středa 29. ledna 2014

Turnaj nadějí přihlášen

Dnes jsem nás přihlásil do Turnaje nadějí 2014. Jsme ve skupině A hrané v neděli 16.března. V případě postupu ze skupiny je další program turnaje naplánován na neděli o 14dní později, tedy 30.března.
Turnaj je tradičně pořádán na Okruhu v Novém Lískovci.

Zatím je skupina obsazena čtyřmi celky, z nichž jeden jsme my, dále EVO, POCLAIN a DUDES CITY. Skupina bude šestičlenná.

Až bude skupina obsazená, sdělím podrobnosti i ohledně placení..

pondělí 27. ledna 2014

Co nás čeká?

Co nás čeká? To je otázka.. 

TRÉNINKY - stále probíhají, nebo spíše neprobíhají tréninky v bílovické tělocvičně. Chlapi, je nás v týmu kolem deseti a pravidelně chodí 3-4 lidi. Probuďte se prosím, řežete si větev sami pod sebou.. 

TURNAJ NADĚJÍ - přihlásím nás do letošního Turnaje nadějí. Rozhodl jsem se pro skupinu A, hranou 16.3 dopoledne. Bral jsem v potaz účast Petra, který bude muset také někdy odjet domů, proto nebyl brát v potaz odpolední termín.

CARPE DIEM CUP - rozmýšlím, zda letos uspořádat druhý ročník turnaje pořádaného námi v bílovické hale. Stále nejsem rozhodnutý. Nejsem zatím ani předběžně domluvený na termínu případného konání..

POSEZENÍ - chlapi, v pátek dne 21.února půjdeme pokecat, co vy na to..

sobota 25. ledna 2014

Interní audit - hráčská základna

Během dvou dnů, od nichž jsem přebral klub byl proveden interní audit. Klub jsem musel zkontrolovat ze všech stran. Rád bych Vás seznámil s výsledkem co se týče hráčské základny:

Michaldo - stále stoná, jeho návrat na pažit, či palubovku je však odhadován v řádu dnů. Od února bych chtěl začít s lehkým tréninkem. Za nehty Michalda uvízla částka 1100 za zrušený turnaj Kobas Cup.Musí se zjistit, kdo na tuto částku přispíval a společně s doplatky ostatních bude použita na nějaký z následujících turnajů.

Prochy - stále stoná, jeho návrat je naplánován na konec února.

Tomáš - mojí nemilou povinností je Vás seznámit se stavem Tomáše. Mluvili jsme spolu a vypadá to, že ho v našich barvách už letos neuvidíme. Jaro je odpískáno jednak z důvodu přetrvávajícíh problémů s nohami, za druhé osobními problémy.

Petr - odstěhoval se nám k Ostravě. Na trénincích ho už neuvidíme, na zápasech ano. Spolu s Milanem to byl nejpilnější chodič na tréninky a zápasy, prozatím poloviční ztrátu pocítí celý klub, o tom jsem přesvědčen.

Mira - nemá cvičky do haly. Proto jsme ho neviděli na žádném z dosavadních tréninků..

Ríša - mrtvej brouk co se týče stránek a tréninků. Na sezonu ale bude jistě připraven.

Nekwish - ukázal se na posledním tréninku v Bílovicích. Zdá se, že je konečně nasměrován tím správným směrem.

Sykec - spokojenost, když může, na trénink dochází.. Paráda!

Milan - to samé, pro mě opora v týmu.

Pavel - ve spolupráci s Petrem se daří vyřizovat jeho přestup z týmu Excalibur. Tuším, že transfer spěje ke svému konci. Prosím o zaslání nějaké fotky, ať může být přidán do profilu pravé lišty základní webové stránky.

čtvrtek 23. ledna 2014

Dobrý večer, tak jsem tady..

Dobrý večer, tak jsem tady opět zdráv a živ, rozevlátý cestou, veselý stejně jak dřív..

Vrátil jsem se dnes, 23.1.2014 večer z dovolené.. 

Tímto přebírám opět otěže klubu do svých rukou a děkuji svému zástupci Petrovi za jeho famózní výkon v této roli. V následujících dnech a týdnech se můžete opět těšit na nové články, informace, podrby a nadávky!

Prase potká elefant, vivat underground! Král Pája I.

středa 8. ledna 2014

Pokus o zvrat, tréninky..

Akcí na poslední chvíli se snažil Petr zachránit situaci ohledně zrušeného turnaje Kobas Cup. Jednalo se o přihlášení na hustopečský Novoroční turnaj ve stejný den konání, tedy v sobotu. Jedno místo se po dotazu Petra uvolnilo a bylo tedy na nás, jak se k situaci postavíme.

Nakonec vše dopadlo, tak že se na turnaj nepřihlásíme a to z následujících důvodů: Petr psal lidem, kdo by šel a dosud by to vypadalo pouze na 4+1. Neúčast hráčů, kteří původně přislíbili svůj start na Kobas Cupu je zapříčiněná pozdní dobou základní skupiny, kam bychom byli vloženi, jako náhradníci. Naše skupina by začínala až v 17 hodin, což se samozřejmě nemusí všem hodit.

Druhým mínusem turnaje je jeho struktura. V základní skupině jsou pouze 3 celky, z nichž postupují 2 nejlepší. Jeden z našich soupeřů by byl loňský a předloňský vítěz. Z toho by čouhal velkej malér..

Tak si to shrňme..
Hustopeče přece jen nejsou za rohem, v sobotu v podvečer bychom odehráli 2 zápasy základní skupiny a tuším že by to byla i naše konečná.. a navíc si nechat dát na prdel od loňských a předloňských leaderů za 1300 startovného není příliš lákavá nabídka… Kdyby byla základní skupina vícečlenná a měli jsme jistotu například čtyř špílů, bylo by uvažování o přihlášení zase trochu jiné, ale takto říkám za sebe NE. Dále bychom museli sehnat alespoň dva lidi na doplnění kádru.

Co dále?

Tréninky jaksi pokulhávají.. Nebo možná spíše už leží někde přejeté na silnici. Poslední 4 byly zrušeny bílovičáky z důvodu jejich neslezení se. Uvidíme nyní v pondělí, snad půjdou konečně do sebe a my si zahrajeme.. V pondělí se rovněž budeme tréninkově loučit s Petrem, který se už v polovině měsíce stěhuje a dále bude dojíždět až na dubnové soutěžní zápasy. Přesto prosím všechny, aby se zapsali na pondělní trénink zda jdou, nebo ne. Je zde ale bohužel stále velká možnost, že trénink opět nebude..

pondělí 6. ledna 2014

KOBAS CUP ZRUŠEN!

Vyjádření ze stránek pořadatele KOBAS BROTHERS BRNO:

" Turnaj, který se měl konat 11.-12.1. v Pršticích se z technických důvodů ruší. Týmům, které zaplatili startovné tak bude vráceno v následujících dvou dnech na účet. Všem se tímto chceme omluvit a doufáme, že na náš tým nezanevřete. 
Opravdu nás to hodně mrzí a přejeme všem nejen přihlášeným týmům vše nejlepší a mnoho sportovních úspěchů do Nového roku. "

Politováníhodné.. 
Tak dneska na tréninku, samci!

pátek 3. ledna 2014

KOBAS Cup předběžně..

Zdravím všechny hráče a příznivce klubu v Novém roce. Za nedlouho nás čeká turnaj KOBAS Cup. Ten se uskuteční o víkendu 11.-12.1.2014, v hale TJ Sokol Prštice. Rozpis zápasů zatím není  znám. Ten bychom se měli dozvědět v následujících dnech.

Znám je však prozatimní seznam přihlášených mužstev, z nichž je pro nás známé jméno snad je Queens Park Chrlice, se kterým jsme se setkali na nějakém z dřívějších turnajů.. A dále samozřejmě domácí, které máme v soutěži. Ostatní jsou velká neznámá.

1 Kobas Brothers Brno
2 Corinthians Zbýšov
3 RG Sokolovna Zakřany
4 RP
5 Carpe Diem Brno 08
6 FC Žaket
7 Modrej balet
8 Queens park Chrlice
9 Nagles


Dá se předpokládat, že seznam týmů se ještě rozroste.. Nezapomeňte na pondělní trénink v Bílovicích, tam by měla proběhnout finální domluva na turnaj a také na také na nákup dresů. Piště se do přítomnosti.