úterý 24. prosince 2013

Ježíšek

Zdarec pánové, všechny Vás zdravím a přeji Vám večer bohatou tombolu a hlavně pohodu .. Pája


čtvrtek 19. prosince 2013

Kobas Cup zaplacen

Dnes jsem obdržel zprávu od Petra, že Michaldo zaplatil Kobas Cup. Výběr peněz prý opět nebyl bezproblémový, ale budiž..
Takže 11.ledna na palubovce..   Pokud se vyskytnou nějaké další informace, budu Vás informovat.

čtvrtek 5. prosince 2013

Tréninky v prosinci a lednu

Do „přítomnosti“ byly doplněny tréninky od nynějška do poloviny ledna, tak se pište. Tréninky 23.12. a 30.12. s největší pravděpodobností nebudou, jelikož bude zřejmě bílovická škola zavřená, ovšem potvrzené to zatím není. O naší účasti na tréninku 13.1. ještě také není zcela jasno, jelikož 11.-12.1. se účastníme Kobas Cupu a kdyby se podařilo postoupit ze základní skupiny (11.1.), hráli bychom i v neděli play off (12.1.). Nevím, jestli by někdo vůbec v pondělí den po turnaji přišel. Je to ještě celkem daleko, ale chci, aby se to vědělo. O trénincích před Vánoci a Silvestrem Vás budu informovat, jak něco zjistím.
Ostatní termíny tréninků platí.

pondělí 2. prosince 2013

Prochy - jak ho chce mít velkého?

Posledních pár dnů, týdnů a měsíců se řeší Prochy. Ano, ten Prochy, který je na seznamu zraněných hráču věhlasného clubu CARPE DIEM BRNO 08. 

Vše začalo cca před 2 měsíci, kdy se, jak sám říká "zranil". Nejprvě to začalo tříslem, ale potom jsme dostali info od jednoho brněnského análního znalce, že by to tak s tím tříslem ani nemusela být až taková pravda. Proslýchá se totiž, že by měl podstoupit (možná se tomu už i stalo) nějaký zákrok v okolí břicha. Nějaké změnšení, výřez či co. Někteří ale tomu říkají LIPOSUKCE!  

Na wikipedii se doslova píše toto:
"Liposukce, neboli odsávání tuku, je operace, při které je z různých míst lidského těla odsáván přebytečný tuk. "


No uznejme sami, to by na Prochyho sedělo, no ne? Navíc tomu všemu nahrává i diskuze na stránkách CD, kde si za Boha nemůže vybrat VELIKOST nového dresu! Jednou je to XL, jednou zase blaznivé S či M. My znalci však již dávno víme, v čem skončí. Ano ano, je to XXL!!!  Je všem jasné, že již nepatří mezi mladíky. Ba dokonce, dle barvy svých bujných kadeří, by se dalo říct, že již dávno přešel z věkové skupiny mladých elegánů, do skupiny těsně předdůchodového věku. No a zřejmě právě proto chce začít novou, krásnou a hubenější část svého života. Tak mu tedy dopřejme klidu na rozmyšlení, uzdravení a hlavně Prochy, smažáku zdar!

Petr 

Petr od února mimo Brno

Už je to delší čas, kdy vešla ve známost nemilá skutečnost, že Petr po sezoně končí v našem klubu. Jeho rozhodnutí je pochopitelné, stěhuje se do Hladkých Životic (cca 25km od Ostravy), odkud pochází.

Novinky, lépe řečeno upřesnění v této záležitosti jsou už také známo, ale rád bych jej zde zveřejnil, aby bylo všeobecně jasno. Petrovo přestěhování bude realizováno již k únoru 2014, což je nemilé. Od února tedy bude Petr, dle svých slov, na důležité akce dojíždět ze 140km vzdáleného bydliště. Je jasné, že všechny tréninky přes týden budou od února již bez Petra. Bude jezdit pouze na víkendové zápasy, popřípadě turnaje.

Celá záležitost je politováníhodná také pro mě, jakožto vedoucího, protože Petr je jeden z lidí, o které se člověk může v klubu skutečně opřít...co se týče zápasů, tréninků a pomoci při zvládnut klubu všeobecně. A hlavně, je to srdcař. 

Radek do Realu

Jak již bylo psáno v minulém článku, zdlouhavá jednání o přestupu Radka Němce s sebou přinášely mnoho otazníků. Dnes už je vše jasné a hlavní otazník – zda nás Radek posílí – je vyřešen..

Zdá se, že Radek měl rozjednaných více možností přestupu. Nechával si otevřená zadní vrátka, proto to neustálé čekání a otálení. Dnešním dnem je již známo, že Radka Němce nám vyfoukl jiný fotbalový velkoklub, Real Madrid, který předložil vyšší nabídku, jaké jsme nebyli schopni konkurovat. Radek se tak od jarní části zařadí do středové řady madridského celku vedle Garetha Balea a Cristiana Ronalda.

Nezbývá nic jiného, než Radkovi pogratulovat a popřát mu mnoho zdaru v této trnité cestě, která ho zcela jistě čeká. Pevně věřím, že svého rozhodnutí nebude litovat.