sobota 27. července 2013

Malá změna

Sobotní nohejbal doznal malé časové úpravy. Nesejdeme se až ve 12 hodin, ale už v 11! Na nohejbal máme vyhrazené 4 hodiny s tím, že v 15 je sportovním radovánkám konec. Poté může pokračovat vesele zábava u piva, limonády, či šampusu. Takže v sobotu se budu těšit, v jedenáct!

Co takhle dát tomu nohejbalu nějakej řád? Že bych udělal rozlosování a vytvořil systém turnaje.. Chcete? Pokud ano, chtělo by to vědět všechny, kdo se aktivně zúčastní.. pokud ne, budeme to látat jak to jde na místě.. Je to na Vás..

čtvrtek 25. července 2013

NOVÝ - KONEČNÝ ROZPIS STARTOVNÉHO

Někteří z Vás se stále nevyjádřili ke své účasti na Atraps Cupu. Proto jsem se rozhodl brát to tak, že se zúčastníte. Kdo mlčí - souhlasí. Nechce se mě dále čekat, až se někdo rozhoupe. Dnes tedy zde vyvěšuji konečnou a platnou tabulku startovného a všech věcí kolem pro příští sezonu.. Pozorně si vše prohlédněte a zaplaťte prosím včas, ať nejsou zbytečné potíže.

termín zaplacení: nejpozději 15.srpna!
č.účtu: 670100-2209143634/6210
zpráva pro příjemce: svoje jméno

Těším se na bezproblémový průběh placení..

TABULKA ČÁSTEK:


Na Atraps Cup nejde Sykec a Tomáš je na 50 procent. Pokud se zúčastní, peníze posléze zaplatí.

Nohejbal 3.srpna od 12 hodin

V sobotu 3.8. se uskuteční opět nohejbalové akce. Vše by mělo proběhnout přibližně stejně, jako minule. Jedinou plánovanou změnou se zdá být jídelní lístek, místo buřtů bude polévka dle domluvy.


Sraz na akci je ve 12 hodin přímo na místě. Hostinec Slunečnice. Věřím, že se sejdeme opět v dobrém počtu, ať to stojí za to..

pondělí 22. července 2013

Poplatek za tréninky, Atraps Cup - sestava



Pánové, je potřeba dořešit ještě pár věcí.. Jak Tomáš správně podotkl v článku, není v rozpise financí zapsán poplatek za tréninky. Zapomněl jsem na něj, přiznávám se. Proto zde brzy vyvěsím novou tabulku s finančníma částkami i s rozpisem za tréninky, který pro náš tým čítá 1375Kč, při rozpočtu na jednoho je to logicky 137,5Kč.

Dále bych prosil od vše rychlou reakci ohledně Atraps Cupu, kterého se zúčastníme v sobotu, dne 24.8.2013. Je potřeba vědět přesný počet, kdo se zúčastní, abych i tuto částku dal už tentokrát přesně do rozpočtu. Ti, kdo nepůjdou, platit samozřejmě nebudou. Čím dříve se dobereme početu hráčů, tím dříve zde vyvěsím tabulku s finančním rozpočtem. Byl bych rád, kdyby se tak stalo do středy.. Pro tento případ – kdo že se chce zúčastnit turnaje – jsem vytvořil nový odkaz nad diskuzí, tak se prosím pište.

Děkuji za pozornost a rychlou reakci.

pátek 19. července 2013

VÝBĚR PENĚZ PRO PŘÍŠTÍ SEZONU


Zdarec chlapi, je to tady. Výběr peněz pro příští sezonu! Udělal jsem přehlednou tabulku, kde si každý může přečíst, kolik kdo platí. Je to sice všechno na jedno brdo, všichni platí stejně :-). Tomáši, Ty mě za tu vakuovou pumpu dáš love třeba ten víkend 3.-4.8., ok?

Peníze je nutné vybrat do 15.SRPNA, BEZ VYJÍMKY!
Částky zasílejte na účet Michalda s číslem: 670100-2209143634/6210
Zprávu pro příjemce zadejte prosím svoje jméno.

V částce jsou započítány tři věci. Startovné na příští sezonu, poplatek za hráče na soupisce a turnaj Atraps Cup, kterého se zúčastníme 24.8.2013.


středa 17. července 2013

Nohec se povedl, další akce?

Po týdenní pauze zaviněnou stagnací děje kolem klubu se Vám opět hlásím od mikrofonu, abych Vám přinesl aktuální zprávu a lehce pohovořil o minulém víkendu.

V sobotu jsme si byli kopnou do míče č.5 v rámci nohejbálku, který pořádal Tomáš v restauraci Slunečnice v Černovicích. Akce se moc povedla a především jsem byl potěšen vysokým počtem zúčastněných hráčů klubu. S hráči v několika případech přišly i přítelkyně, přátelé přítelkyň, přátelé přátel přítelkyň a přátelé přátel spřátelených přítelkyň. No zkrátka, bylo nás kupa.
Během kopání míče přes síť jsme si opekly buřty a obličeje. Buřty na ohni, obličeje na slunci, které vytrvale hřálo, až byl občas cítit i nepříjemný zápach spáleného masa. Bylo tedy možné servírovat i pečená líčka.
Jak už to tak bývá, vítězem této kamarádské akce byl každý, kdo se zúčastnil. Sice se hrálo na body, ale většině (až na pár vyjímek) na bodech až zas tak nezáleželo. Důležité bylo se zasmát, nacpat pupek a zapít to pivem.
Ze všech hledisek se tedy akce podařila a myslím že všichni mohli odcházet v sobotu spokojeni. Sice to už na diskuzi zaznělo, ale dík patří především Tomášovi, který byl duchem. Duchem této akce.
*
Na základě kladného výsledku a ohlasu na zmíněnou akci, Tomáš přišel s návrhem na podobnou akcičku. Poslal mi na email návrh, který bych Vám zde rád prezentoval a vy se k němu vyjádřete na diskuzi, prosím.

Akce by byla plánovaná na sobotu 3.8. Místo stejné – restaurace Slunečnice. Začátek ve 12:00.
Program dle Tomášova návrhu:


- mini fotbal o velikosti nohejbalového hřiště, hrálo by se na malé přenosné branky s míčem o velikosti 1-2:). Každý tým by se skládal s 2-3 hráčů ( domluva na místě ), časově 2x5 minut, auty + rohy by se kopali, rukama by se nesmělo chytat a v rámci fair play by se za každý třetí faul kopala penalta.

Vše by doprovázel kotel gulášovky nebo dršťkovky ( o tom by se ještě hlasovalo ) a lahodný pivní mok + žlutá sodovka :)

S pozdravem organizátor a pořadatel Tomáš
Tak to je vše, co jsem Vám chtěl pro dnešek sdělit. Pište na diskuzi své vyjádření.

úterý 9. července 2013

DVĚ důležité změny!



Během včerejška se udály dvě celkem podstatné změny, které by jste měli vědět.. Jedna se týká soboty a druhá hřišť, na kterých odehrajeme příští sezonu.

Včera mi volal Tomáš, že by bylo potřeba, abychom si v sobotu na nohec všichni dali sraz už o hodinu dříve. Začátek tedy nebude v plánovaných 12:30, ale už v 11:30! Myslím že by to nemusel být až zas takový problém. Jedná se o to, že po nás by prý měla být ještě nějaká parta nohejbalistů, tak ať si aspoň trochu zahrajeme.. Po nohejbale budeme opékat, až se z nás bude kouřit. Takže nezapomeňte, v sobotu je sraz už v půl dvanácté!

Dále bych chtěl ještě jednou nadhodit téma sítě na nohec, nemáte někdo možnost se poptat a zajistit ji? Dále prosím Petra a míč č.5 a Tomáše o zelený míč.

O čem chci mluvit jako o druhé změně je to, že jsem včera zjistil totální překopání hřišť pro druhé třídy.. jelikož jsme si ovšem odhlasovali nedělní 2D třídu, která měla být původně na Okruhu a Svážné, se nás změna sice dotkne, leč minimálně. Místo Okruhu tam máme hozené hřiště Kamínky – náš tréninkový pažit. Svážná zůstává.

Zde je nové rozdělení hřišťat pro 2.třídy:
2A třída – Boby, Řečkovice
2B třída – Kounicova, Svážná
2C třída – Srbská, Kounicova
2D třída – Kamínky, Svážná – NAŠE

Kamínky jsou super hřišťe, myslím, že jsme tím co se týče povrchu rozhodně neprodělali. Jedinou stinnou stránkou věci je, že tam není poblíž hospoda, takže Prochy bude mezi špíly bez dršťkové a my bez Kofoly. Vlastně Prochy se dršťkové vzdal v těch svejch Top 5ti pro příští sezonu, ne?

pondělí 8. července 2013

Jsme přihlášeni na ATRAPS CUP


V pátek jsem náš tým přihlásil na srpnový turnaj. Jedná se o ATRAPS CUP, konaný v sobotu 24.srpna    2013.  Je to turnaj pořádaný týmy FC Atraps – Hombres. Klub Atraps (1tř.) se po této sezoně sloučil s klubem Hombres (sestupující z Okresu) a utvořil tak jeden celek. Zajímavostí je, že za Hombres nastupuje i náš bývalý hráč Vláďa Lužina. 

Turnaj je to na umělé trávě a je jednodenní. Níže si můžete prohlédnout propozice turnaje. Jeho zaplacení budu řešit až posléze v celkové částce, kterou po Vás budu chtít za pár týdnů. 

Propozice turnaje:
Dětský fotbalový klub Nordic Brno a futsalový tým FC ATRAPS-Hombres vás zvou na 2.ročník futsalového turnaje Atraps cup v sobotu 24. 8. 2013.
 
 - hraje se dle platných pravidel FUTSALU 4+1 bez akumulovaných faulů
- rozhodčí-delegovaní (vyškolení BAF)
- v turnaji smí hráč nastoupit pouze za jedno mužstvo
- po ČK má hráč automaticky stop v následujícím utkání
- pořadatel si vyhrazuje vyloučit hráče, případně celé mužstvo za nesportovní chování
- hrací doba je 1x 25 min
- případná kontumace utkání 5:0
- turnaj je určen pro 8-12 mužstev
- podle počtu přihlášených týmů se bude hrát systém
- o pořadí rozhoduje: počet bodů,  vzájemný zápas (u více mužstev minitabulka),  rozdíl skóre,  více vstřelených branek
- 2x hřiště s povrchem umělá tráva o rozměru 40x20m
- obuv-sálová nebo turfy (NE lisovky a kopačky !!!)
- poháry a hodnotné ceny pro první tři mužstva, nejlepší hráč ,střelec a brankař
- přihlášky posílejte na email fcatraps@fcatraps.net a nebo telefonicky 605574584 po domluvě zašlete startovné na účet 133388539 / 0300 (uveďte název týmu) do 16.8.2013 nebo dle domluvy a rozlosování turnaje vám bude posláno do 23.8.2013 – STARTOVNÉ PŘINESTE V SOBOTU !!!
- turnaj se uskuteční za každého počasí
- občerstvení zajištěno (pivo,limo,párek)
- STARTOVNÉ 1000 KČ. 
*
Dále bylo navrženo, abychom se přihlásili na turnaj O LAMÍ KOPÝTKO, konaný 3.srpna na umělé trávě ZŠ Vejrostova - Bystrc. Co si o tomto návrhu myslíte? Turnaje jsme se v loni pod hlavičkou Carpe Diem také zúčastnili, ovšem v našich barvách nastoupili převážně hráči z dob minulých a moji dobří kámoši. Ze současného Carpe Diem tam byl pouze Petr, Nekwish a já. Dobyli jsme tam historický úspěch - 2.místo. 

pátek 5. července 2013

Rozhodnuto: skupina 2D

Hlasování, které poslední týden probíhalo na našich stránkách rozhodlo, že budem hrát skupinu 2D - na Okruhu a Svážné a to v NEDĚLI!

Hlaování dopadlo násldovně:
2A třída - hrací den sobota - hřiště Boby a Řečkovice - 0 HLASŮ
2B třída - hrací den sobota - hřiště Okruh a Svážná - 4 HLASY
2C třída - hrací den neděle - hřiště Kounicova a Srbská - 1 HLAS
2D třída - hrací den neděle - hřiště Okruh a Svážná - 5 HLASŮ

Dnes jsem odeslal přihlášku našeho týmu do příštího ročníku. V tuto chvíli jsou v naší skupině přihlášené na fest 4 celky - Stones of Madeira B, Nasan C, Agromeli E a Jezdci. Takže týmy s příponami - to co jsme právě moc nechtěli.. :-) Ale co se dá dělat..

čtvrtek 4. července 2013

Chce někdo nové štulpny?



Na konci sezony padlo pár slov ohledně roztrhaných štulpen. Kdo by z Vás potřeboval nové? Napište se prosím na diskuzi k tomuto odkazu.. Zajistím, objednám. Ty samé už asi nebude možnost objednat, ale budu se snažit o co nejbližší podobu.

Až budu vědět přesnou částku za startovné za tým, vytvořím tabulku, kde si každý přečte, kolik peněz od něj budu požadovat. V celkové sumě bude zahrnuto startovné, poplatek za hráče na soupisce, srpnový turnaj, kdo bude chtít tak štulpny... Celou částku budu chtít zaplatit do 15.sprna, tak s tím předběžně počítejte..

Takže pište ohledně štulpen..

středa 3. července 2013

Hledá se nový Neymar


Musíme někde nahnat novou posilu..

Vypisuji výběrové řízení na jednoho nového hráče do našeho klubu. Prosím tedy naše hráče, pokud o někom schopném vědí, aby do příslušného nového odkazu napsali o budoucí hvězdě pár řádků. Třeba kdo to je, jestli už někdy hrál futsal, nebo fotbal a jak moc je pravděpodobné, že by k nám šel hrát..  Nemá cenu psát coby kdyby a nakonec aby z člověka nevylezlo, že k nám může tak na 10 procent. To je nám k ničemu.. Zkrátka konkrétní návrhy se špetkou jistoty, že by to mohlo vyjít.. 

Rád bych se ještě pozastavil u slova schopný.. Rovnou prosím vyřaďte hráče, kteří jsou sice dobrými kamarády, ale do míče neumí kopnout.. To už jsme udělali jednou s Ríšou a vidíte, jak to dopadlo.. (ten by mě zabil, kdyby to četl.. ještě že sem nechodí) :-D (kdybys tady náhodou byl Ríšo, tak to byl vtip) Budeme hrát 2.třídu a tam už je potřeba trochu futsal umět hrát.. A jedno pořekadlo na závěr.. lepší než jedno nemehlo je žádné nemehlo.. takže pokud se neukáže někdo solidní, tak zůstaneme v sestavě, jaké jsme. Příchod nového hráče není žádné ultimátum, ale spíše bychom to měli brát jako takový komfort pro příští sezonu..

Během posledního týdne jsem oslovil dvě významné persóny futsalového světa z nichž mi nakonec v síti neuvízl bohužel ani jeden. Jména nebudu zmiňovat, protože když to nevyšlo, je to bezpředmětné. Především jedno jednání se ubíralo dobrým směrem, bohužel ve finální fázi se hráč rozhodl jinak, což mu nemám nijak za zlé.

Co se týče „vyzkoušení“.. Tomáš s Milanem také nebyli ozkoušení a dopadlo to nadmíru dobře. A bez doporučení! To byla ale trefa.. Zkoušení hráče pro mě osobně není prioritou. Pokud se mě někdo z Vás hráčů zaručí, že ten člověk umí skutečně hrát a nezkazí žádnou legraci, má u nás dveře otevřené i bez ozkoušení. Pokud si však jisti nejste kvalitami Vámi navrhovaného pleyera, nebo by se jednalo o zbrusu nového neznámého hráče právě vypadlého z výrobní linky, tak na srpen plánuju přihlášení na nějaký turnaj, tak snad tam by to šlo..
.. malý zádrhel (nebo spíše věc o které by jste měli vědět) je ale ještě v jednom, bylo by nutné hráče ozkoušet zavčas, do konce srpna je nutné soupisku uzavřít a předložit..  

Prosím tedy o aktivitu v této oblasti od všech, kdo má nějaké možnosti..

úterý 2. července 2013

Výběr hřiště pro příští sezonu



Je na čase se rozhodnout, kde že budeme hrát v příští sezoně. Včera, tradičně k 1.7., mě na email dorazila přihláška na sezonu 2013/2014. Jak jsem se už dříve bavili, je potřeba se dohodnout na jakém hřišti a v jaký hrací den chceme hrát.. Výběr je tento:

2A třída – hrací den SOBOTA – hřiště: Boby, Řečkovice
2B třída – hrací den SOBOTA – hřiště: Okruh, Svážná
2C třída – hrací den NEDĚLE – hřiště: Srbská, Kounicova
2D třída – hrací den NEDĚLE – hřiště: Okruh, Svážná

Co jsem se díval, tak zatím není oficiálně přihlášen žádný celek. Postupně během července se budou skupiny plnit týmy tak, jak se budou do jednotlivých skupin hlásit. Už dříve se z našeho tábora ozývaly různé hlasy, které hovořily o tom, že bychom neradi měli ve skupině hodně celků s příponou „B“, nebo „C“ (člověk nikdy neví, jakej mazák si dojde z Áčka zahrát), nebo že bychom chtěli být ve skupině s našimi známými RST, nebo třeba s Bolestí.. Tak tyto spekulace jsou v tomto raně červencovém dni naprosto zbytečné, skupiny jsou prázdné a pokud se přihlásíme už nyní, výběr soupeřů nebudeme mít v rukou.. Na druhou stranu není možné zaspat a ztratit tak možnost výběru skupiny..

Ohledně skupin se rozmyslete dobře.. Chcete hrát v sobotu, či v neděli? A hřiště? Myslím, že většina se bude rozhodovat mezi B a D, ale ovlivňovat Vás nechci. Nejvyšší počet hlasů vyhrává. Pište prosím srozumitelně, například: 2A, 2B, 2C, 2D.

Přihláška musí být odevzdána nejpozději do konce července. To se nás ale netýká, protože my budeme vzorní a odevzdáme ji hned, jak se domluvíme..

K vyjádření se k tomuto důležitému tématu jsem vytvořil nový odkaz nad diskuzí, pište proto prosím tam Vaše rozhodnutí. Děkuji.

pondělí 1. července 2013

Nohejbalový turnaj



Před cca 14ti dny jsme se sešli na Okruhu, kde vzešel nápad uspořádat nohejbalový turnájek s opékáním špekáčků. Termíny byly předběžně navrženy v hospodě na Okruhu..
Dnes už je přesný termín známý.. sejdeme se v sobotu 13.července ve 12:30. Hřiště u hostince SLUNEČNICE, Faměrovo náměstí 17, Brno – Černovice.
Zde je mapa:

Vemte si s sebou cvičky a trenýrky pro sportování.. a napište se prosím protentokrát normálně v diskuzi, kdo z Vás se zúčastní.. Děkuji.