochu lépe, ale na to teď sere pes. Prohráli jsme zaslouženě s lepším týmem, to si musíme přiznat.
Carpe Diem vs. U Boba 2:8 (1:3)
branky: Tomáš (Mira), Prochy (Pája).

Před druhým zápasem jsme se hecovali s tím, že jde už skutečně o všechno. Že musíme bodovat za každou cenu. Nechápu to. Po cca 5ti minutách prvního poločasu s Deportivem jsme prohrávali 0:3. Začala tím naše stíhací jízda. Na 1:3 snižoval Mira, ovšem opět nevím jak a ani kdo mu nahrával. Mirovy branky jsou pro moji paměť zakleté. (prosím asistenta, aby se přihlásil). Poté nádhernou střelou Tomáš vymetl pavučinku v levé šibenici a náhle bylo o co hrát. Asistent opět chybí a prosím o jeho přihlášení. Soupeř poté opět odskočil na rozdíl dvou branek (2:4). Ovšem téměř v zápětí po rozehrání bylo opět o co hrát. Akci jako za starých dobrých časů předvedl Prochy Pájou, kdy si po narážečce vyměnili dvakrát míč a Prochy byl při své střele na zadní tyč neomylný. Takto skončil i poločas s skóre 3:4 v náš neprospěch dávalo tušit, že se ve druhé půli můžeme dočkat otevřené partie. Na 4:4 haluzově vyrovnal Sykec, když mu míč poslal k noze na vlastní půli Nekwish, Sykec se nerozpakoval a nakopl míč na našeho útočníka před bránou soupeře. Tam nešťastný obránce zasáhl míč tak nešťastně, že ho srazil neomylně za záda golmana. Paráda! Vyrovnání a celá druhá půle před námi. Tuhý boj na obou stranách pole, náš pressing, tak vypadala celá druhá půle. S další branky se bohužel opět radoval soupeř, jak jinak, než po naší chybě. Tento stav (4:5) trval až téměř do 35 minuty utkání, poté jsme se odhodlali ke hře bez brankáře. Nebylo nač čekat. Podařilo se nám soupeře uzamknout před jeho svatyní, ovšem na 4:6 opět zvyšovalo Deportivo. Střela ze středu hřiště se odrazila k soupeři a ten přes celé hřiště skóroval. Na 5:6 snižoval znovuzrozený střelec Prochy a už potřetí ten den jsem mu byl asistentem já. Přihrávka středem hřiště na Prochyho, ten se na hrušce jako had obtáčí kolem obránce a umisťuje míč k tyčce. Naše power-play pokračuje. Ovšem už na půli ztrácíme po nevydařené přihrávce míč a soupeř lehce uzavírá skóre zápasu na konečných 5:7. Co říci k zápasu. Opět jsme nebyli horším celkem, ovšem říkám to už posté, sráží nás hloupé chyby. Každý klub dělá chyby, ale my jich máme cca 3-4 za zápas a s tím se zkrátka vyhrát zápas. Mluvím teď o individuálních chybách.
Carpe Diem vs. Deportivo 5:7 (3:4)
branky: Mira ( ??? ) , Tomáš ( ??? ), Prochy (Pája), Sykec (Nekwish), Prochy (Pája).


Máme nyní 14 dní pauzu, v tabulce jsme se propadli o jedno místo a naše šance na záchranu jsou jen teoretické.


středa 4. června 2014

Preview: 27.a 28.kolo - U Boba a Deportivo

V neděli nás čeká další dvojzápas. Soupeři nám Budou týmy U Boba a Deportivo. Dnes jsem si připravil pár perliček  o soupeřích, které by nás mohly zajímat.

Nejprve tedy U Boba. Klub se nachází na 5.místě a dle statistik se jedná o ofenzivně laděné mužstvo. Hned po ŽV B je to druhý nejlépe střílející celek naší třídy. Na kontě mají právě 140 branek (pro porovnání – my jich máme 76). Naopak při svém útočném tažení občas zapomínají na obranu, sází na to, že soupeře přestřílejí, o čemž svědčí pátá nehorší obrana v soutěži. Minulé kolo si hravě poradili s Holásky, které vyprášili 11:1. Naopak ve druhém zápase nečekaně vysoko 3:9 podlehli Sokolnicím. Na podzim jsme dostali úplně stejný příděl, tedy 3:9.

Druhý soupeř je Deportivo. Ač je to náš tabulkový soused, lehký zápas nás rozhodně nečeká. Stačí se podívat na formu tohoto klubu posledních zápasů. Světe div se, Deportivo neprohrálo posledních 7 zápasů, což je s grácií vyvedlo ze sestupových vod a už nyní jsou prakticky zachráněni. Ze sedmi posledních zápasů si připsali 4 výhry a 3 remízy. Naposledy Deportivo remizovalo se Sokolnicemi 1:1 a podařilo se jim porazit Agromeli E v poměru 3:1. Velice dobré výsledky. Na podzim jsme Deportivu podlehli 3:6. Ve střílení branek je na tom tento celek podobně jako my (oni – 80, my – 76), obdržené branky jsou celkem zřetelně ve prospěch Deportiva, za 26 zápasů jich dostali o 21 méně, nežli my.  

V neděli začínáme zápasem s klubem U Boba, po zápase pauzy následuje druhý špíl s Deportivem. Jistě to všichni víme a tušíme, v neděli musíme jakkoliv bodovat. Zdá se to totiž jako poslední šance na urvání bodů v boji o udržení se ve 2.třídě. V posledním víkendu totiž narazíme na Across (2.místo) a Schalke (4.místo), kde body zřejmě budou vyset ale ukrutně vysoko a jen vysoce nadstandartní výkon by je mohl snésti nám na dosah.

Předpokládaná sestava: Nekwish – Milan, Ríša, Sykec, Pája – Prochy, Petr, Mira, Tomáš.


Hrajeme na KAMÍNKÁCH! Sraz v 11:50! (mimojiné má být kolem třiceti stupňů)

úterý 3. června 2014

Turnaj v Hladkých Životicích

Přátelé, Petr nás pozval na turnaj konající se v jeho rodné vísce, Hladkých Životicích. Termín konání je 2.srpna. Více info níže.

Memoriál Karla Šmeidlera
Termín: sobota 2.srpna 2014
Místo: fotbalové hřiště v Hladkých Životicích
Začátek: 9:00
Počet hráčů: 4+1, neomezeně na střídání
Hřiště: tráva, 4 hřiště o 20x40m
Přihláška: do 20.července 2014
Startovné: 600 Kč na účet
Hrací systém: 24 týmů ve skupinách po 4. Základní skupina (2x10min), play off (2x12min)
Ceny: 1.místo: 5tisíc, 2.místo: 3tisíce, 3.místo 2tisíce, věcné ceny pro nejlepšího golmana, střelce a hráče.
Občerstvení po celý den v místě, večer disko.

Vyjádřete se prosím v nově vytvořeném odkazu v pravé liště, jak na tom kdo je a kdo by jel.

pondělí 2. června 2014

Důležité tři body s Attackem

Carpe Diem se i po tomto víkendu prozatím drží nad hladinou. Osud nám přál v případě paralelně se hrajících utkání Holásek a posunul nás 2 body nad sestupové vody. Holásky totiž oba své zápasy prohrály.

Nechci být škarohlíd, ale dva body je skutečně málo. Je to rozdíl pouhé jedné výhry a vše může být naruby. Do konce sezony zbývají 4 kola – 4 těžké zápasy, ve kterých se rozhodne o všem. Už teď je však jisté, že drama se bude odehrávat skutečně až do posledního kola.

V neděli jsem chtěl 6 bodů. Máme body 3 a díky bohu za ně. Ovšem ty první tři, které jsme neukořistili, viseli rovněž nízko nad zemí. Bohužel se nám je utrhnout nepodařilo. Vesměs díky vlastní hlouposti.
Sestava: Nekwish – Milan, Pája, Ríša – Tomáš, Petr, Prochy, Mira.

Do utkání s Kobasem jsem vstoupili více než dobře. Nekwishův dlouhý výhoz přes celé hřiště pěkně zpracoval Pája, stojíc sám před golmanem. Po klice do strany a střele otevřel skóre. Kobas po chvíli vyrovnal akcí ze středu hřiště. Naše vedení strhlo na naši stranu duo Pája a Mira. Pája si vymotal dva hráče a posunul Mirovi míč před prázdnou bránu. Ten pomocí hýždí dopravil míč za čáru. Věřím, že na míči zůstala rýha barvy hořké čokolády, tak vehementně se Mira na balonu prdelním skluzem projel.. Bohužel, vedení opět netrvalo dlouho, Kobas vyrovnává a přidává další dvě branky. Poločas tak vyzněl v náš neprospěch 2:4. Úvod poločasu druhého střelecky opět vyšel lépe Kobasu a po chvíli odskočil už na rozdíl tří branek. Prakticky po rozehrání ve středovém kruhu vymyslel bleskovou akci Prochy, který Páju vyslal do nečekaného brejku a ten tváří v tvář golmanovi soupeře nezklamal. Míč umístil k protilehlé tyči. Následoval střelecký průjem opět na straně Kobas, kdy po střelách nestřelách navýšili skóre na 3:6. Pája lačný hattricku netrefil penaltu, míč vylétl po odrazu od vnitřní tyče po brankové čáře ven. Těžkou soudit, zda by korekce v při tomto výsledku měla zásadnější charakter pro náš tým. Na straně Kobasu naskočilo nakonec skóre ještě o dvě branky, u nás o jednu. Po přiťuknutí Páji se střelecky prosadil Petr, který usadil prudkou střelou míč z dobrých 15ti metrů k protilehlé tyčce. Následoval hvizd rozhodčího a konec utkání.
Výsledek je podle mě až příliš krutý a neodpovídáúplně  hře, jakou jsme předváděli. Herně jsme byli Kobasu rozhodně vyrovnaným soupeřem, ovšem sráželi nás naše chyby. Laxnost v obraných zákrocích, osobních soubojích, příliš faulů (branka z trestňáku po 6ti faulech), laciné branky, kdy se míč po trávníku sunul jako slimák a přesto skončil v síti. No zkrátka, za prohru si můžeme sami a zápas jsme prohráli spíše sami se sebou, než s dobrým soupeřem. Je to velká škoda, tři body v této fázi soutěže by byli pravou živou vodou do zbytku sezony.
Carpe Diem vs. Kobas 4:8 (2:4)
branky: Pája (Nekwish), Mira (Pája), Pája (Prochy), Petr (Pája).

Druhé utkání s Attackem se už dalo skutečně označit, jako existenční. Zápas s celkem, který byl v tu dobu o bod před námi, byl přímým bojem týmů hrajících o záchranu. Správně nabuzení (hlavně Prochy) jsme vstoupili do utkání lépe, než soupeř. Po chvíli se opět Pájovi podařilo otevřít skóre, Milan Pájovi přiťukl míč k čáře, ten se prohnal kolem prvního z obránců a i přes snahu druhého střele zabránit docílil branky prudkou střelou k protilehlé tyči. Výborný vstup do utkání korunoval po chvíli Mira, kterému nahrával Tomáš. Bohužel netuším, jak branka padla, protože jsem právě zvracel řízky. Bleskovku si u rohového praporku střihli Prochy s Mirou. Mira přiťukává míč Prochymu a ten z prudkého úhlu prostřeluje gólmana potřetí. Po rychlém vedení jsme opět, jak už to tak bývá, trochu polevili. Hra se začala vyrovnávat. Branka v naší sítí ovšem s vyrovnávající se hrou nemělo žádnou souvislost. Petr napálil odražený míč šajtlí tak nešťastně, že ten kulatý nesmysl nabral rotaci takových rozměrů, že Nekwish v bráně si s tímto nedokázal poradil a míč nártem minul. Ten projel našemu brankáři po pošetilém odskoku zřejmě pod nohou, nebo těsně vedle ní. Vedení 3:1 vydržel až do poločasu. Bylo jasné, že pokus e opět neposereme z toho, že vedeme, utkání vyhrajeme. Byli jsme lepší, než Attack, stačilo jen vše potvrdil v druhé půli a neupustit od hry,, se kterou jsme v prvním poločase vyrukovali. Prvním střelcem ve druhé půli se stal Petr. Střílel Ríš a Petr z dorážky zasunul míč za golmana Attacku. Na 5:1 zvýšil Pája, který opět předvedl skvostnou akci s Prochym. Prochy předává Pájovi míč. Poté jej obloučkem obíhá a tím strhává oba obránce na svoji osobu. Pája akci vyšperkoval fintou ale jízda na skateboardu, kdy naznačil patičku na přebíhajícího Prochyho, ovšem sám se vydal s míčem opačným směrem, tzn.dopředu, střemhlav k bráně. Otevřená obrana, Pájův úprk středem, střela z vápna, branka na 5:1. Zdramatizování přišlo v druhé polovině druhého poločasu. Attacku se podařilo snížit na rozdíl 2 branek. V tu chvíli, přiznávám, jsem měl před očima černý scénář, kdy vedení neudržíme. Určitě všichni víme, co dokážeme. Naštěstí se při hře v 5ti v poli Attack na půlící čáře zasekl, míče se zmocnil Tomáš a do prázdné brány uzavřel skóre zápasu na konečných 6:3.
Carpe Diem vs. Attack 6:3 (3:1)
branky: Pája (Milan), Mira (Tomáš), Prochy (Mira), Petr (Ríša), Pája (Prochy), Tomáš.


Co říci k tabulce.. Podívejte se sami..